1689
-
#1049 Nem normális, load után elvileg megjavul. -
#1048 Live-os játékoknál nem nagyon lehet mentéseket csereberélni, mert kapcsolódik az account-hoz, még ha az offline profilon is készült.
Illetve lehet, de akkor az XLive mappát is mellékelni kell a mentéshez, és csak a küldő profiljával tudod betölteni. -
#1047 ÜDV
Az normális hogy pl fagyazáts vagy a égetés vagy akára teleport van épp használatban akkor is viilámlik a kezem? Ez miért van?
Nincs is használatbn de a villámlás isa kezemen marad
IGY
-
#1046 És ezt már felveted a ME2 topicba is hogy az odajárok egyáltalán akarják e hogy te legyél ott a HG... -
bcrics #1045 HEllo,,mentést tudna adni vki attol a résztol hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kiscsajt irányítjuk es a buvárruha darabjait kell osszeszedni -
#1044 # A házigazdai jogok kiosztásának elvei
A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
# a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
# az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
# a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
A pozitív elbírálást jelentős mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz, vagy ha más topikokban már van házigazda joga, és a topiklakók elégedettségére végzi muködését.
A házigazda jogot a [email protected] címen lehet kérni, megjelölve az adott témát (URL-t is!), a kérő felhasználó becenevét és azonosítólapját, illetve az adott témában a jog kérésének hozzászólásszámát. Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra.
A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetoséget elvesszük.
Indokolatlan törlések, személyeskedés stb. esetén panasszal szintén a [email protected] címre lehet fordulni. Részletes indoklás nélküli tiltakozásokat nem veszünk figyelembe.
-
#1043 nekedis 1 sz. :) -
#1042 Én egyszerre 2 topikhoz kértem HG jogot, másnapra megkaptam. Vagy el vannak foglalva az erre jogosult moderátorok, vagy előéletet is figyelnek:) -
#1041 Általában a 2. levélre már történnek csodák:D
És válaszolni nem is fognak -
#1040 OFF
Én már írtam a moderátorokra, hogy a Mass Effect 2 topikban lennék házigazda, de már lassan egy hónapja nem válaszoltok...:PP -
Hellsing47 #1039 én is szívesen vállalnám mert ez menő -
#1038 a bolti...... -
#1036 adok neked 1 szavazatot... -
#1035 Én is szívesen vállalnám. Van már topik ahol HG vagyok. És van HTML-es tapasztalatom is. -
#1034 Én is szivesen vállalnám mert nekem is rengeteg szabad időm van !
És törölném a nem ide való hsz-sokat ! -
#1033 Én is elvállalnám, suliba járok és utána rengeteg szabadidöm van szóval ráérnék foglalkozni a topikkal :)
Akkor még írjanak akik vállalkoznának és kilesznek írva a neveik és mindenki szavazhat majd -
#1032 hihetetlen hogy még mindig vannak olyan fasz emberek akik ide spoilereznek,belépek---> utolsó olvasatlan üzenet---> spoiler,csak gratulálni tudok foxpal és barátai csökkent értelműségének,nyugodtan köpjetek fel és álljatok alá... -
#1031 Én szívesen elvállalom.3 műszak mellett ha tehetem fent vagyok a neten és törölném a off/warez/durva spoilereket szal rend lenne! -
#1030 Na szerintem jó lenne valami komolyabb házigazda szavazást elkezdeni a topikban, és utána többször írni a modiknak hátha úgy már megválasztják hogy megszavazták az emberek.
érdekelne hogy ki jelentkezne házigazdának -
#1029 Ez a probléma bunkóka.. -
#1028 -
#1027 De azért bejössz spoilerezni :\ -
#1026 Szerintem maguktól is rájönnek hogy már ott kezdtem hogy nálam... de mind1 nem szoktam vissza olvasni:D -
Module #1025 Hát a faxom veszi meg!Hétfőn jön a Stalker CoP azt megveszem de ezt nem,nem hogy még a gyűjtőit -
#1024 Á, megvan mi lett Mark Meltzer-rel(aki nem lenne képben, ő volt a teaser website-ban aki nyomozott)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye lejutott Rapture-ba,hogy megkeresse a lányát. Meg is találta, de már Little Sister lett belőle. Utána Lamb fogjul ejti és belőle meg Big Daddy-t csinál,egyik rádióüzenetből ez kiderül. Most 2. végigjátszásra meg is találtam, egyik Big Daddy ő volt,ugyanúgy sétálgatott egy Little Sister-rel,miután kicsináltam,kiírta a nevét ha rávittem a célkeresztet. Szegény :( -
#1023 Ja, HG csak belős ember tud lenni itt haogy észrevettem. Én is már mióta szeretnék hg lenni a ME2 topikban, de magasról leszarják. -
#1022 Írtam már 4X, hogy házigazda szeretnék lenni, de le sem szarták az sg-nél. Most már nem is érdekel a dolog, amúgy is van más dolgom is. -
#1021 na, itt egy másik gyökér....
