RACE Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mega Suck...
Hivatalos honlap
Fórum
Akkor is inkább a magasabb textúra és reálisabb látótávolság, mint a jobban izgõ-mozgó kamu unreal árnyékok a külsõ környezetben és az autóban.
Ha ez igaz, akkor ezek szerint Xboxon még ennél is kevesebb van.
Suck.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Remélem egy új motor, egy nextgen motor ami minden szinten jobb mint a jelenlegi elavult gmotor. Lehet rá pakolni nagy texturákat, attól csak sterilebb lesz az egész nempedig szép... jelenleg pécén egy db olyan autós játék nincs a szimek közt ami megüt egy szintet teknológialiag, a többségük a gmotorra épül, van egy LFS meg negy íracing, akárhogyan is nézem meg fanyalgok pl a Forza 2 grafikájára, sokkal szebb és elõremutatóbb megoldásokat kínál, autó modellekben is szebb, fények, árnyékok, HDR, blour stb...
Számítógép mellett én ezért teszem le a voksom (kifejezetten játék konfig, amit ugyanúgy játékra találtak ki):
-játékoknál jobb grafika (a multiplatform játékok túlnyomó többségénél, amiknél azonban nem, idõvel úgyis megmoddolják)
-játékoknál jobb hang
-komolyabb játék beviteli perifériák (autós kormánykerék, repülõs botkormány, ûberprecíziós egér)
Granturismo nem megy rajt? Nem a fenét nem. PSX és PS2 emuk már nem is bétásak... Elviszi mind a négy rész.
Biztosan lesznek szebb munkák is elõbb-utóbb, mint a gyári játék beliek. Huhú 😄
Mi lesz akkor itt egy-másfél év múlva? 😊
Ráadásul ahogy telik az idõ, egyre szebb lesz a PC-es verzió az Xbox360-as verziónál, nem csak a több patch által (amik folyamatosan jöttek eddig is, és ugye grafikai újításokat is hordoznak), hanem azért is, mert ugye bár a PC-és verziókat elég gyorsan feltörik a moddolni vágyók (lásd: épp az elõzõ GTR, GTR2 részeket), és akkor aztán tényleg óriási lesz a különbség, ha már a pályatextúrákat és az autó textúrákat is tovább csinosítják pl 2 év múlva az akkori vizuális igényekhez mérten a moddolni vágyók.
Suck.
A hangokról pedig egy biztos: PC-és verziót nem tudta ûberelni az Xbox360 átirat. De ezen nem is csodálkozom.
igen az, konzolon...
mert az online szar volt és mert FFB nem volt, vagyis volt csak senki sem tudott róla..., aztán késõbb ki lett találva hogyan is mûködik
LFS jó, csak garázsproject, márkakupák, versenyszériák, igazi liszenszelt sportkocsik nélkül ( kivéve a Forma1, Forma BMWket ) és hozzá a kitalált pályák.
Sok apró hiba van benne, ez a multiplatform motor rányomta a bélyegéet, mert elég kiforratlan és sok a gagyi megoldás, de a környezet grafja, az arnyékok, a belsõ, a dinamikus árnyék szép, jobbak mint a pécésbe, az autók szarabbak, fõleg ezzel az idétlen tükrözõdéssel, nem is értem miért nem vették ki a peccsel... hangok terén is jobb mint a pécés egy picivel. Fizika terén egy kicsit könnyebb annyiból hogy a kipörgésgátló és a blokkolásgátló egy picivel enyhébb, de amúgy minden más jó, és kellõen nehéz. Lehet driftelni, csúsztatni, keresztbe állni, és gyors köröket ugyan olyan nehéz menni mint a pécéssel, ebben semmikülönbség nincs a kettõ közt.
Mikor elõször megvetted, az volt a véleményed, hogy kormánnyal élvezhetetlen az irányítás, és el is adtad. Jó, lehet a patch segített rajt valamit (nem tudom, nekem nincs kormányom X360-hoz), deee, nem vagy picit elvakult? 😊
Ha már kormánnyal való versenyélvezkedés, akkor én azt mondom LFS S2, ott valami brutálisan eltalált a visszacsatolás, FFB, és a finomhangolási lehetõségek tárháza G25-nél, és még a gépigénye is rendben van.
Ha pedig online versenyélmény, akkor a TDU-ra szavazok, igaz az árkád, de online a legélvezetesebb autós gamma (ott sem a játékkonzolos szerverekre gondolok, azokra fel sem megyek már).
