• penge25
    reggelt, mit írjak? Azt hogy kicsit kezd elmenni a kedvem a játéktól? Biztos te is tudod, hogy mennyi gyenge pontja van a játéknak, én csak most tudtam meg :( Egyik amikor egy boss végtelenszer ölhető, a nélkül hogy elhagynád az instát. Magyarán Medusát leölheted percenként nem kell végigmenned az instán nálunk hétvégén már worldben hirdtették ki menne bossfarmra, másik lehet a tárgyakat duplikálni vagyis fogod csinálsz egyetlen egy jó cuccot, azt lemásord 10* és enenyi, akkor lássuk csak van még olyan hogy a sebességed megnövelee többszörösére, repülhetsz, ja év a végére egy finom van már istenmód is a Romhoz, boss szart se sebez beléd,. Szóval hát nem tudom ez így nagyon gáz, bannolásról nem igazán hallok, Kerensky fenyegetőzik a fórumon, de mivel kurvára nem teszenek semmit. Szóval akik kihasznáják ezt pár nap alatt a legeslegtábbabb cuccokba feszítenek. Szóval ez a dolog elvette a kedvem a gémtől. Egyébként a magem nem halad sehova van rengeteg jó statja, de medusából istenért se esik a clean WIT VII pedig csak az hiányzik :(