• Doomista
    Mai nap folyamán egy érdekes dolog történt velem. Felmentem a RoM-ba, mint minden nap, megcsináltam a napi daily-t, gondoltam egyet, és megnéztem ezt a menüt...a két sas szemem figyelmes lett arra, hogy valamiért a Herbalism Craft... LvL 40. 0.00%...Gondoltam, hogy mi a franc az, hogy lvl 40, mikor a másik kettő lvl 51, és pontosan tudom, hogy annó régen mikor ráckokultam a játékra, direkt szenteltem 3 hetet csak arra, hogy mind a 3 crafting skill lvl51 legyen. Mitől lehet ez? Egy ötletet kaptam, hogy csak 3 master izé lehet, szóval egy képességet is fejlesztettem [pl a armor crafting], de sajnos az összes production + other 0.00% LvL1. Igy ez kizárva. Szóval most sem tudom, hogy hogy változott át a lv51 Herbalism craft skillem lvl40 0.00%-ra. Tudni illik, hogy ez tényleg érdekes, mivel pontosan 0.00%os van lvl40n, és mivel több féle lvl szintű herbalism van, ezért 1x1000000000 esély annak, hogy 0.00% legyen lvl40-en. Ötleteket várom, esetleg irok egy levélt a frogsternek ebben az ügyben, de tudom hogy semmire nem jutnék vele, de mivel van rá időm, és van sok söröm, ezért neki is állok, jah és este sörbe vetem bánatomat.