• Doomista
    Meg van ez a probléma nálam...szóval ugyebár már írtam, hogy egyszer egyik nap ránéztem a gathering skillekre [Mining Adebt,Woodcutting Adebt,Herbalism Craftsman]...ugyebár volt rég egy hónap, hogy 51 lvl szintig felhúztam mind a 3 gatheringet, csak úgy...nem is craftolok, minek, az igaz...de jó ha bármilyen nyersanyagot tudok szedni...szóval egyik hónapban felnéztem rá, és mit látok ? herbalism 40 lvl 0.00%...csak néztem...hogy hogy mehetett le 11 szintet...olyasmit írtak, hogy valamit craftoltam, és lehúzta, csak hogy kb semmit...ugyebár 40 lvl-n fel lehet venni varanasban a questet hozzá...megnéztem, de nem adott herba questet...ekkor írtam a supportnak...azt mondták, hogy nyilván az volt a probléma, hogy mikor server shutdownot hirdettek, én bent hagytam a karit, és kidobott, valahogy meg bebuggosodott nekem...ők sem tudják...szóval írtam nekik, kijavították valahogy nálam, és 40 lvlről kezdhetem...varanasban megkaptam a questet...kurva jó...örülök neki...húzhatom fel újra + 2 questre vehetem az itemet vagy ilyesmi...rohadtul csak én járok így...mindig én...
    csak kb semmi kedvem felhúzni...és nincs az a mennyiségű alkohol számomra, amivel felhúznám 51 lvlre megint...ádiósz.