11819

• zozoalma
    Na ide is beirom részemről a rom vége :)
    Örültem a sok kockának :D
  • Doomista
    Megkapta, most örülsz ?
  • zozoalma
    Bűntit neki
  • Doomista
    Már azt hittem hogy te állsz a link mögött :DDDD [mint kocka] xD
  • Doomista
  • Gubberx
  • Hydroceph
    a kocka :D
  • supersheep
    Heló mindeki!
    Kaptam a Frogstertől egy levelet amiben valami item kódot kaptam.
    Én már abbahagytam a RoM-ot.És gőzöm sincs, hogy miez.(gondolom ti azért képben vagytok.)
    Szóval aki kapja marja.
    Nekem már nem kell gondoltam ne vesszen kárba.Szóval ennyi lenne csak.
    További jó játékot mindenkinek.

With this Gift code: 336_dk1tJAPr45

You will unlock the free item with a value of 59 Diamonds in just a few moments*. Using the ‘Advanced Bind Lifter’, it’s now uniquely possible to release an item which has been tied to your character and make it saleable and useable for other players.

Simply go to the ‘Redeem Key’ page and follow the instructions you’ll find there.
  • penge25
    thx :)
  • Gubberx
    GZ!!!! :)
  • penge25
    eheheh
  • Doomista
    majd rom pólóban virítós strandos csajos fotót kérünk.
  • penge25
    thx, csak még várni kell a nyereményre :(
  • Doomista
    wow gratulálok :)
  • penge25
    a nyeremények
  • penge25
    yesss én is a nyertesek között vagyok!
  • Gubberx
    te max a Jade botot támogatod :P
  • Doomista
    Nincs nekem időm ilyesmire :DD Elfoglalt ember vagyok, nem érek rá állandóan fórumozni ! Dolgozom tanulom és a nagy magyar rom kockák adóját fizetem a zsebemből, hogy tudják kockulni a romot !! Támogatom a kockákat azzal, hogy adót fizetek !
  • penge25
    teeeeee, akkor mit írkáljak ide, ha te nem is válaszolsz a kommentemre, vagy nem segítesz gördíteni ezt a fórumot :()
  • Doomista
    Azt a krva :-o
    Advanced bind lifter egy nagyon jó dolog, erre vártam mióta tudok fizetni online játékért, picsbe hogy most jött ki, vettem volna ezer számmal xD
  • Gubberx
    :S
  • penge25
    meg a vicc visszatért az advanced bind lifter, vagyis megint ki lehet ütni a bindes lvl 55 lila cuccokat ismét. Ennek örülök is meg nem is, mert kezdő porbafingó pénzes csókák pár óra alatt összevásárolhatják a legjobb fegyókat, setetket maguknak :(
  • penge25
    jah :(
  • Gubberx
    Szomorú hogy idáig fajult ez a játék is....
  • penge25
    teeeeeeeeee, tényleg megváltoztattad a jelszavad hétvégén meg akartam nézni a karidat, hogy áll erre nem tudtam belépni. Ha megbízol még bennem küld el pmbe a kódod, vagy linkelj a galériádba képeket statokról cuccaidról stb kiváncsi vagyok rá, hogy hogy állsz!
  • penge25
    várom már az allods open bétát, lehet átnyargalok oda :) Bár sajnálom kicsit ezt a maget itthagyni, meg isten császár guildbe vagyok :)
  • penge25
    reggelt, mit írjak? Azt hogy kicsit kezd elmenni a kedvem a játéktól? Biztos te is tudod, hogy mennyi gyenge pontja van a játéknak, én csak most tudtam meg :( Egyik amikor egy boss végtelenszer ölhető, a nélkül hogy elhagynád az instát. Magyarán Medusát leölheted percenként nem kell végigmenned az instán nálunk hétvégén már worldben hirdtették ki menne bossfarmra, másik lehet a tárgyakat duplikálni vagyis fogod csinálsz egyetlen egy jó cuccot, azt lemásord 10* és enenyi, akkor lássuk csak van még olyan hogy a sebességed megnövelee többszörösére, repülhetsz, ja év a végére egy finom van már istenmód is a Romhoz, boss szart se sebez beléd,. Szóval hát nem tudom ez így nagyon gáz, bannolásról nem igazán hallok, Kerensky fenyegetőzik a fórumon, de mivel kurvára nem teszenek semmit. Szóval akik kihasznáják ezt pár nap alatt a legeslegtábbabb cuccokba feszítenek. Szóval ez a dolog elvette a kedvem a gémtől. Egyébként a magem nem halad sehova van rengeteg jó statja, de medusából istenért se esik a clean WIT VII pedig csak az hiányzik :(
  • Doomista
    Penge az istenit neki irjál már valamit, te vagy a nap 24 órájában gépnél, nem mi, mert ha nem otthon vagy gépnél, akkor a munkahelyeden, ha nem a munkahelyeden vagy gépnél, akkor ottnon! :DDdd
  • Doomista
    12 óra botolás veszett oda -.-"
  • Gubberx
    van már server egy ideje :D
  • Doomista
    Igen. Bár menne a bot is :(
  • Gubberx
    netezel a suliból cube úr? :D
  • Doomista
    ESZMÉLETLENEK VAGYTOK !
  • penge25
    ha javítják a 6. boss bugját, meg lesz hétvégén Hos ucsó bossa is lehet, bár a szerverünkön már leölték a múlt hétvégén páran ott is voltak a guildből :)
  • penge25
    De ez egy nagyon jó külföldi guild, mindig instázás van bármikor fellépek :)
  • penge25
    én guildem mér rég nem magyar elhagytam őket, mert mikor én vagyok online a legtöbb magyar csicsikál :)
  • penge25
    magyar guild szinten hatalmas eredmény, gz
  • zozoalma
    Jojo grat, mi is csak azért tartjuk ilyen nagy szónak mert magyarguild szinten szerintem nagyon nagy eredmény :D
    Pár guildtárs már volt 6. bossnál is meg Zurhidon killnél is ottvoltak :)
    Zurhidon Guild szinten még necces :D
  • Doomista
    Volán az én barátom.
  • penge25
    Szia Fecsee teee tápok tápja, kösz hogy szóltál, de már akkor csucsultam ezerrel :) fene vinné el nem tudok veletek ma raidezni egész nap, mert a BKV sztrájk ellenére simán be tudtam jönni a melóhelyre :)