• Doomista
    Sajna nincs olyan ingyenes játék, én a Lineage II-t törten toltam, úgy is nagyon élveztem, amíg az adminok el nem lopták a karakteremet...azóta nem is játszom tört játékszervereken.
    RoM egy igen jó ingyenes játék ha nem akarsz állandóan grindelni, de nekem bejött nagyon a Battle of the Immortals, az is az elején jó questes, aztán partys instákra épül jobban, így biztos nem kell egyedül szarrá grindelned magad, cabal online meg jó grindelős mmorpg, ha van jó magyar klán, akikkel tudsz ts-n,ventrin, vagy xfiren jót beszélni, úgy közben el lehet grindelni élvezetesen, de persze az elején szintén sok quest van, nemsokára jön az új fejezete, új pálya, skillek, némi változás...hero online is élvezetes ingyenes játék, van sok quest rá, némi grind egyaránt, és ott tudnak húzni is...de megpróbálhatod a rohan onlinet is, rendesen idegfelbaszós pk-s játék [köszönjük vietnámgecik]...nem rég jött ki a world of tanks, egy tankos mmorpg, az sem volt rossz, bár nekem nem jött be a tank rendszer...van az atlantica online, ami körökre osztott mmorpg, az is ajánlom megtekintésre...archlord se a grindről híres, agylekötős mmo:D shaiya is különösen tetszett, ott az elején már érdekes választási lehetőséged van, hogy gyengébb erőjű karaktert választasz de akkor gyorsabban fejlődsz, vagy fordítva...szóval elég sok ingyenes mmorpg van ami letudja az embert egy ideig kötni, az már más kérdés hogy meddig bírod vele :D szint úgy mint én, avagy pofátlan gubberx elvtársam, sok mmorpgt próbáltunk ki, így tudunk értékelni :D