ez hihetetlen -
hiper KOCKA #1020 Annál a tanknál nekem is fel kellett kötni a gatyeszt, megizzasztott rendesen, de van egy tuti taktika ellene: ha van a közelben víztócsa bele kell csalni és ott az elektro boltot elsütni... Vízben sokszorosa a hatása az alapsebzésnek és így hamarabb kifektethető. -
Hookay #1019 Abszolút nem a régi a hangulat. Ám mintha tudatos lenne a milliő rombolás. Az első rész eseményei után járunk 8 évvel, és ebben az idő inter vallumban sok rossz dolog történt, ami megviselte a várost is. Lerobbant és ramatyabb állapotban került. Az első elvégre csak 2 évvel volt a szörnyű események után, így az még azért volt olyan meghitt állapotú. Most minden sötét, és vizi élő világ lakta be, kék fényben úszó hullámsír.
Az első változatosabb volt, és magával ragadóbb. Több volt benne az Artdekko pompa, és az újdonság. Ez a rész olyan kicsit mint a HL2-nek az Episode-ok. Nincs vele komoly baj, de nem tudja ugyanazt nyújtani.....hosszú Dlc. nem elég ütős egy második résznek. -
#1018 Harmadik képen kb. mint Szalacsi -
#1017 Amúgy nyomsz egy Winter Blastot és amíg be vannak fagyva, gyorsan kétszer egymás után ráchargeolsz amíg be vannak fagyva és meghal bigdaddy meg brute is. Hard fokozaton is! -
#1016 Sikerült összeugrasztanom ezt a két bunkót... :DD Van ez a brute splicer amék akkora mint egy csirke ól.. na mikor megtámadott épp egy big daddy is volt a közelben, ami ugye engem nem bánt míg nem támadom.
Szépen fogtam és a big daddy elé álltam, mikor a brute egy sziklát felém dobott, utána félre mozdultam és az pont arcon csörgette a nagypapát : ]]
Erre az bedühödött és nekirontott a brute-nak... öröm volt nézni ahogy ez a két szekrény alázta egymást... :DD
De ami a legfontosabb: daddy kinyírta nekem így egy csomó fáradságtól kímélt meg. :D
-
#1015 Na. Most végeztem.
A hangulat ugyanaz, bár már nem hat annyira újdonságként, de még így is nagyon jó.
A játékmeneten finomítottak. Pl én utáltam a pipeline hackelést, itt azért már jobban élveztem. Az is jó, hogy egyszerre lehet lőni meg plasmidolni.
Viszont ez az bigdaddy vagyok nem jött be, nem tudtam magam beleélni az elején.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aztán jött a történet én meg csak sodrottam az árral. Kiderült ki vagyok, hogy kerültem oda. Nagyon jól megcsinálták, még választ is kaptunk pár kérdésre... pl, hogy kötik össze sistereket meg daddyket, vagy milyennek látja egy sister a világot. Ez az utóbbi rész nagyon ott volt. Kicsit olyan volt, mint amikor a lost ban történik valami, aztán egy év múlva megtudjuk mi volt az.
Az utolsó fight nagyon kemény volt hard fokozaton :P Bár a drillt jól kitalentoltam, meg fagyi rá, így nem volt olyan nehéz, two shotoltam a nagy darab fickókat.
A vége viszont nagyon szép volt. Jó fiú voltam ofc, mindenkit megmentettem. Aztán a végén, ahogy a lányom kiszippant miután "meghaltam", nem tagadom, megkönnyeztem.
Sajnos szerintem rövidebb volt mint első részt. Ráadásul 0 értelme van multinak. P2P be nem lehet fpst tolni khhmm mw2 khhmm. -
#1014 ezt poénnak szánta, nem is igaz. ien vége nincs a játéknak... -
hiper KOCKA #1013 AAaaaaaaarggghhhhhhhh!!!!! Hidegül a bal karom... lassan zsibbadni is kezd... Kínzó angina pectoris az aortánál... nem kapok levegőt!! Éles hasi fájdalom!! Ez infarktus... Áááááááááááá....
Most komolyan mi a f**ér nem lehet spoilerbe tenni? Minek kell lelőni a poént? Nem gondolsz olyanokra akik még nem tolták végig, vagy csak most kezdik? Alig jelent még meg a játék. -
peti71 #1012 EZENTÚL A JÁTÉK VÉGIGJÁTSZÁSÁVAL KAPCSOLATOS DOLGOKAT KÉRETIK [ spoiler ] [ /spoiler ] TAGOK KÖZÉ TENNI -
#1011 Köszönjük. Most már az összes végét ismerjük a játéknak. Hihetetlen komolyan mondom... -
#1010 Na kitoltam de még mindig zavaros maradt a játék:D
Nálam a végén kiszivattam magamból az ADAM-t ja és big sister megölte a a little sistereket:D -
Csokis #1009