• pryde
    Üdv

Köszönöm a gyors reagálást.

Scoutot miért nem?

Igazából a rugó szimpatikusabb. Gyakorlatilag nem szólózom, mindig insta partyban. Persze, lehet hogy kéne szólózni, mert akkor nem kell osztani a cuccost:):):):)

A két cuccot szerintem is reménytelen felnyomni. Egy jó wandot /lila55/ kb ugyanannyiért adnak mint egy jó staffot. A tőr szinte még drágább mint a wand. Szóval marad a kétkezes hds lilastaff.

Kérdés, hogy a rugó hogy sebez. Effektíve csak a távolsági sebzés jöhet szóba. Megnéztem a M/R elit skilljeit de nem vagyok tisztában vele, hogy hogyan működnek a gyakorlatban.

1. lvl 15 Cruse fangs:Puts a curse on your hidden weapons. Targets hit with these cursed projectiles suffer 16…256 points of Dark damage every 2 seconds. (As long as your Fang Ritual is active, additional 20…270 points of damage will be done.)

Tehát ha eldobok egy tőrt a mobba akkor az kap plusz x mennyiségű sebzést? S amíg a Fang Ritual tart addig ez még több. Tehát ez a varázslat csak egy dobható fegyverrel működik együtt? Vajon mozgás közben is dobálhatom a tőröket? Hány ilyen tőrt tudok eldobni 2-3 sec alatt?

2. lvl 20 Kiss of the vampire : Inflicts 30…405 points of Dark damage on your opponent and restores 30…330 to your HP.

Ez elvileg egyértelmű, egyszer sebez x mennyiséget, és visszaoszt x mennyiségű healt a sebzésből. Kár hogy 60 sec a CDje

itt van róla egy kimerítőbb leírás:
    A thrown projectile deals 30 pure dmg and heals you for the same amount(No projectile necessary. Training "Throw" skill does not increase the dmg of this skill)

Vajon hány eldobott tőrre vonatkozik ez? Valószínűleg csak 1re.

3. lvl 25 Demoralize. ez egyértelmű, habár a fórumok azt írjak bossokra nem hat, csak sima mobokra.

Egyenlőre nnyi folyt köv.