Ugyanaz a véleményem, mint régen, nekem a Race Pro valahogy még a GTR Evo feelingtõl is elmarad mind irányításban, mind grafikában, mindettõl eltekintve rendben van a cucc, ha a Forza 2-ben lett volna ilyen belsõ mûszerfal nézet, lehet az is jobban lekötött volna. 😞
Nem néztem még utána a készülõ Forza 3-nak, de remélet ott már orvosolják ezt a részletet is.
Élménybe a legjobb, de sajna a visszajátszás élvezheteten minõségû😞 remélem készül a követketkezõ Simbin játék 360ra, és nem esz egy ilyen félkész tákolmány, pedig a legjobb konzolos autós játék lehetett volna hogy ha minimum a pécés minõséget hozzák azokkal a dolgokkal amit pluszba beletettek, mert azokkal semmi gond sincs...
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.
GT ugyan az a szint mint a Forza, de már akkor inkább a Forza, de ha már itt van a Race Pro akkor azzal játszok, mert tele van normális pályákkal, ott van a WTCC ami kiváló, a hangok brutálisak, a vezetési élmény pedig ugyan az mint a pécés Race játékokba, csak ez egy picit bugos itt ott sajnos, de ezen már rég túl tettem magam. Multkor játszottunk online versenyeket, egyszerûen annyira élvezetes hogy más autós játék nem ér fel hozzá, és itt a szimekrõl beszélünk, vagyis a GT és a Forza szintjén, a GRID nem az... amúgy a DIRT nekem sokkal jobban bejött, de ott is zavar a fizika sutasága és korménnyal játszhatatlan emiatt, de remélem hogy a DIRT2 maradandó élmény lesz.
MULTIPLAYER UPDATE
- Fixed bug causing the game to crash when 12 players have joined and left a multiplayer game
- Disallow connections to host if they are not waiting for players.
- Fixed the ”fast forward” / speed bug currently generating some unrealistic race times in leaderboards.
- Fixed problem with lap times being reported to the wrong leaderboard when moving on to the next track in multiplayer.
- Fixed problem of a player joining during session activation causing the client to get stuck in the loading screen.
- Fixed issue when creating a session with downloaded car and inviting a player that doesn’t have the car
- Fixed name of tracks on servers list when players do several sessions in a row
- Fixed incorrect race length value seen in game list screen
- Fixed transparent car that appears after un-pausing in multiplayer qualification
- Fixed the incorrect message that appears when attempting to access multiplayer without a gamer profile signed–in and if selecting Multiplayer with an offline gamer profile
- Set default host option of qualification to NO in multiplayer for players that have never hosted a game in Race Pro before
- New messages: Display some session info in-game so players can recognize where in the game they are
- New messages: Add a specific multiplayer loading tip showing 50% of loading time in player match only.
GENERAL UPDATE
- Fixed performance drop while driving over curb
- Improved deformation of cars
- Fixed hot seat start position problems
- Removed dangerous driving dialogues when entering loading screen
- Fixed crash when the player tries to enter the end pit driving backwards and wants to restart the race after the losing message
- Fixed some localization bugs
- Locked F3000 car #12 and unlocked the Corvette C5R since there is no contract for it in Career mode
- Fixed validation for replay files to allow replay files saved between year 2000 and 2099
- Fixed sound bug making Doppler effect of other cars sound corrupt in swing cam
- Fixed force feedback detection for wheels and slightly improved strength of force
- Adjusted the Seat Leon Extreme Tryout time
- Fixed sound bug making the rev sounds on some cars not transition smoothly (including Mini Cooper and BMW M3 GTR)
- Fixed sound bug with the force calculation of picking the correct collision sound
mármint ha telik rá(ps3), amire végre kiadják az GT5-t ,talán!!
annak idején én a ps2 - met a GT3 miatt vettem !!
de nekem azért a GT4. jött be igazán !
Nordschleif
isten király !! érdemes megnézni !!
Egy biztos a granturismo3 egy etalon aminek a színvonalát még egyetlen konkurensének sem sikerült még megközelíteni sem. Csak ,hogy példát említsek a gt4-ben a régi nürburgringi pálya 21 km hossza és a szimulátorban szereplõ lemodelezett pálya méretarányosan milliméter pontosan megeggyezik a valósággal csak úgy mint a többi pálya az autók 280 pontos felfüggesztéses szenzorral lettek lemodellezve versenypályákon versenyautó sofõrökkel, a race pro-ban semmi féle lemodellezés nem történt, a képzeletükre támaszkodtak ja és a felfüggesztés modelezzése 12 ponton került rögzítésre így nincs is mirõl beszélni. A gt3-ban minden váratlan és kiszámítható ,helyzet le-lett szkenelve, sodródás ,megpördülés, súlyváltózás, terhelés változás stb. tehát minden olyan helyzet ami verseny ill. vezetés közben megtörténhet, 280 olyan mozzanat rezdülés amit az adott autó produkált a szkenelés során és ezt mind az 1200 autóval elvégezték, több mint 1000 a világon legképzettebb profi mérnökök készítették a gt sorozatot, a race pro-t pedig kezdõ huszonéves programozók költségspórolás miatt. no comment! ja de igen meg is látszik.
