• Pio
    Szerintem a készítők nagyjából lesz*rják a dolgot, hisz a kezdetek kezdete óta lehetőséget adnak arra, hogy egyszerű addon segítségével automatikusan potizzunk/híleljük magunkat/satöbbi, ami sokkal inkább cheat, mint egy farmerbot. Gondolom néha elcsattan 1-1 ban a látszat kedvéért, de őszintén szólva nem hinném, hogy egy ingyenes játéknál lenne értelme küzdeni az ilyesmi ellen.
    Aki csinálja az mindenesetre ne a fő accjával csinálja biztos, ami biztos... :)
    Amúgy bottal nyersanyagokat, közvetve pénzt tudsz farmolni, amit valószínűleg diamondra fogsz költeni, szóval semmivel nem leszel beljebb annál, mintha IRL pénzt költenél diamondra, akinek bántja a lelkiismeretét a dolog az vegyen diamondot.

Megjegyzés egy: nem botozok, eszembe se jutna, egy játék miatt nem fogok etikátlanul viselkedni, illetve nem is nagyon játszok a játékkal de szerintem ebben a játékban (ahogy a legtöbb MMOban, de itt a diamond rendszer és az iszonyatos farmigény miatt főleg) teljesen más kaliberű a csalás, mint mondjuk egy fpsben wallhackelni vagy aimbotolni. Itt bottal a játékkal eltöltendő idő mennyiségén tudsz faragni illetve a pénztárcád üresedésének mértékén. Előbbiben semmi súlyos kivetnivalót nem látok, hisz a játék nagyon timesink (mint minden MMO :) ), sőt, úgy tudom, már vannak MMO-k, ahol alapértelmezetten ha offline vagy is gyarapodik a karaktered nyersanyagokkal és pénzzel, az utóbbi viszont a játékból megélő emberkékkel szemben nem korrekt...

Megjegyzés kettő: persze ez csak a botprogramokra vonatkozik, úgy tudom van jópár MMO, ahol elég durva csalások vannak (nem tudom, hogy itt mi a helyzet), felgyorsulsz, a statjaidat feljavítod, teleportálódsz, satöbbi, satöbbi, satöbbi, na az már szerintem is a gáz kategória egy multiplayer, online játékban. Viszont az kicsit se bántja a szemem, ha valaki egy singleplayer játékot trainerrel visz végig.