11549551111224877855.jpg
  • Fpocok
    Na. Most végeztem.

A hangulat ugyanaz, bár már nem hat annyira újdonságként, de még így is nagyon jó.
    A játékmeneten finomítottak. Pl én utáltam a pipeline hackelést, itt azért már jobban élveztem. Az is jó, hogy egyszerre lehet lőni meg plasmidolni.

Viszont ez az bigdaddy vagyok nem jött be, nem tudtam magam beleélni az elején.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aztán jött a történet én meg csak sodrottam az árral. Kiderült ki vagyok, hogy kerültem oda. Nagyon jól megcsinálták, még választ is kaptunk pár kérdésre... pl, hogy kötik össze sistereket meg daddyket, vagy milyennek látja egy sister a világot. Ez az utóbbi rész nagyon ott volt. Kicsit olyan volt, mint amikor a lost ban történik valami, aztán egy év múlva megtudjuk mi volt az.

Az utolsó fight nagyon kemény volt hard fokozaton :P Bár a drillt jól kitalentoltam, meg fagyi rá, így nem volt olyan nehéz, two shotoltam a nagy darab fickókat.

A vége viszont nagyon szép volt. Jó fiú voltam ofc, mindenkit megmentettem. Aztán a végén, ahogy a lányom kiszippant miután "meghaltam", nem tagadom, megkönnyeztem.

Sajnos szerintem rövidebb volt mint első részt. Ráadásul 0 értelme van multinak. P2P be nem lehet fpst tolni khhmm mw2 khhmm.