1689
11549551111224877855.jpg
  • CroftManor
    ...kösz már végigtoltam közbe...
  • CroftManor
    ja meg én nem játszottam nagyon az 1el.. és amikor megölöm a "big daddyt" a scajt felveszem a nyakamba, aztán megyek tovább, de egy kis idő után megint ott sétafikál a kis scaj egy ugyanolyan big daddyval. aztán mondjuk ott kinyírom a kis csajt (vagy nem tom pontosan mit csinál vele) szal nem értem a lényegét az egésznek. :S
  • r4pt0r
    Reload gombot hosszan nyomod. (R)
  • CroftManor
    nem tudja vki hogy lehet másfajta töltényt cserélni? mert van egy fegyver amihez 3 féle töltényem van de nem tom hogy kell cserélni, az egérgörgőt írta ki de nekem azzal csak vált, akkor is benyomom.
  • MerlinW
    Yupi
  • grebber
    BioShock 2 v1.0.0.4 Patch In The Works, Fix List

PATCH #3 LIST

* Fixed MP freezing and connectivity issues
    * Implemented color-blind friendly hacking UI.
    * Fixed further issues related to HUD stretching.
    * Resolved functionality issues related to NVIDIA 3D Stereo options. Option in the Single Player Options Menu was removed and is now activated through the NVIDIA hardware.
    * Fixed an issue where the User's whole vision would become blurred while using ironsights in DirectX10.
    * Fixed a problem where trying to install a patch manually through the appdata directory would not work properly.
    * Fixed an exploit in Multiplayer involving Rebirth
    * The "Reset All" option in the Multiplayer Controller Settings now functions properly.
    * Fixed further issues related to plasmid gene bank hotkeys not taking effect in-game.
    * Resolved a problem where two parties consisting of five players were unable to join the same game lobby for any game mode except Survival of the Fittest.
    * Fixed various localization bugs for Multiplayer
    * Fixed an issue where task switching while in a game lobby would not initiate.
    * Improved security for various weapon loadout files and fixed related exploits.
    * Fixed issue where the title will fail to direct the user to the proper lobby when a join-able match is in session and the user accepts a game invite or attempts to join session in progress.
    * Fixed issue when BioShock 2 fails to apply the title update when the files are placed in the appdata directory manually
    * Fixed text overrun on the Corpse counter from the first Little Sister
    * There are 53 achievements available to the user after installing TU 047.
    * Fixed issue where BioShock 2 is listed as two separate games in the Games for Windows - LIVE guide after installing the title update and earning achievements.
    * Fixed Spanish language issue where text overrran the textbox provided on the multiplayer lobby
    * Fixed German language map title for Fontaine Fisheries
    * Players can automatically reach rebirth rank 40 with any rank rebirth profile by viewing the epilogue within the apartment.
    * Changes made to customizable controls using the "Reset All" function are not saved when the game is restarted.
    * Fixed issue where the title will fail to properly task switch while in a game lobby when account management is chosen on Vista x86 PCs
    * Fixed exploit where the user can modify the user specific .ini to acquire weapon loadouts before reaching the appropriate rank
  • MerlinW
    Xlive mappa tartalma mindenkinél más, hiszen a Live felhasználód adatait tartalmazza. Tehát ha én odaadnám neked a Live mappámat, akkor nekedadnám az összes megvásárolt Live-os játékomat.

Tehát max egy warez-t használó, eredeti Live-os játékot nem birtokló ember küldené el neked.

Egyébként is az egész játék nincs 6 óra, nem olyan rossz játék ez, hogy ne lehessen elölről kezdeni:)
  • Module
    Akkor ki mentette el?Áh le is xarom
  • r4pt0r
    Hát adnék, csak én sem mentettem el az Xlive mappát. :D
  • Module
    Oké értem a dolgot az Xlive mappát valóban nem mentettem.
    valaki könyörüljön rajtam és adjon nekem mentéseket nagyon szépen kérem,ne kelljen elölről kezdeni könyörgöööööm!
  • MerlinW
    Ha nem mentetted el az XLive mappát is (AppData\Local\Microsoft\XLive) akkor nincsenek többé. A mentések szerves részei a Live rendszernek.
  • Module
    Most hová tünt kommentem???

