11819

• Doomista
    Másnapos vagyok...
  • Gubberx
    ne is figyelj dúmpityura csak szivat :D
  • szszteee
    guild....
  • Doomista
    az mi,S,?
  • szszteee
    clanba gondoltam na mind1...
  • Doomista
    mink invteljen Baba partyb ? alldnaoan hotoba van, ne mer ha huzni..
  • szszteee
    kijelentem nem kell húzni, csak valaki inviteljen meg ....
    Tomiiikaaaa
  • Doomista
    Végre sikerült kiderítenem az ideghatárodat :D
  • zozoalma
    Csak kifejtenem Doomista nem Babaszappan és légyszives az én nickemel ne éljé vissza !
    Senkinek nem segitek powerlevelingbe max a saját karijaimat hogy legyen chargeom!
    Questelni segitek ha olyan de egyébként én se egy nap alatt lettem 55/55
  • zozoalma
    Bye Bye csillag
  • Doomista
    Vannak még jó emberek is ám a világon...

és kockák.
  • ScarY MAN
    nadeennyire?:D:P
  • Doomista
    Mert most miért? Mert segítek máson?
  • ScarY MAN
    Ejj fiam, de gonosz vagy :D:D:D:
  • szszteee
    rendben :) köszi
  • Doomista
    Próbálkozz, este fele, este :D
  • szszteee
    :D:D: mikor leszel?:) kb olyan lvl30ig kellene
    szal 20szint gondolom az gyorsan megvan
  • Doomista
    Ja most nem vagyok fent :D
  • szszteee
    azt irja h offline vagy
  • Doomista
    Macantacht serveren /whisper Babaszappan.
  • szszteee
    valaki esetleg felhuzna?:P
  • Doomista
    Ezt kinek írtad?
  • zozoalma
    benem teszem a labam hosba
    köszi :D
  • Doomista
    Ok.
    És most létszíves healelj ki HoS-ban :D
  • zozoalma
    neked
  • Doomista
    Ezt kinek írtad ?
  • zozoalma
    Max 50/50 lettél elöbb :D

MErt en csak a priestet huztam :D
  • Doomista
    Az elveddel egyet értek, mert az én elvem is ez :D
    Ha valaki ebben a játékban nem képes felhúzni magát kis segítséggel legalább 50/50 lvl szintre, akkor ez a játék nem neki való. Ha ez valakinek lassú fejlődős, akkor szívesen megemlítem neki a silkroad onlinet, vagy a cabal onlinet, és ott próbálja felhúzni max lvlre a karakterét (sro-ban 100 lvl-re, cabal onlineben meg 170 lvl-re), és hamar rájön, hogy mit is jelent a lassú fejlődés egy mmo játékban. Szenvedés van, továbbra is lesz, az 55/55 is járt kis szenvedéssel, de ez nem jade dinasty [ezzel nem lehordani akarom, mielőtt nekem ugrana valaki], hogy nem te szenvedsz, hanem a bot, ez is más min a többi ingyenes mmo, legalábbis a legtöbbtől eltérően ez az mmo gyors fejlődős [romról van szó], legalábbis nekem az, ha már vagy 30 féle ingyenes mmo-t kipróbáltam, csak megérzi az ember...igazából ebben a játékban akkor kezdesz igazán jól fejlődni, ha ráérzel a játékra, avagy ha már nem vagy kezdő mmo-s, avagy krv jó az angol tudásod.

Szenvedés akkor is volt, nem is kevés, nekem pl --- anyázás meg annál több, mostanáig is... főleg hogy nekem kb. 20 lvl-re sikerült belejönnöm a játékba, hogy ráérezzek, így érthető nagyon picit, ha egy 10+ lvl-s nem igen találja meg a helyét. Mert pl ha a keresés opciót nem ismeri, akkor azért + szenvedés a game...legalábbis én is 20+ lvl-re ismertem meg a keresőt, és eléggé megkönnyebbítette a játékot.

Annó a régi szép idők, mikor még 50/50re volt szenvedés felhúzni, hisz az ant daily volt a legjobb, az meg nem csúfított rengeteg expet :D
    Baba te is keményen küzdtél az 50 lvl-ért, annó kb egy szinten voltunk mindig, viszont én hamarabb lettem 50 lvl :D (persze tudom miért...azért mert sokat instáztál és a debtet érezted mint healer :D)
  • Doomista
    És elvileg nem is akárkinek a fia ez a dolpiff ...francois fillon fia...:\
  • zozoalma
    Penge ilyet csak akor mondj legyszives ha vallalod hogy segitesz neki fellépni arra a szintre !
    Én elvből ilyeneket blacklistre teszem mert ne 50/50 es szinten tanuljon meg jatszani hanem lv1 től szenvedje végig mint ahogy énis tettem , meg mint Doomista kolléga is meg gondolom te is :D
  • zozoalma
    Scary Vamp ide a patch note al irgum burgum ^^

By Babaszappan Fellowship of Rom hungary ^^
  • Doomista
    Lehet, hogy egyszer megváltozik minden, és már nem fogjuk azt a szót használni, hogy legerősebb kaszt/kombó.

• ScarY MAN
    Meglehet hogy az uj patch sokmindent meg fog valtoztatni :P
  • penge25
    mechantas és sichain ez a két szerver ahol sok magyar van, ha gyorsan akarsz fejlődni akkor m/p ez, egyben az egyik legerősebb kombó is, de sok más erős kaszt is van egy jó tanács scout még viccből se legyél, ha csak az új patch nem hoz érdemleges változtatást náluk.
  • szszteee
    illetve milyen karaktert kezdjek?:O:D
    kurta régen játszotam vele mikor még béta volt...
  • szszteee
    melyik szeron játszotok?:O hol van sok magyar?:D

hátha esetleg valaki felhuzna :)
  • penge25
    fejlődésről meg annyit, ha megkérsz valakit kb 30 perc alatt fel tud húzni lvl 30-ra, lvl 40 az kb 4-5 óra (vagy kevesebb) ha valaki hajlandó téged dédelgetni :)
  • penge25
    igen ő francia jól tudod
  • penge25
    most várom a gamestar eredményhirdetését. Volt ott egy játék, verset kellett írni a Rommal kapcsolatba, beküldtem egyet amit gyorsba faragtam, hátha nyerek :)
  • penge25
    huh akkor itt szép dolgok fognak történni, thx vamp az infot és várjuk szerettel a notest gondolom, szerda vagy csütörtök körül jön ki majd jövőhéten a patch