BioShock 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
Ez vicces amúgy, mert Schrödinger a tudós volt, nem a macska. <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

extra sensory
Mivel ez a fajta játékstílus, amit a gém képvisel nem igazán érett meg a multira.
Úgyis mindenki a kántor sztrájkot meg a cod-okat fogja tolni, és ezen a Bioshock multis debütálása mit sem fog változtatni. <#smile>

Kb. az lesz vele, hogy mivel most jött ki a játék rövid idõre sokan rákattannak, aztán hamar abba is hagyják a multit és úgy jár mint pl. a Doom 3 multija, hogy azt se játssza senki, mert egyszerûen nem érdekes és a pályák is szarok.
Mivel a Doom is alapvetõen single playerre való gém inkább.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Nem annyira spoiler sztem, mert nem árulom el hol van, de találtam 1 gecikomoly easter egg-et a játékban. Egy jéggel teli szobát keressetek és a padlósarkak kiolvasztása közben találni fogtok 1 jégmacsekot aminek az a neve h Schrödinger 😄😄 nem hittem a szememnek, azóta átkozom magam rá gondolva h nem csináltam screenshotot

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Evin
Lesz, amint lehet, de kb 1MB-nyi szöveg van. Több, mint az 1-ben volt. És ez csak a single szövege.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Az odáig okés,csinálok ugyat belép aztán kódót kér.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Synchronous
Jó lenne mihamarabb egy magyarítás tényleg, mert az elsõ részben is igen súlyos mondanivalók voltak, fõleg az audió üzenetekben, amit szépen feliratozva el lehetett olvasni és ebbõl sok minden derült ki... a történet szempontjából fontos dolgok, illetve részletek.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

ProGabe
érdekes lett a multi. jelen esetben az érdekes szó a szar szinonimája 😄

nem lenne rossz, mert egy kis felüdülés mindig jól jön (ugyebár a jól megszokott módokat /ctf, tdm/ turbózták fel egy kicsit), de maga a megvalósítás, hát, ami single-ben elõsegíti a hangulatot, az multiban frusztráló, lassú, idétlen, stb

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
Create new profile, vakegér.

[merlinw.org]

"...nincs kedvem 2x végigtolni!"

Teveled meg mi történt? <#idiota>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Evin
Most szedem össze a régi csapatot. Elõfordulhat, hogy itt is sokat ülünk majd rajta, de olyan lesz, mint az 1 fordítása (már ha az valakinek tetszett). Ugyanúgy lesz angol és magyar nevû ellenségek/ADAM/EVE változat.

grebber
Én is inkább megvárom a magyarítást mivel nem értem mi a stájsz meg nincs kedvem 2x végigtolni!

Next PC upgrade: 2022

Feltettem én is a játékot. A menüben a beállítások minden maxon van viszont miután betöltött és írja hogy nyomjak spacet a játékhoz hirtelen kifagy a kép és marad a nagy sötétség esetleg vki találkozott ilyen problémával?! Elõre is köszi a válaszokat. Ja és szerintetek egymagos proci miatt csinálhatja ezt?! 😞
Itt járok én is de nem tudok tovább menni regeltem de kódot kér???
Mi a gond?

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Evin te egy FÕisten vagy, nem nem szép dolog egy istentöl, hergelni az embereket, lásd Darkvoid képek....ott is csorgott a nyálam....de inkább ezt akarom.....hétvégén mehetne a bannerba a magyaritás link....
<#zavart1><#zavart1><#hehe><#hehe><#worship>

lol... ok <#hehe>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

DarkSector
értem...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evin
Kérlek alássan ez a saját kezem munkája. Azért! 😊

morphologu
Hát gyerekek nagyon egyben van ez a játék kicsit fura lett az irányítás, de mind kinézetre mind hangulatig ott van nem csalódtam nálam 10/10 <#eljen><#taps>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Broafka
Nekem nincs ott az a fönti lehetõség

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

angelslie
Most írta hogy ennyi a magyar, a menü.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Neked hogy a tályogba magyar? <#guluszem1> cd galaxistól rendeltem, és nekem minden angol... a játék is meg a könyv is. <#boxer>

Evin
Egyik kép meg a másik. Ennyi. 😊
Csak nem akartam képként beszúrni, mert így többen elsiklanak felette, mivel messze még a vége. (és lényegében annyi van kész, amit látsz)

Broafka
igen ezt én is megkaptam már, de nekem nem iylen a live-em, ez a bajom.