Szóval hali még1x,a problémán h újratelepítés után nem olvassa be a mentéseket!Mi lehet a gond?Előre is köszi!
  • Module
    Hali mindenkinek!

Újratelepítés után nem olvassa be a mentéseim?Mi lehet a gixer?Előre is köszönöm!! Üdv.!
  • MerlinW

Már lvl30+ vagyok:) Imádom a multiját:)
  • Prince23
    DLC trailer
  • weskerrebort
    A hiba az, hogy a játék kezdetekor újra be kell állítanod a tárgy felvétel gombot, ha nem az alapértelmezett E az.
    Legjobb ha a SPACE ról visszaállítod E re mert akkor nem baszakodik a program..... :P
  • weskerrebort
    Hali!
    Volna egy érdekes kérdésem!
    A gombkiosztásnál szerepel egy olyan, hogy " TELEKINESIS SHIELD"....
    ezt a pajzsot hogy és mikor tudom aktíválni? Mert a kisztott gombra (ALT) semmit se reagál, még harmadik szionten se.... :P
    A neten se találtam róla semmi infót.... .P
  • gti3
    Jól jönne, ha valaki tudna segíteni, még is csak valami bug lehet ez... A kinyírt ipsétől kellene elvennem egy szalagot, amin egy ajtó zárkódja van, de nem engedi elvenni, eleve az egész játék alatt nem engedett semmit sem elvenni. Valaki esetleg tudja az adott ajtó kódját? Így át tudnám hidalni ezt a hibát.

• MerlinW
    A hátadon:) Tartsd lenyomva az R billentyűt:)
  • uiztu
    Igen, de hol van a kislány? Mert felvette a lányt, majd eltűnt.
  • Evin
    Megnyomod az R betűt és a kislány mutatja hova menj.
  • uiztu
    Helo!
    Nekem sajnos angol a játék. És az a bajom, hogy az elején tartok a játéknak. Legyőztem egy valamit. És először sikerült felvennem a lányt.
    És most kiírta, hogy 2 gather-ből nulla. Nem tudom, mi az, és hol lehet megtalálni. Tudnátok segíteni?
  • MerlinW
    Ha valamiből tele vagy, akkor ne tudod felvenni. A képen pl az életerőd van tele, ezért nem tudod felvenni a babkonzervet:)
  • gti3
    Egy kis segítség kéne... Ha kinyírok egy ellenséget, utána látom, hogy milyen cuccok vannak nála, de valamiért nem engedi elvenni azokat, ellenben a földről mindent feltudok szedni (plasmidok, stb). Egyszerűen látom mi van az ellenségnél, de utána megáll a tudomány. Valaki tud rá megoldást? Esetleg bug?

