Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is..:S
nincs ebbol offline?
csak egy kis maszkalasra vagy valami...

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Gubberx
Jó reggelt 😊 egyre durvább rom elvonási tüneteim vannak 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

penge25
reggelt, hát akkor kérdéseim:
- Mikor szüntetik meg végre a 30 napos eladási korlátot a diamondról?
- Mikor találkozhatunk elõször a daemon lorddal?
- Mikor lesz szerencsétlen scoutoknak a balanssza megfelelõen belõve?
- Lesz valaha tokenért vehetõ perma mount?
- Mallba bekerül e a music eventen nyerhetõ szárny?

Egyenlõre ennyi 😊

Lesz-e lift-a-ban még, és fixen lesz-e, vagy csak ideiglenesen
Doomista
Ugye hogy mennyire hasonlitok az elfekhez? <#smile>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Tudtam hogy ronda vagy de hogy ennyire ^^

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ALuggyaaaa
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Doomista
Csillagok, csillagok mondjátok el nekem,
Merre jár, hol lehet most a kedvesem,
Veszélyes út, amin jársz, veszélyes út, amin járok,
Egyszer te is hazatalálsz, egyszer én is hazatalálok.

Doomista
mádöfákö<#pias><#pias>

ScarY MAN
<#banplz>

...

Hi, do u think Csillagfeny is a cube ? You should award him, he has played a lot with this game. Give him a nice set.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ScarY MAN
ha gondoljatok irjatok ossze egy 10-15 kerdest es elkuldom a frogsternek 😊

...

ami durva szerintem hogy egy uj faj ket uj kaszt..ez viszonylag sovany szeritnem.. tehat hihetetlen mennyisegu lvl1 fog hirtelen rohangalni a kezdoteruleteken nem tudom hogy fogjak tudni ezt majd kezelni😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Tatyla
már hogyne lenne benne multi co-op és versus is van.amit lanban is lehet...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

penge25
amúgy az új kieghez hasonló a véleményem mint egy hozzászólónak a gs fórumában:

"Amúgy megjegyezném, hogy hiába a chapter 2 ha még az 1-et sem fejezték be, ugyanis egy darab Demon lord nincs a játékban, és ha tartják a havi 1 patchet, nagy valószínûséggel nem is lesz."

De tényleg mekkora már, hogy még sehol sincs az elsõ fejezet end bossa 😊 Gondolom amikor jön az lvl 52, azzal fog õ is jönni, és tuti ez a boss raid instában lesz

Co-op 😄

Gubberx
köszi az együttérzésedet.... 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
mivel se nem multi se nem online ezért nem érdekel!

Gubberx
XD én meg Gears of War-ozgatok amíg újra lesz netem :/

Doomista
megyek melózni hogy tudjam fizetni az adót, amibõl tudjanak tanulni a többiek nah meg hogy tudjanak romozni a kockáák.

Gubberx
Reggelt, szép a banner 😊 Mizu Doom? 😊

Doomista
hollyshit micsoda banner 😄

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/runesofmagic.bitfarm.hu/public_html/index.php on line 90

fejlesztgetünk, fejlesztgetünk ? 😄

tenyleg szep de nem kotekekedes miatt: borul az egesz tul hangsulyoss a figura jobb oldalon a bal oldal ures es az egeszre ratesz a logo elcsusztatasa...neeekem bantja a szemem:S
egyebkent jo reggelt😄 tortent valami erdemleges hetvegen?

penge25
reggelt, ejj de gyönyörû a banner, grat a készítõjének <#worship>

BuriP
Megvannak, köszönöm!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Doomista
varanas cityben az east részen van 3 npc attól fel kell venni a questet és kigyûjteni a questhez megfelelõ nyersanyagokat, ha leadtad akkor húzhatod tovább.

BuriP
Elértem a bányászatban, favágásban, és a növénygyûjtésben a 20 szintet, és nem fejlõdik tovább. megtudnátok mondani hogy kit kell megb.., megkeresni hogy továbbmenjen. Már futkosom egy ideje, de még nem jöttem rá.
Köszi.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Doomista
<#eljen><#eljen> ismét egy szinvonalas szinekben gazdag kidolgozott pályateret fogunk kapni <#nezze>

ScarY MAN
Kaptok egy két képet 😊
Sajna nemtudok rom hungaryra felrakni kepeket ezert meg a hirek sincsenek megirva, de azert berakom ide a kepeket nektek 😊

...

Doomista
hajra 😄 heineken kepemet meg nem fejlesztetted 😄

marmint ennek az uj oroszlanosnak😄

yeah mivel egy darabig offline leszek delutanonkent neki esek a fan art contestnek😄 valami grafikat kitalalok😊😊 ezt megnyerem az hotziher😄

Csak az új faj kap majd új kasztokat szeptemberben?

Ventura82
Na, úgy néz ki, hogy nem vagyok 2-3 napig sajna. Remélem vasárnap már tudok jönni. Van némi RL dolgom 😄 😄

Doomista
mivan penge ? nagyon csöndben vagy...nerfelték a karid ?

Doomista
mi a helyzet ? ismerjük ám egymást kicsit 😄

Csõõõ!

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

ScarY MAN
pontosan ahogy irtad 😊
lehet mind a kettonek 😊

...

BuriP
Tudnátok segíteni nekem? Lenne pár kérdésem az elit skillekkel kapcsolatban.:
A karakterem mindkét kasztjának lehet egy-egy szintenként? Mondjuk van egy mage/priest karakterem (mert az van), akkor lehet a mage-nak és a priest-nek is külön egy-egy level-15 elit skillje, vagy csak egynek és választanom kell melyiknek, vagy mindenképpen egy bizonyos skillt kap egy mage/priest? Ha lehet mindkettõnek külön egy, akkor kell mégegy pl. lvl15 tanusítvány hozzá, és class váltás után a másikkal betanulni azt?

Elõre is köszönöm a segítséget.

Doomista
nem biztos hogy 5k lesz, csak videón az, és azt se tudjun milyen rogue volt...lehet hogy 50 k hp-s 1k mag defes volt 😄

penge25
tegnap fullra nem voltam 😊, szép kis boss van a videó végén, na ehhez már kell taktika majd, mert az aoe spellje nem semmi 3*5k és nem körkörösen spellez

A játéknak mi a mostani patchja? amivel meg a játék?
Gubberx
Hát majd ha neked is egy rakat számlát kell fizetned meglátjuk 😄

Doomista

thx az infot
Doomista
nem hogy néznéd minden nap mikor egész nap a könyvtárban dekkolsz internet elõl, még nekem kell bejelenteni 😊

penge25
amúgy thx az infót doom

penge25
tudom teee, hogy kell leírni a videó szót, de így szebb nem 😊