11819

• Gubberx
    AH-ban tudsz venni potikat amik növelik a gyűjögető skilledet, szal le tudsz szedni akár 5 vagy több szinttel magasabb nyersanyagokat. Hogy mit érdemes passz mert én nem foglalkozom vele :D
  • zenoka
    ne vagj fat..fagjanak fat a buta knightok.. egy tap mage sose vag fat.. nem is kutyulgat potikat se mert megcsinaljak neki a rabszolga rugok....
  • zenoka
    nekem sincs de muszaly ezt a kurca colop vasalasi tervet msot megcsinalnom hogy eltudjak menni 2 hahahaha KETTTOOOOO het szabira jovohettol:)
  • Rolly
    vki elmondaná melyik munkát érdemes tolni? mert én pl naívan elkezdtem a favágást gondoltam majd a bútorokhoz jólessz .... de elég szar hogy vannak 1 es meg 2 es szint fák utánna meg csak 8asokat látok ... és olyan lassan viszi már fel a ki szintűekkel szal nemtudom .. ötlet?
  • Gubberx
    fúúú nagyon nincs kedvem most melózni :D minden bajom van már
  • zenoka
    wow:) popec
    toltuk most a thempest highos instace szeruseget (amikor ladakat lehet nyitogatni) esett belole vagy 3 megaphone fogalmam sincs mit kezdjek vele.. lehet meghirdetem a +35staminas puri stoneom ha mar a kocka nem akarja megvenni es akkor vegre lesz mountom:D
  • Gubberx
    aztán még 5 nap és a bónuszt adó malatina title is meglesz :)
  • Gubberx
    igazából még 5 daily-t le kell adnom, szal holnap lesz meg az 50/50 csak megelőlegeztem magamnak :D
  • zenoka
    latom meglett az 50/50 grat:D
    nekem sose lesz meg lusta vagyko a secondot huzni:D

yeah goblinnak belehet oltozni:D az fasza zurhidon cumot is hordtam jo sokaig csak egy ket spellnel visszavaltoztam sajna:D
  • Gubberx
    jól hangzik ez az új koboldos minigame :D
  • zenoka
    reggelt ikozaederek:)
  • Gubberx
    Reggelt cubeok :)
  • Kiado
    Köszi, közben pont megléptem is ki is írta.
  • Cat 02 #8923
    10
  • Kiado
    2. kasztot hanyadik lvl-en lehet választani?
  • Pio
    Az M/K teljesen átvariálhatja a mágusodat, ha úgy akarod. Megfelelő talenteléssel nagyon izmos holy damage delaer lesz belőle, amivel nem lesz annyira fifikás a játék, mint a hagyományos mágussal, de ettől függetlenül teljesen jól használható lesz holydpsként.

Viszont ez a páros igazából K/Mként domborít 3 okból:
    - Egyedi, ugyanis a játék egyetlen igazán hatékony AOEtankjáról van szó, több elit skillje is nagyon hatékonnyá teszi ebben, sőt, még aoegrindelésre is elég jól használható.
    - A knightnak gyakran adódnak managondjai, amit több elit skill is enyhít és a mágustól kapott statok is sokat segítenek.
    - Nagyon jó puller, nem csak messziről tud hízni, de egész kellemes instant agrót is jelent a tűzlabda és a villám
    Az 50-es elit skill ad némi védelmi pluszt, de strapabírásban sajnos nem a leghatékonyabb tank, viszont jól helyt tud állni.
  • Turist
    A priest-el a legerősebb. CB óta játszom azóta csak tápolják és az elit skilljei is erősek.
    A másik a M/K, nem ismerek egyet se, de állítólag erős.
  • Kiado
    Mage-nak melyik másodlagosat ajánljátok? Priest?
  • bazdevil
    Az egyik mod hogy a fo kasztod legalabb 10 szinttel legyen nagyobb mint a masodlagos, ekkor a fo kasztoddal felveszel egy 10 szinttel nagyobb napi kuldit mint a masodlagos kasztod szintje bemesz a hazadba atvaltod a kasztodat majd leadod aztan visszavaltasz felveszed valtasz leadod
    PL: Rugo40/Knight30 kifarmolsz catusokbol egy nagy rakat itemet (vagy megveszed AH-ban) Rugoval felveszed Obsidianban a 3 fajta kaktuszos napikuldit elmesz ahazadba atvaltasz knightra majd a knighttal elmesz es leadod.
    A masik mod hogy questelsz vele ez egy kicsit macerasabb bar ha egy helyen eleg sok questet fel tudsz venni es mondjuk szinten atvaltasz es a nagyobb kasztoddal henteled ki a kuldiket akkor gyorsabban megvan m,ajd mikor le kell adni akkro valtasz megint es azzal adod le amelyiknek az xp kell.
  • zenoka
    Botolj:) vagy daily vagy van a secondnak is kuldetes sorozata ami a sacciala stepsben kezdodik
  • Rolly
    vki elmondaná mi a legegyszerűbb módszer arra hogy a másodlagos kasztot mihamarabb fellehessen vinni?
  • Kiado
    Van olyan mmo, ahol legaális beépített bot van, elmész aludni és benyomod, hogy tol trénelj éjszaka :D
  • Pio
    Szerintem a készítők nagyjából lesz*rják a dolgot, hisz a kezdetek kezdete óta lehetőséget adnak arra, hogy egyszerű addon segítségével automatikusan potizzunk/híleljük magunkat/satöbbi, ami sokkal inkább cheat, mint egy farmerbot. Gondolom néha elcsattan 1-1 ban a látszat kedvéért, de őszintén szólva nem hinném, hogy egy ingyenes játéknál lenne értelme küzdeni az ilyesmi ellen.
    Aki csinálja az mindenesetre ne a fő accjával csinálja biztos, ami biztos... :)
    Amúgy bottal nyersanyagokat, közvetve pénzt tudsz farmolni, amit valószínűleg diamondra fogsz költeni, szóval semmivel nem leszel beljebb annál, mintha IRL pénzt költenél diamondra, akinek bántja a lelkiismeretét a dolog az vegyen diamondot.

