11819

• Gubberx
    ne is emlegesd a scout dolgot :(:(:(:(
  • zenoka
    lol persze mint a chapter egy rise of the demon lord!! csak a demon lordhoz nem volt szerencsenk:D:D:D meg mint a scout balanceolasan:D
  • Gubberx
    remélhetőleg már dolgoznak ezen is
  • zenoka
    nalam akkor fagy ha sokat teleportalodom..meg mostanaba kezdi nem birni ha hirtelen teleportalas utan rohanok be a cityben a kalozoknal.

En is hw bajra gondoltam elsore de aztan rajottem hogy eddig ment most meg nem akkor az nem hw hanem a game szar:S
  • Gubberx
    nekem soha nem fagy csak harf-trade-varanas vonalon teleportálásnál ki dob upload errorral :D
  • XeeN
    Engem nem zavar a napi 5-10 fagyás... Bár első nekifutásra hw gondra tippeltem.
  • zenoka
    lehetne mar normalis javito patch ami megoldja a fagyasokat is:S bar azt irjak dolgoznak rajta..minden esetre akinek sokat fagy az huzon le minden texturat lowra
  • Gubberx
    hmm ezt passzolom :S lehet valami uj bug :D
  • gallik
    nálam nem kapott, direkt szintlépés előtt néztem meg, és maradtak pontosan azok az értékek.
    De, nem csak nálam jelentkezik a probléma.
  • Gubberx
    szerintem kapnia kellene végig, bár én nemtudom mert már 50/50 vagyok
  • gallik
    jó reggelt

a secondary karakter alapskilljeinek (str, int, wis, stam ...) 10 %-t megkapja a primary is, igaz ? eddig így volt, minden szintlépéskor a primary kapott, de most, kb. 45 lvl után semmit nem kap.Nálatok is így van ?
  • Doomista
    hehe
  • Gubberx
    ja onnan is kell cucc meg még 1 helyről :D
  • zenoka
    lol!:)
    nah nekiallok akkor koldulni valamikor:D:D
    de ez a moa-s ize ez esett multkor nekunk KS-ben is!
  • Gubberx
    és a legdurvább hogy megnéztem AH-ban a historyt és tényleg megveszik 18-20 millért a quest itemet :D
  • zenoka
    haat akkor majd 52 on kell menni ugy talan konyebb lesz:D
  • Gubberx
    a 3. item TT-ből jön, annak is asszem a vége felé :D szal nem sok esélyt látok rá
  • zenoka
    es kifarmolni?
  • Gubberx
    Nah a három quest közül az első kettő kész ami a lvl50-es elit skillhez kell :D
    A harmadikhoz 3 item kell melyek AH ban: az első 150k a második 3-4mill a harmadik 12-20 mill körül megvehető :D Asszem nem lesz 50-es elit skillem :/
  • Gubberx
    a minimum hogy meglegyen a lvl 50-es elit skilled mert előtte a questet se veheted fel rá :D
  • gallik
    Az epic fegyvernek mi a feltétele ? Egyáltalán hozzá lehet jutni vhogy ?
    (pl: Moa's Outrage )
    Köszi!
  • Doomista
    Nem hallom, izé, max látom!
    Egyetlen egy receptet nem tanultam meg soha az egész RoMozási idő alatt ! Nem craftoltam soha semmit! Köszi a tippet ! :)
  • VadKacsa
    Hallod izé doomista!
    Menj el nagyvárosba és nézd meg hogy milyen receptett tudsz megtanulni vagy ami egyszerübb nézd meg hogy milyen recetjeid vannak és máris tudni fogod hogy miért lv 40 a skill szerintem ! :)
    A nagy város azaz Obsidian rég játszottam... hehe! :)
  • Turist
    Nem vagy köteles elolvasni, hogy ki mit csinál.
    Ha nem tetszik akkor miért olvasod ezt a fórumot? Tipikusan olyan ember aki csak keresi a helyzetet, hogy valakibe beleköthessen, mert unatkozik?
  • Gubberx
    szegény cube
  • bodesz
    deszar olvasni h mások ilyenekkel töltik a napjaikat...
  • Doomista
    Mai nap folyamán egy érdekes dolog történt velem. Felmentem a RoM-ba, mint minden nap, megcsináltam a napi daily-t, gondoltam egyet, és megnéztem ezt a menüt...a két sas szemem figyelmes lett arra, hogy valamiért a Herbalism Craft... LvL 40. 0.00%...Gondoltam, hogy mi a franc az, hogy lvl 40, mikor a másik kettő lvl 51, és pontosan tudom, hogy annó régen mikor ráckokultam a játékra, direkt szenteltem 3 hetet csak arra, hogy mind a 3 crafting skill lvl51 legyen. Mitől lehet ez? Egy ötletet kaptam, hogy csak 3 master izé lehet, szóval egy képességet is fejlesztettem [pl a armor crafting], de sajnos az összes production + other 0.00% LvL1. Igy ez kizárva. Szóval most sem tudom, hogy hogy változott át a lv51 Herbalism craft skillem lvl40 0.00%-ra. Tudni illik, hogy ez tényleg érdekes, mivel pontosan 0.00%os van lvl40n, és mivel több féle lvl szintű herbalism van, ezért 1x1000000000 esély annak, hogy 0.00% legyen lvl40-en. Ötleteket várom, esetleg irok egy levélt a frogsternek ebben az ügyben, de tudom hogy semmire nem jutnék vele, de mivel van rá időm, és van sok söröm, ezért neki is állok, jah és este sörbe vetem bánatomat.
  • Turist
    Pontos infó úgytudom nincs. Tegnap a zone chatben írták, hogy még2-3hét az új terület:(
    Viszont 19-én lesz valami összejövetel Kölnben ahol bemutatják a 2 elf kasztot.
    Inkább halasszák el picit, de ne legyen bugos, és legyen egyensúly a fajok között.
  • gallik
    Üdv !
    Van már vmi hír, mikorra várható pontosan a kiegészítő első része ?
    Ha jól tudom augusztusra ígérték az 52 lvl-t és az új területet, szeptemberre pedig a lvl 55-t.
  • vzajcev
    Pedig de
  • Gubberx
    nálam most is működik...
  • peppino3
    a magyar oldal nemjőn be
  • Gubberx
    azt hagyad el :D szedd le a magyar oldalról inkább
  • peppino3
    mert ami a gamestarban volt azt probáltam felrakni
  • zenoka
    igyal egy sort:D (vagy toltsd le a patcheket es ne a clientrol probald leszedni http://www.runesofmagic.hu/letoltes n fentvannak)
  • peppino3
    nagyon lasan rakja fel a játékot tán egy napse lene elég neki hogy felrakja mit csináljak ?
  • Doomista
    Jah, gyártod RoM-hoz a botokat, mins sro-hoz ^^¢
  • zozoalma
    En szigetre nemhiszem ugyanis dolgozom ezerrel :D
    Inkább megyek vmi nyugis kocsmába ^^
  • Doomista
    jó napot :D
  • Gubberx
    jó reggelt cube :)