Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reggelt kockak😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

penge25
sziasztok, ment egy privi doom!

Doomista
táptalan 50 lvl karakereknek annál nagyobb.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

HEllo

Nemtom ki olvassa lv50 es elit skill egy nagy nagy kihivás lesz😊

Maelie ha leszel törpös instához összekéne gyüjteni több quest itemet mert nem lesz boundos és meglehet másoknak is csinálni 😄 (persze jópénzért 😄)
utána TT Talomo kell ^^

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Mikor lehet már RoM-ozni? 😄
Legalább Forditottad volna le ^^ 😄

LV50 es Scout skill From Frogster ^^
Scout

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Vamp17
Patch notes Version 2.0.9.1844

New Content

* Capture the Runes (aka "Capture the Flag")
A new PvP arena has been added to the game. Here are the rules:
o Two teams (6 players a side, "blue" vs. "red") try to capture the enemies rune.
o A team needs to achieve 3000 points to win the game.
o Every successful capturing of a rune earns the team 500 points.
o Every team gets 10 points every 15 seconds.
o For each defeated enemy player the winner gets 25 points Honour. For repeated kills the same enemy grants less points.
o Every player of the winning team gets 100 Honour points.
* Lv. 50 Elite Skills
To have access to these skills, players have to follow a new, unique quest line.
* Ystra Dungeon Revamp
The Ystra Labyrinth has been revisited. The monsters' levels and powers have been adjusted. Their loot-tables have been edited as well.
* Several daily quests have been added that lead players into the depths of the Ystra Labyrinth.

Bug Fixes

* Guild Castles "Farm" and "Forge"
o The descriptions of these two buildings has been corrected. You need 5 additional players to erect those.
* Mage skill: Meteor Shower
o A bug was fixed so that the debuff "Mind Attack" now will be triggered.
* Rogue skill "Wound Attack"
o The skill now does additional damage even if an other bleed effect is already in place.
* Quest: "Archers from the Northeast"
o The quest description has been corrected to reflect the correct requirements to complete the quest.
* Quest: "The Council President's Request"
o Luanda's position is now indicated by a red marker on the minimap.
* Quest: "Crafty Bernok"
o You now get the grill you need to place over the fire, when calling Bernok, as quest item.
* Quest: "Get Some Fresh Water"
o The water will now be replenished correctly.
* Quest: "Breeding"
o The trees you need to click on to complete the quest, are now clickable.
* Quest: " Hochwertiger Fleischeintopf"
o The quest description (incl. the required materials) has been corrected.
* Quest: "Materials for Mending"
o Instead of 3x "Pure Bitterleaf extract", you now only need 5x "Bitterleaf".
* Quest: "The Power to Protect"
o The number of experience points and the amount of gold have been corrected.
* Quest: "Stolen Merchandise"
o The description has been corrected, making it easier to find the place where the merchandise has been lost.

Changes / Adjustements

* Elite-monsters and above now have an increased chance to drop guild-runes. The amount of dropped guild-runes has been increased too.
* Our grocers' now offer Lettuce and Celery.
* The cooldown-time of "Opportunity" (Elite-Skill, lv. 35) has been increased to 10 seconds.
* The description of "Searing Light" (Elite-Skill, lv. 45) has been corrected.
* The magical crit-rate of "Fire Arrow" (Elite-Skill, lv. 20) was increased from 3 to 30.
* Weapon- and Defense skills
The weapon and defense ranks now are taken into account when calculating damage and damage-reduction. Previously the results of damage-calculation were either too low or too high.
* Priests' group heals now cause more aggro.
* "Enhanced Fishscale Leg Armor" - the additional +3 Int-Bonus has been removed.
* "Bloodlust Cleaver" - the item has now been renamed to "Blood-Thirsty Battle Axe".
o The item can only be sold to NPC merchants.
* The time to mount a mount has been reduced from 5 to 3 seconds.
* Tempest height: Crates will now appear after each monster-kill. You no longer need Tempest Soul Stones to open them.
* Crafting: The amount of material necessary to craft level 2 recipes has been reduced.

Item Shop

* Temporary Potions
The descriptions of potions that have a limited "life-time" now state that they are counting down even when the character is logged out.

* "Soft Spot" has been renamed to "Open Flank".
* "Accurate Energy" has been renamed to "Concentrated Precision"
* "Pursuing Shot" has been renamed to "Exploiting Shot".
* "Lion Power" has been renamed to "Power of the Lion".

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
van pár hasznos addon....addon adatbázis curse.comon nézegess rengeteg van és mutatja irja is hogy mit tud...C:\Program Files\Runes of Magic\Interface\AddOns\addon mappája <---- ide kell rakni.
ezeket használom:
RoMail2
AdvancedAuctionhouse
guildOnline
CombatLogMod
pbInfo
WoWMap

meg két külön program, amivel menti a karakter cuccait hogy mikbe van + statokat mutatja a getbuffeden meg a romdatan...
BLASCProfiler
CurseProfiler

Doomista
10 db daily questet tudsz minden nap megcsinálni. egy tábla adja mindenhol. mutatja is a térképen ha még nem csináltad meg mind a 10 db-t.
városokban szokott lenni általában. szal ha questelsz célszerû a mobbol esett daili itemeket megtartani hátha kijön pár quest. majd belejösz ebbe is és vágni fogod hogy melyiket csináld...probáld azt amelyik a legtöbb expet tp-t goldot adja.

jahh és addont? érdemes valamit használni?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

van napi quest is? amit minden nep felvehetek? lol
ezeket hol adják?

