BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Valószínûleg azért nem kapsz választ, mert mindenkinek jól/ugyanez a gondja/nem tudja. Ha valaki tudna valami hasznosat mondani, szólna.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Én szeretek poénkodni,nem is arról van szó,csak várom a segitséget..mindenböl a legfrisebb van fennt,mondjuk a hangchipet még frissitenem kell.Realtek High Def.Audio Driver..

Evin
Nem is értem poénkodás nélkül hogy lehet élni.

És mi van, ha nem a játékkal van gond, hanem a gépeddel? pl legfrissebb driverek vannak fent?

MerlinW
<#taps>

[merlinw.org]

<#levele>

Synit HUN
Én végigtoltam win7 alatt ziccer nélkül.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Evin
És megint igazad lett.

Sok embernél összeomlik a játék,és mindenki várja hogy valami értelmes választ kapjon rá,vagy valami tippet,hogyan lehet win7 alatt normálisan játszani vele,hogy ne dobjon ki minden 5 percben a játék,erre idejönnek emberek viccelödni meg a másikat rendezgetni,ahelyett hogy normális választ kapjunk a kérdésre.Akkor felesleges ez a topik.Majd kérek máshol segitséget...

Kit érdekel?

MerlinW
Janika szótárából hiányzik a humor szó. Erre már egy ideje rájöttem 😉 Eddig minden topikban, minden poénra vérben forgó szemmel reagált😊

[merlinw.org]

Seth
...vagy nem érted a viccet? XD

PSN ID.: Beegabor

Vagy pont forditva van nem gondolod?

Vagy a win7 nincs optimalizálva,a bioshockhoz.<#hehe>

Van máe 1.0.0.2-es patch de az nemsokat javit rajta.

Akkor ez ugylátszik még mindig nincs rendesen optimalizálva win7-re.

Sziasztok, nézegettem itt pár száz hozzászólást a grafikai hibához, de nem lettem okosabb. Lehet, hogy nem azt néztem, amit kellett volna. Tud vki segíteni? XP alatt DirX9-cel tiszta pixeles a képem. Mi a titok nyitja? Ha vki már leírta itt erre az orvosságot, pls adja meg a hozzászólás számát! Hadd ne nézzem át az összes eddigit... köszi!
szotyimutyi
Sziasztok!Elveszett mentési problémák miatt szeretnék valakit megkérni, hogy átküldené nekem az xlive mentéseit?

Tower Guard
Az alap win7-es hibaüzenet. Singlenel lép ki

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Nálam is az a probléma, hogy bizonyos idõ múlva kifagy a játék, és bejön az üzenet hogy a bioshock2 leállt. Windows 7 van fent nálam is.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Szega87
na ettõl félek én is <#sir>

Nekem is ugyanez a gond.Win7-et használok...

Milyen hibaüzenet? Minél lép ki (multi vagy single)? Milyen op. rendszer? Milyen konfig? <#whatever>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Hello!
1...Olyan gondom lenne hoyg a játék néha kilép hibaüzenettel (persze nem csak ez, de msot ehez irok)! Már mindent megprobáltam, a vezérlõpultba is a keverõ-nél, kompatibilitás-t is átállitottam...stb!
(de még elég sokszor a cod4nél is elõjön multinál :S)
2...ha a játékban néha megnyomom az ESC-et akkor teljesen kiugrik a menübe oda hol multit single-t lehet kiválasztani és kilépni! :S
valaki tudna segiteni?
Dante73
Azért írtak új motort. Nyugisan el fog menni, maxon, vagy majdnem maxon, akinek ez is. (Cserébe sokkal randább lesz, tippem szerint) de ez itt erõsen off.
ON.

http://www.freetvmaci.info/

Synchronous
Crysis és középkategóriás gépek? Ez a két szó valahogy nem passzol egymás mellé. <#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

grebber
Nem kell ezeknek teljesülni elhiheted anélkül is fog pörögni.

Next PC upgrade: 2022

Szega87
ha játszható lesz a multi és elfut a középkategóriás gépeken

grebber
Crysis 2 az fog pörögni mint az állat majd meglátod!
Majd nem gyõzõm olvasni az új kommenteket!