Megjegyzés egy: nem botozok, eszembe se jutna, egy játék miatt nem fogok etikátlanul viselkedni, illetve nem is nagyon játszok a játékkal de szerintem ebben a játékban (ahogy a legtöbb MMOban, de itt a diamond rendszer és az iszonyatos farmigény miatt főleg) teljesen más kaliberű a csalás, mint mondjuk egy fpsben wallhackelni vagy aimbotolni. Itt bottal a játékkal eltöltendő idő mennyiségén tudsz faragni illetve a pénztárcád üresedésének mértékén. Előbbiben semmi súlyos kivetnivalót nem látok, hisz a játék nagyon timesink (mint minden MMO :) ), sőt, úgy tudom, már vannak MMO-k, ahol alapértelmezetten ha offline vagy is gyarapodik a karaktered nyersanyagokkal és pénzzel, az utóbbi viszont a játékból megélő emberkékkel szemben nem korrekt...

Megjegyzés kettő: persze ez csak a botprogramokra vonatkozik, úgy tudom van jópár MMO, ahol elég durva csalások vannak (nem tudom, hogy itt mi a helyzet), felgyorsulsz, a statjaidat feljavítod, teleportálódsz, satöbbi, satöbbi, satöbbi, na az már szerintem is a gáz kategória egy multiplayer, online játékban. Viszont az kicsit se bántja a szemem, ha valaki egy singleplayer játékot trainerrel visz végig.
  • Kiado
    Hivatalos oldalról leszedtem installer.exe-t, de elindítva az égvilágon semmi nem történik, feladatkezelőben ottvan, hogy Runes_of_Magic_2.0.8.1840.exe fut, de amúgy ablak nem jött elő, ötlet?
  • zenoka
    csalsz sok penz szerzel tapos cumokat vasarolsz...
  • Mephike
    Sosem tudtam megérteni, hogy mi a jó abban, hogy csalsz egy játékban. Valaki elmondaná? Jobb lenni úgy másoknál, hogy csalsz. Nevetséges.
  • zenoka
    fuuujjj osszes bot-olonak ra kenne verni a kezere palcaval...
    mennyivel korrektebb az ha szolsz par embernek hogy szerezzek be a hozzavalokat mint hogy botolsz..
    reggelt:)
  • Doomista
    RoM-hoz rengeteg minden van amit nem szabad használni:

RoM MultiHacK
    Elverion's RoM BoT
    R BoT
    RomboT
    FarmBoT
    Runes BoT
    Zoom HacK
    RoM AutoHeal BoT
    RoM SpeeDhaCk
    WallClimB
    Exploitok...
    Egyéb HaCkeK...

Azt hiszem végeztem a listával!
  • ScarY MAN
    ?
  • Kiado
    A hackek használhatóak, valaki próbálta már?
    Ami a packben van, teleport stb. ?
  • Gubberx
    :D:D jólvanna
  • TopGun
    Hi! Azert ez rossz vicc lenne! ilyet meg trefabol se mondj! :( a kinlodva elert lvl 35 utan nem szeretnem ujra kezdeni torles miatt:(
  • Doomista
    Gubbberx 16 éves nem 15 !!!!444négynégynyóckilenc
  • zenoka
    tehetek en rola hogy a 15 evesek ejszaka jatszanak...
  • TopGun
    Mivel most leptem be a gepbe es csak a napikat akartam leadni, nem olvastam semmit! :(
  • Gubberx
    nekem is ez volt és törlődött az acountom, lehet neked is törölték véletlen
  • Doomista
    Nem olvasod a hivatalos oldalt ? Még a magyart sem ? :(
  • TopGun
    Hi! nem mukodik a game? most probalnek belepni, de a szerver valasztasig sem jutok el! :(
  • Doomista
    Pedig késő este vagyunk reggel 5ig :D
  • zenoka
    mert fel 5 tol 7 ig van nyugodt idom aztan mar csak keso este de akkor meg nem volt kedvem:D