WTCC RACE Xbox 360-ra
  • Istencsászár
    #109
    Nem, nem kell lecserélni az alapók jók. Tovább kell fejleszteni és csiszolni vagyis optimalizálni, az tény hogy nem csilli villi, viszont kellemesre meglehet csinálni, azokat a dolgokat tudja melyek hiányoznak a pécésból és ezeket hatásait lehet fokozni.

    Fizikát szintúgy, de nekem ezzel semmi bajom ugyan az mint a pécés, csak picit könnyebb ami nem baj, nem vesz el semmit az élvezetből ugyan úgy csúszok meg keresztbe állok ha hibázok... be kell setupoli a kocsit ugyan úgy mint a pécésben ugyan azokat a paramétereket és a kocsi jól fogható lesz csúszáskor, az alap setup nem túl jó a játékba, és ezzel is voltak bajaim mert nem tetszett elsőre, aztán át lett véve a pécés beállításaim és jó lett.

    Csak csiszolni kell rajta, hogy ne legyen bugos, a visszajátszás ne legyen élvezhetetlenül trágya, ne vsynceljen, stabil 30 vagy 60 fps legyen, az autókon ne legyen ez a gusztustalan kamucsillogás.

    FFBn is lehetne mit csisztolni faragni, esetleg erősség beállításokat belerakni mert engem idegesít amikor egy kanyarba tolom a kocsi orrát akkor ugy rezeg mint egy kontroller, marha erősen amiko a pályáról lehajtok dett, a többivel nincs gondom, igaz ez a Forzában sokkal jobb abba kiváló az FFB, és a kormányszögek beállítása is némi csiszolásara szorulna, belőttem magamnak jól de a pécéshez képest olyan 80%os, először fura volt.

    Szóval ilyenekre gondolok, de ezeket így kellett volna megcsinálni ebbe a játékba, sok apró dolog ami kiad egy nagyot és ez ráhúzta a bélyegét a játékra, nem hiába nem adtak ki demot... én az elsők közt vettem aznap amikor megjelent, és aznap már jópáran el is akarták adni, mert ez a sok apró hiba egyből szembetünő volt.

    Arról nem is beszélve hogy maga a WTCC rendszer is hemzseg a hibáktól, Volvo, Pözsó mi francokat keres a 2007es WTCC mezőnybe?:) rakják bele ok, azzal nincs gond, de akkor külön könyörgöm... hendikep rendszer nincs benne, a 2 versenyes lebonyolítás sem, repülőrajt sem stb... sok sok sok apró hiányosság ami nekem mint WTCC fannak kicsapta a biztosítékot.

    De ezek ellenére kiváló a játékélmény és remek szórakozás online haverokkal.