Az a fenti középsõ 3 lehetõség nincsen

Bokafix2
lol <#nyes> Akkor a gyûjtõit szépen átpasszolod nekem.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

DarkSector
nemgond van idõm. 😊
miért pont 1-eske, meg 2-eske?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evin
Lehet, hogy sokáig kell majd rá várnod.
Egyeske, ketteske.

Tatyla
simán az optionsban nem tudod feljebb tenni? ott a kis nyíl jobb szélen nyomogasd,nekem se rakta alapból 1680x1050-re nekem is át kellett állítanom.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MerlinW
Gondolom warez és ezt nem tölötted le hozzá:
BioShock 2 Missing File-Razor1911

[merlinw.org]

MerlinW
Semmi baja a játéknak... ott a beállításokban a felbontásválasztó.

[merlinw.org]

Tatyla te ,vagy valaki tudna segíteni?
Az Offline Account már megvan,de a játék felbontása továbbra is pocsék.
Ami alatt azt értem, hogy pl. a HP/'mana' jelzõnek csak a csücskét látom szinte 😞.
Mit tegyek, hogy jól látszódjon?
Vagy hogy rakjam a felbontást 1440*900-ra?
Hihetetlen hogy így ki adtak egy ilyen nagy nevû játékot... 😞
Még szerencse hogy nem vettem meg, mert csak mérgelõdnék... ,még jobban.
Most is megvettem volna!, de kíváncsi voltam hogy menne a gépemen, optimalizálással nincs is gond ,de ez :\.
Elõre is köszönöm szépen a segítséget mindenkitõl.
Ez a téma off v mi?? h annyian beszélnek róla

foxpal
Hát a tervezett játék helyett SE-t vettem meg csak egy volt és éppen futotta rá de jó lesz ez is😄

Tatyla
nagyobb lesz a látótér én is feltettem a leírtak szerint 110-re és hihetetlen mennyivel többet látok a pályából...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

morphologu
igen benne van de sehogy sem jó mar más honnan is tettem bele
semmi<#falbav>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

extra sensory
k*csög <#idiota><#idiota>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Mediumom megy!
vérpocok
Én is megkaptam a gyûjtõi változatot, estére ki is próbálom a játékot, és ha tetszeni fog akkor letöltöm. <#idiota>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

HD 2600xt 512mb elvileg futnia kell vele!
845 hozzászoláshoz , pont olyan bajom van nekem is , high beállítások mellett. Levettem medium-ra így mûkszik bár csak tíz percet nézegettem eddig. Drivert még nem frissítettem.Op rendszer Windows 7 .
Gép: 2gb 800-as ram, amd 5000+ proci, Msi neo alaplap, Vga hd 3650 512-es.
A Dirt 2 high beállításokkal szépen megy.
Ha valakinek lenne valami ötlete az megköszönném.

vga típusáról írhattál volna v.mit.

Üdv!

Nekem olyan problémám van hogy amikor rámegyek hogy new game betölt intró után amikor fel akar álni a pocsolyából akkor befagy és kész!ctrl+alt+del és ezt az üzenetet kapom tálcán!Driver friss:S

Valki tudna segíteni?
Itt van részletesen leírva hogy mit kell tenned !!!!

[b]ez tényleg mehetne a banner alá egy linkbe mert sok user fennakad ezen a GFWL-on :S

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

tommygear
arra várhatsz még sztem, több mint 1 éve elkezdték és 6%nál tartanak
én bele se kezdtem volna 😄
még mindenki játszik 😊

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

grebber
Hát ahogy nézem a kommenteket nem nagy az érdeklõdés!

Next PC upgrade: 2022

Synchronous
Már iszonyúan ki vagyok akadva Bárány Zsófi hülye szövegétõl...<#idiota> Ez még nagyobb filozófus mint Ryan.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Evin
Szedd ki egy másik játékból. De egyébként ott kellene lennie.

Broafka
hogy tudok offline accountot nyitni?

amint elkezdõdik a játék, kijön a windows live ablak, amiben két lehetõségem van:

1, create new live account
2, use existing live account

ha az elsõre megyek, akkor csinál egy accot, de nem választhatom ki hogy online vagy offline

ha a 2.-ra akkor kéri a serialt...

ötlet?

morphologu
valaki erre #827

Kongy
Nekem végig fullmaxon, 60 fps-sel futott, mg se reccent, ki volt akadva 60 fps-re. 😄 4 magos procinak hála. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson