11819

• Doomista

LVL 60 WARRIOR!
  • Gubberx
    már megint hazucc :(:(
  • Doomista
    A faszt szalad, laggolsz nem kicsit :D
  • mousee
    Köszi, akkor teszek egy próbát :)
  • Gubberx
    nekem 4850-el max-on szalad
  • mousee
    Hali!

SZeretném megkérdezni, hogy az ATI kártyák támogatottsága még mindig a béka segge alatt vannak? kb fél éve próbáltam, akkor 15FPS-el ment kb a game egy radeon hd 4570-en :S
    electrostatic charge:)
  • ele
    segitséget kérek-az electric explosion,electric compression és a static field skillek aktiválásához mi szükséges?Le irja ugyan (requires you to be charged) de a forditás nem ad egyértelmü választ.
  • vegeta22
    Nem játszottam de sokan hallottam róla és néztem róla pár videót és bejön ez a stílus:)Szerintem én is jelentkezek zárt bétára.
    zárt bétára jelentkeztem, és rögtön el is fogadták:) 27től kipróbálom a játékot:D
  • Vamp17
    egyik sem :) olyan Mint a diablo 2. Nem tudom jatszottal e vele. Vannak varosok, ahol lehet kereskedni, stb... Meg vannak a dungeonok, amiket a jatek veletlenszeruen general es oda mehetsz le egy party-val.
  • vegeta22
    A video alapján nem tuddtam eldönteni a Mythos ilyen League of Legends-hez hasonló vagy normál mmorpg?
  • Gubberx
    Az usa serverek már ingyenesek, az eu is jövő héttől ha jól tudom.
  • Doomista
    Én biztos kifogom próbálni, de ezt már mondtam.
  • SirAlo
    Mar ingyenes? az oldalan meg mindig ott a buy now es hogy probaljam ki a trialt:(
  • Vamp17
    Én még ajánlom a Forsaken World-öt is. Igaz annak a zárt bétája csak október 27-én kezdődik. A rendszere hasonló BoI-hoz, az elején questek, utána a legnagyobb hangsúly az eventeken van. Van egy rakás event, minden nap más. Meg persze insták, stb...

Én próbáltam a kínai zárt bétát, sztm érdemes rá várni!

Link: http://www.youtube.com/watch?v=KVai0IonFwY

Vagy a másik a Mythos, ami Diablo szerű H&S. Szintén hamarosan kezdődik.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=edf2Cioz_ik
  • vegeta22
    Vagy próbálkozz meg a Gyűrűk ura onlin-al mától ingyeness én már töltöm.
  • hiperindián
    Azkomoly xD
  • Doomista
    Fogalmam sincs melyik Lineage II tört szerveren játszottam, elittam már azt az agyam részét réges rég.
  • hiperindián
    Köszönöm válaszotokat különösen Doom hosszú de érdekes regényét
    Az elmondottak alapján szerintem megoróbálkozok a Cabal onlineal vagy kipróbálom a Shaiyát.Ezekről néztem videókat tényleg jó játéknak tűnnek.Még ha annyit megtennél nekem hogy megmondod melyik Lineage szerveren játszottál talán azt is kipróbálnám.
  • Gubberx
    te kis wokockakeci :D
  • Doomista
    Sajna nincs olyan ingyenes játék, én a Lineage II-t törten toltam, úgy is nagyon élveztem, amíg az adminok el nem lopták a karakteremet...azóta nem is játszom tört játékszervereken.
    RoM egy igen jó ingyenes játék ha nem akarsz állandóan grindelni, de nekem bejött nagyon a Battle of the Immortals, az is az elején jó questes, aztán partys instákra épül jobban, így biztos nem kell egyedül szarrá grindelned magad, cabal online meg jó grindelős mmorpg, ha van jó magyar klán, akikkel tudsz ts-n,ventrin, vagy xfiren jót beszélni, úgy közben el lehet grindelni élvezetesen, de persze az elején szintén sok quest van, nemsokára jön az új fejezete, új pálya, skillek, némi változás...hero online is élvezetes ingyenes játék, van sok quest rá, némi grind egyaránt, és ott tudnak húzni is...de megpróbálhatod a rohan onlinet is, rendesen idegfelbaszós pk-s játék [köszönjük vietnámgecik]...nem rég jött ki a world of tanks, egy tankos mmorpg, az sem volt rossz, bár nekem nem jött be a tank rendszer...van az atlantica online, ami körökre osztott mmorpg, az is ajánlom megtekintésre...archlord se a grindről híres, agylekötős mmo:D shaiya is különösen tetszett, ott az elején már érdekes választási lehetőséged van, hogy gyengébb erőjű karaktert választasz de akkor gyorsabban fejlődsz, vagy fordítva...szóval elég sok ingyenes mmorpg van ami letudja az embert egy ideig kötni, az már más kérdés hogy meddig bírod vele :D szint úgy mint én, avagy pofátlan gubberx elvtársam, sok mmorpgt próbáltunk ki, így tudunk értékelni :D
  • hiperindián
    Ja igen és azt elfelejettem hogy free2play játékot keresek.
  • Gubberx
    Ingyenes játék nemigazán van ami Lineage 2-re hasonlítana.(én még nem találtam)
  • ScarY MAN
    Ő a Te embered!
  • hiperindián
    Hali.Én igazából Doomitától szeretnék kérdezniMivel itt látom legtöbbet itt kérdezek.Nos kicsit meguntam a Rom-ot nem is kicsit nagyon.És egy Lineaage2 "Klónt" keresek.Magyarul olyan játékot ami nagyon hasonlít a Lineage 2-re.Láttam a picassa lapodon hogy sok mmo-val játszottál ha tudnál nekem segiteni megköszönném.Ha valaki más is tud azt is.
  • Gubberx
    Mage/Priest kombó vagy Rugó/knight :)
  • slime001
    Nem nagyon játszottam még RTS-el. Egyébként pont írni, akartam, hogy ahol sokat kell grindelni az szóba se jöhet. Nem vagyok roBOT!:) Na bedobom akkor a RoM-ot tölteni, aztán meglátjuk mi lesz. Tört WoW-ra nem akarok menni, meg már meguntam egy kicsit a WoW világát. Ha kijön a Cataclysm, akkor majd visszatérek és játszok vele megint egy kicsit. Estére meg már hátha lent lesz a RoM. Egyébként solo fejlődésre milyen class kombót ajánlotok? Azt szeretném, hogy a fejlődés minél gyorsabb legyen, a mobok gyorsan lehaljanak és ne kelljen sokat tökölni. Melyik szerveren játszik a legtöbb magyar és hova érdemes menni? Valami questhelper szerű addon van már vagy még mindig a RoM beépített cucclija?
  • Gubberx
    Cabal ás Perfect World 110% grindelés, azokat felejtsd el szerintem, ha szereted az rts-eket akkor a League of Legend-et tudom ajánlani ill. Runes of Magic-et is kipróbálhatod mert questekre épül az egész így nem unalmas.
  • slime001
    Abbahagytam a WoW-ot egy ideje, és kikapcsolódásnak keresnék valami MMORPG-t. Nem tudnék sokat játszani, inkább csak hétvégente, vagy napi max 1 órát talán. Érdemes belefognom? Az érdekelne, hogy ha nem veszek ItemMallos cuccokat, mennyire maradok életképes? Inkább csak eljátszogatnék egy jó társasággal, instáznék, esetleg PvP. Szemeztem még a Cabal Online-al és a Perfect World-el. Ezek közül melyik lenne ideális számomra? Élvezhető a játék?
  • ele
    köszönöm a választ.
  • Doomista
    Ha van rá rendes guild party, nem lesz több hónap ^^
  • Gubberx
    gyűjteni, és azon kívül még rakás más ritka cucc is kell a kövek mellé szal pár hónap és meglesz a fegyód :D
  • ele
    Tudja vki hogy mit kellene csinálni? 50es epic lila kövekkel amik elvileg fegyvert adnak.Légyszives segitsetek.
  • ScarY MAN
  • Gubberx
    te egy szót se szólj... :D
  • ScarY MAN
    elpuhultatok mindketten
  • Gubberx
    Kevés vagy te ahhoz cube ur :D már nem érzem benned a tápot :D
  • Doomista
    Me too.
  • Doomista
    Esküszöm, hogy ha még egyet szólsz, másnap a cube temetőben fogunk viszont látni, ahogy a virtuális világba emelik le a koporsódat!