GT messze nem szim, csak egy autós játék.
Race Pro még mindig túrakocsi és a WTCCt élethûen visszaadja ahogy azt kell. A kigyorsítások, féktávok, kanyarsebességek teljesen rendben vannak...
GRID/Dirt jó fizikai alapokkal rendelkezik, de el van cseszve, még a PGR4 is élethûbb ezen a téren, persze abban is vannak érdekes dolgok itt ott, de leglább a kigyorsítás és a féktávak rendben vannak.
Race Proban teljesen rendben van a fékút, persze a Girdhez képest hosszabb mert abba irreálisan rövid, ahogy a kigyorsítás is irreális.
Grid fizikája nem rossz, de pont a féktáv és a kigyorsítás az ami egy hulladék benne, neked ez lehet reálisank tünik, de nagyon nem az. Ezzel a látásmóddal biztosan állíthatom hogy teljesen egyedül vagy.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Hmmm...Azt hittem, már tényleg hinnem kell egy profi sofõrnek...de csak a fenti beszólásig.
ezt kár volt megemlíteni😊)) halvány lila fogalmad sincs a túrakocsizásról, végülis ez nem baj, de ne szakértsed meg azt amit nem tudsz, viszont ha nem tetszik akkor nem kell vele játszani
A grafics azért hagy kívánnivalót maga után,de azért nem az a "fúj elõzõ gen v-synccel,amit valahol olvastam róla..
Amit viszont nagyon hiányolok,az a versenyek körítése,boxmunka,rajtprocedúra ilyesmi.Arra még rágyúrhattak volna,hogy ne csak az ilyen grid féle arcade mocskokban találkozzunk egy kis rajt elõtti izgalommal😊
Szóval én dobnám rá a 9/10et
De aki kormánnyal tolja és nem érzi kellõ képp az FFB-t annak van egy megoldás ami eddig bevált mindenkinél.
"Kapcsold be a kontrollered, ami legyen az egyes, lépj be a profilodba. Indítsd el a RACE PRO-t. Fõmenü. Kapcsold be a kormányt (értelem szerûen a kettes lesz). Nyomd meg a Guide gombot a KONTROLLEREN, majd lépj ki a profilodból. Zárd be a pengéket. Most nyomd meg a Guide gombot, de a KORMÁNYON és lépj be a profilodba."
Én belöttem egy setupot és nagyon nagyon sokat változott. Sõt, minden egyes pályához más setupot csináltam és a kis változtatások is érezhetõen megváltoztatják az autó viselkesdését.
Nagyon élvezhetõen és érezhetõen csuszik a kanyarokba, féktávokra oda kell figyelni és nagyon reálisan törik ki az autó ha valmi többletet csinálsz vele és már nem tudod megfogni. Sztem a fizika nagyon jó lett.
Grafon van mit javítani, bár nekem csak az autó modellekkel illetve ott is csak a felnivel és a hülye tükrözõdéssel van a bajom. Környezet és a pálya sztem szép.
Ha még nem, akkor nem lehet túllicitálni? 😊
Komolyan?
Másrészrõl, aki konyít egy picit is a fizikához, és a hozzá szorosan kapcsolódó vezetéstechnikához, az már elég reális képet tud alkotni egy játékprogramról, és azok valótlanságairól, és nem kell ez a "mentél e már ilyen-olyan csúcsszuper autóval" duma. Mert képzeld, mielõtt valaki versenyautóval versenyezne, elég komoly fizika és vezetéstechnika oktatást kap, azt hiszed csak úgy beleseggel zöldfülûként a fiatal pilóta, és tekergeti a kormányt, hátha majd újból feltalálja a spanyol viaszt útközben? Ne komolytolankodjunk, kérem szépen. Persze így is történhetne, de annak az esetek túlnyomó többségében tragikus következménye lenne.
Ha nem ismered a fizikát, a vezetéstechnikai fogásokat, mûszaki alapismereteket, nem tudod normálisan vezetni az adott jûrmû kategóriát, ennyire egyszerû.