Next PC upgrade: 2022

Ilyet találtam, de sajnos ugyanúgy üres képernyõt mutat a load menüpont játékban... 😞😞😞

"The ini file will be pointing to the wrong location for saves

Edit the Bioshock2SP.ini file

C:\users\*username*\AppData\Roaming\Bioshock2\Bios hock2SP.ini

Find the line SavePath=Savegames

Change to

SavePath="insert full save path" (eg: SavePath=E:\Bioshock2\Savegames\)"

MerlinW
Itt regisztrálsz - magyar nincs, válassz egy szimpatikus országot.

Játékon belül Live-ban bejelentkezel, create profile, majd a liszensz szöveg aljára görgetve a offline profile-t választod.

[merlinw.org]

P.S: product keyt a windows live legördülõ ablaka kéri a regisztrálásnál(a regelés nélkül nemtudok menteni)....csak nekem kell ezzel szenvednem ejj😄 Helppp😊

Sziasztok! Menteném a játékot és legördül egy windows live ablak ahol regisztráltatnom kell magamat anélkül nemtudok menteni -.- razoros a bioshock minden szuper de product keyt nemtalálok sehol...serials.ws-en sem és sehol máshol mert kijön egy fizetõs oldal ahol elõbb regelni kell. Mit tegyek?

Elõre is köszi!<#whatever>

Fasza, akkor már ezt is tudom. Sajnálom, mert szívesen végigtoltam volna. 😞

DarkSector
xp-n meg:
C:\Document and Settings\rendszergazda\Application Data\Local Setings\Microsoft\XLive

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
xp-n:
C:\Document and Settings\rendszergazda\Application Data\Local Settings\Microsoft\Xlive

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
c:\Users\neved\AppData\Local\Microsoft\XLive

[merlinw.org]

És az konkrétan merre található? Csak hogy a jövõben ne érjen ilyen kellemetlenség. Mert a Dokumentumok mappában csak a mentések vannak.

MerlinW
Xlive mappát is menteni kell a mentésekkel.

[merlinw.org]

Úgy néz ki ezt buktam, mert a RE 5 mentésimet sem ismeri fel a játék. Ezek szerint a Live-os gémeknél nem lehet csak sima mappa másolgatásokkal biztonságba helyezni a mentéseket. Ez van. Majd megnézem jútúbon hogy értek véget. 😞

Jaja ez volt amit elõször próbáltam. 😞

Lesd meg: new game, majd mentés, és írd felül a régi mentésekkel. Hátha.

Senki? 😞

Szega87
topicnyitógatásnak már évtizedes hagyománya van egyrészt, másrészt amilyen vérpistikék trollkodnak a fórumon megvalósíthatatlan lenne

Nekem menet közben mindig kiakad a játék,mitöl lehet az? Win7-em van.

Bokafix2
Nem feltétlen az hogy nem érdekel senkit, csak ez a topik szétválasztás xar, hogy minden résznek másik topik... így a másodikba jóhogy nem írnak annyit mint az elõzõbe. Fear 2 dettó ugyanez, Crysis 2 topik szintén (bár az még nem jelent meg, de ha kijön sem lesz olyan sok hsz benne).
Szerintem úgy kellett volna, hogy amint kiderül egy játékról, hogy lesz több része, illetve folytatása, akkor nem új topikot nyitni, hanem az elõször megnyitottba írni és így nem lenne ez a sok felesleges topik. Max a modik átjavítanák a címet "Bioshock széria" vagy "Bioshock sorozat"-ra vagy mittomén. A többi játéknál ugyanígy.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Pont akkora játék ez is. Nekem legalábbis nagyon bejön, fõleg a vége felé, amikor a történet is kezd egy egészet alakotni.

Szega87
Mostanában van termés bõven 😄

Frank99
sztem elég nagy játékok vannak kinn, azokkal sokan játszanak, fognak ezzel is, de annyian biztos nem, mint az elsõvel!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Synit HUN
Basszus mekkora igazság... 😞 Pedig nekem tetszett. Bár nem biztos hogy 4x végigjátszom mint az elsõ részt.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Kandurex
1340 db hozzászólás, amekkora játék volt az elõd, ez pont annyira nem érdekel senkit. <#fejvakaras>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