Makma
az insták a jó cuccokról szólnak , ha fejlõdni kívánsz akkor a küldiket toljad meg a napi 10-et szigorúan.

legjobban questekkel lehet fejlodni de tenyleg..instat meg meg felejtsd el vagy joooo nagy partiban lehet megprobalni a malmot (min 5 fo) de valszeg elvereztek..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

most lv15 vagyok. ezen a szinten van valami dungeon vagy insta ahol jobban lehet fejlõdni??

nah mar csak 1-2 het es lesz netunk ujra juhe😄
jo napot😄

Sziasztok! A fejlõdésben a rogue vagy a mage a jobb?
Doomista
azt nem is vettem észre hogy forditva van xD viszont hangfalak nincsenek 😞(
amúgy meg mikor annyi pia volt bennem hogy már K.O. lassan,odamentem ehhez a dobosdiós izéhez és betörtem ököllel a monitort xD

Jó rég voltál 18 :p Ám nice, csak miért van az egér fordítva ? :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista

Kabu: http://www.sg.hu/cikkek/68041/ausztria_betegsegnek_nyilvanitanak_a_jatekfuggoseget <#idiota>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
Boldog Névnapot Kivánok a Lászlóknak utólag is <#pias><#pias><#pias>

addonokat? mit érdemes használni?

mostt töltöm. a szeró akkor a Mechantact?? ha jól olvastam ott vannak a honfitársak. ok akkor oda megyek. de remélem akkor bevesz velemi Magyar guild. majd írok mi lett a nevem.

Sziasztok letöltöttem a játékot és nem látom hol az egerem a játékban, hogy kéne beállítani?
Doomista
lvl 18 0.10% | human | Skill: Sör | EXP: 198500/1210000 | TP: 84000 | HP: 580 | MP: 640

ez vagyok én 😄

Doomista
kösz all 😄

Köszönöm!
Gubberx
Siochian vagy Mechantact, asszem a pvp serveren nem sokan vannak

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Üdv mindenkinek.
Azt szeretném töletek megkérdezni hogy RoM-ben felsorolt szerverek közül meik az ahol a legtöbb magyar játszik? (ha van ien)
Gubberx
helyes 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
persze jún 6-tól meg agusztus 1-ig netet se fogok látni, mert pihi, utazgatás, csavargás lesz kis családommal😊

penge25
eheh én július 2 -án szabadulok az upc-tõl és sikerült július 2-ra elintéznem, hogy akkora kössék be a digit is, eheheh így nem maradok egy napra se net nélkül remélem minden flottul megy majd a digire állás során 😊

Gubberx
igen kb ez fog történni 😄😄

ertem akkor penz befizet nem eszik 2 hetig viszont ROMozik😄
hulye enternetnek foggalma sincs mennyit lennek hajlando fizetni ha vegre hivnanak...

Gubberx
sajna nem mert ha ez nincs akkor vagy marad a drága és lassú t-com adsl vagy várhatok 1 évet mire kiépíti a digi a szolgáltatását nálunk is 😄

legalabb tudtal volna szolgaltatot valtani😄

Gubberx
nekem is csak azért lesz mert ma szólt UPC hogy ha ma nem fizetek be mindent nemhogy korlátozva marad de még meg is szüntetik a netemet.. örökre 😄😄😄😄

utalllak...😄 nekem nem tudom mikor lesz:S

Gubberx
Lesz ma netem újra!!!! 😄😄:😄D

Ventura82
Boldog szülinapot megacube!!!! <#taps><#worship>

A NAGY SOROSHORDO KISERJEN MEG VAGY 100 EVIG KOCKA😄 BSZ!

penge25
utolsó munkanapom yessssssssssssssssssss

Gubberx
HAPPY BIRTHDAY CUBEEE!!!!!! 😄😄 A TÁP legyen veled sokáig 😄

penge25
B O L D O G S Z Ü L I N A P O T D O O M ! ! !

ScarY MAN
nekem feb. 3!
el ne felejtsetek! xD
szülinap szep. 2!!!! xD

am boldog szülinapot meg névnapot elõre is mindenkinek! 😊

...

TopGun
Nekem is 27.-en lesz a nevnapom.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

penge25
király augusztusban jelenik meg, pont jó,mert augustus elején jövök haza a pihirõl yessssssss

penge25
van egy "új" videó a hivatalos oldalon, és egy kisebb szösszenet a kövi nagy patchel kapcsolatban, lvl 52, 200 új küldi stb...

Ventura82
Ja, már egy jópár éve <#nyes> De nagyon utálom, ha így szólítanak 😊