• janika1972
    Akkor miért játszottál?
  • Evin
    És?! Van még 4 másik nyelv, ha nem tud angolul.
  • grebber
    Tök mindegy milyen nehézségi szinten tolja meg az is hogy átnéz-e minden fél mm-ert ha nem tud angolul.
  • Klemice
    Gratulálok, megyek és lövök easy-n akkor így toltad végig...
  • mans
    Végeztem a gameval,valaki leírná hogy mi a történet lényege?mert semmit nem értettem belőle.
  • FLATRONW
    Nem tudom, hogy írták-e ezt előttem, de egy jó tanács mindenkinek akinek csak azután indul el a játék, hogy törli a játék mentéseit: nem kell törölni az összes mentést, csak azt amelynek 0 byte a mérete.
  • janika1972
    Sokkal szebb lett ez a része mint az elsö,nemhiába kapott jobb értékelést mindenhol.A grafika is nagyon szép,és a hangok is a helyén vannak,a történet meg lenyűgöző....erröl ennyit!
  • janika1972
  • MerlinW
  • Pretorian
    Nagyon jópofának hiszed magad, azt már észrevettem.
    De ha már itt tartunk, az is rohadtul unalmas, hogy a topikok túlnyomó része tele van hozzád hasonló önjelölt "s*ggembenisfejemvan" megmondóemberekkel, úgyhogy megkérlek hogy ezt most azonnal fejezd be. Azért valamivel régebb óta járok ide mint te, tisztában vagyok vele, hogy mit és hogyan csináljak ezen a fórumon. Engem nem érdekel, hogy Te mit szertnél itt olvasni, ha nem tetszik amit írok, ugord át (hogy ezt hányszor kellett leírnom az elmúlt majd' 10 évben hozzád hasonló fórumozóknak). A véleményemet nyilván nem kell szentírásként kezelni, nem is akarom ráderőszakolni, veled ellentétben.
    És igen, megvettem, tádááám!
    Nyilván nem lenne jogomban olyasmit fikázni, amiért nem adtam ki pénzt, de ha már itt tartunk, a zsebemben se turkálj már légyszíves, azért álljon meg a menet.
    Abba már nem mennék bele, hogy amit a kritikáról írtál miért baromság, inkább azt mondom, folytasd ezt ott, ahol szívesebben fogadják a hozzád hasonlatos megmondóembereket.
    A véleményedre pedig kb. ugyanannyira vagyok kíváncsi, mint Te az enyémre, úgyhogy az ilyen "jól van fiam" -kaliberű hozzászólásaidtól a jövőben kímélj meg. Peace out drága barátom!
  • MerlinW
    Ez a Te véleményed, rendben van. Írj olyan topikokba ami olyan témával foglalkozik, ami tetszik neked. Itt akik szeretik a játékot senki sem kíváncsi a divatfikázásodra.

Szerintem stílusos, hangulatos szép grafikája van a játéknak. A játékmenet nem olyan jó, mint az első, de nem rossz az sem. A multi egyébként jobb mint a single, sokan vannak, nincsenek csalók, élvezetes. Tegnap is vagy 6 órát játszottam. Ennyi.

Mindenkinek joga van leírni a véleményét, de nem értem miért hiszi bárki is, hogy érdekel valakit a lehúzó kritikája. Itt most lehetnék "jópofa" és megkérdezhetném, hogy megvetted a játékot? Ha nem akkor max csendben maradni van jogod.

Rohadtul unalmas, hogy az egyész magyar fórumozás önjelölt szubjektív kritikusok baromságaival van tele, ahelyett, hogy a játékok pozitívumaival, a játékmenettel és egymás segítésével foglalkozna. Hiszen ez lenne az igazi célja...

A kritikának csupán a megjelenés idején van létjogosultsága amíg az emberek eldöntik beruháznak-e rá vagy sem. Utána a kutyát sem érdekel, csak feleslegesen koptatod.
  • Pretorian
    Elhiszem, de azért egy darab nyomorult csavarkulcsos splicer nehogy már leverjen három ütésből abban a baszott nagy búvárcuccban.
  • Pretorian
    Janika vazzeg, én akkor leszek újságíró, amikor neked beérik a humorérzéked.
  • Pretorian
    Na ne mondd már, hogy ez szép. Ótvar, alacsony felbontású textúrák mindenhol, randa effektek tömkelege. A tűz talán picivel szebb, mint az első részben, de kb. ennyi. Nemhogy előrelépés nem történt grafikailag, de mint mondtam, talán még csúnyább is, mint az első rész.
  • r4pt0r
    Nekem kimondottan semmi, én nem szeretem az ilyen játékokban a multit. Csak a neten olvasgattam 1-2 helyen hogy semmi kiemelkedő nincs benne.
  • mans
    Szerintem meg van olyan jó mint az 1,ha lesz magyarítás újrajátszom,bár még be se fejeztem,pár hang van ami hiányzik,meg hogy senki nem támad plazmidokkal csak én,az 1 be máshogy volt asszem.A grafika meg mint amilyen volt,nincs bajom vele,a játékmenet ugyan az a darálás végig,amit én nem bírok egy játéknál,de az elmebeteg hangulat meg a környezet miatt élvezem,remélem lesz harmadik rész is.