Ez a Te véleményed, rendben van. Írj olyan topikokba ami olyan témával foglalkozik, ami tetszik neked. Itt akik szeretik a játékot senki sem kíváncsi a divatfikázásodra.
Szerintem stílusos, hangulatos szép grafikája van a játéknak. A játékmenet nem olyan jó, mint az első, de nem rossz az sem. A multi egyébként jobb mint a single, sokan vannak, nincsenek csalók, élvezetes. Tegnap is vagy 6 órát játszottam. Ennyi.
Mindenkinek joga van leírni a véleményét, de nem értem miért hiszi bárki is, hogy érdekel valakit a lehúzó kritikája. Itt most lehetnék "jópofa" és megkérdezhetném, hogy megvetted a játékot? Ha nem akkor max csendben maradni van jogod.
Rohadtul unalmas, hogy az egyész magyar fórumozás önjelölt szubjektív kritikusok baromságaival van tele, ahelyett, hogy a játékok pozitívumaival, a játékmenettel és egymás segítésével foglalkozna. Hiszen ez lenne az igazi célja...
A kritikának csupán a megjelenés idején van létjogosultsága amíg az emberek eldöntik beruháznak-e rá vagy sem. Utána a kutyát sem érdekel, csak feleslegesen koptatod.