• Doomista
    Az elveddel egyet értek, mert az én elvem is ez :D
    Ha valaki ebben a játékban nem képes felhúzni magát kis segítséggel legalább 50/50 lvl szintre, akkor ez a játék nem neki való. Ha ez valakinek lassú fejlődős, akkor szívesen megemlítem neki a silkroad onlinet, vagy a cabal onlinet, és ott próbálja felhúzni max lvlre a karakterét (sro-ban 100 lvl-re, cabal onlineben meg 170 lvl-re), és hamar rájön, hogy mit is jelent a lassú fejlődés egy mmo játékban. Szenvedés van, továbbra is lesz, az 55/55 is járt kis szenvedéssel, de ez nem jade dinasty [ezzel nem lehordani akarom, mielőtt nekem ugrana valaki], hogy nem te szenvedsz, hanem a bot, ez is más min a többi ingyenes mmo, legalábbis a legtöbbtől eltérően ez az mmo gyors fejlődős [romról van szó], legalábbis nekem az, ha már vagy 30 féle ingyenes mmo-t kipróbáltam, csak megérzi az ember...igazából ebben a játékban akkor kezdesz igazán jól fejlődni, ha ráérzel a játékra, avagy ha már nem vagy kezdő mmo-s, avagy krv jó az angol tudásod.

Szenvedés akkor is volt, nem is kevés, nekem pl --- anyázás meg annál több, mostanáig is... főleg hogy nekem kb. 20 lvl-re sikerült belejönnöm a játékba, hogy ráérezzek, így érthető nagyon picit, ha egy 10+ lvl-s nem igen találja meg a helyét. Mert pl ha a keresés opciót nem ismeri, akkor azért + szenvedés a game...legalábbis én is 20+ lvl-re ismertem meg a keresőt, és eléggé megkönnyebbítette a játékot.

Annó a régi szép idők, mikor még 50/50re volt szenvedés felhúzni, hisz az ant daily volt a legjobb, az meg nem csúfított rengeteg expet :D
    Baba te is keményen küzdtél az 50 lvl-ért, annó kb egy szinten voltunk mindig, viszont én hamarabb lettem 50 lvl :D (persze tudom miért...azért mert sokat instáztál és a debtet érezted mint healer :D)