11819

• Doomista
    Értem, köszi.
    Szar az idő...olyan szar, hogy alig bírtam felkelni...
  • penge25
    egyenlőre bugos pl van olyan cucc (51+) ami többet ad +6-on de van olyan ami ugyan annyit és van ami kevesebbet, szóval még nulla logika van benne, zömében ugyananyit adnak mint aaz 50 lvl alattiak
  • Doomista
    50+ lvl high durás cucc akkor most több bónuszt vagy mit ad ? Valami ilyesmiről hallottam...
  • Doomista
    <span class="bb-style-xlarge">Guild Leader Hatalom</span>
  • Gubberx
    muhahahah :D:D:D
  • Doomista
    Neeeeeeeeee lécci.
  • zozoalma
    Csilllag megint lekell hogy fokozzalak :D
    ugylátom mostmár véglegesen :D
  • Doomista
    XD
  • Gubberx
    XD
  • Doomista
    Ja, és akkor asszonyod jönne egy akkorát lenyesne nekem, miért leitattalak, hogy csókolnám a betont...
  • Doomista
    Jaja. Max tagadni fogja, de azt is ittas állapotban fogja végrehajtani :D Whisperbe lehet zaklatni ^^ 24/24 online.
  • Gubberx
    küldj nekem egy kis abszintot cube :D hideg van itt a melóhelyen
  • Gubberx
    szóval csak szólni kell babának és kimaxolja a gyűjtő skilleket? :P
  • Doomista
    Nahát :(( Erre inni kell.
    Szóljál Babának whisperbe, és megbeszélitek az időpontot, de ha megemlíted neki az egy rekesz sört, akkor biztos, hogy 110%-t fog beleadni a szedésbe :D!
  • BuriP
    Csillag nem csak te jártál így, nekem az új terület megérkezésekor múlt héten tünt el jópár lvl az mining skillemről, nekem 57-ből lett 40!!! Csinálhattam meg újra a questet is hogy feljebb tudjam húzni!
    De sebaj! Pár ezer kibányászott ore és újra meglesz.

Talán nekem is szólnom kéne Babának?
  • Doomista
    Na nem baj, majd Baba ingyenes órabérben felhúzza nekem.
  • Doomista
    Meg van ez a probléma nálam...szóval ugyebár már írtam, hogy egyszer egyik nap ránéztem a gathering skillekre [Mining Adebt,Woodcutting Adebt,Herbalism Craftsman]...ugyebár volt rég egy hónap, hogy 51 lvl szintig felhúztam mind a 3 gatheringet, csak úgy...nem is craftolok, minek, az igaz...de jó ha bármilyen nyersanyagot tudok szedni...szóval egyik hónapban felnéztem rá, és mit látok ? herbalism 40 lvl 0.00%...csak néztem...hogy hogy mehetett le 11 szintet...olyasmit írtak, hogy valamit craftoltam, és lehúzta, csak hogy kb semmit...ugyebár 40 lvl-n fel lehet venni varanasban a questet hozzá...megnéztem, de nem adott herba questet...ekkor írtam a supportnak...azt mondták, hogy nyilván az volt a probléma, hogy mikor server shutdownot hirdettek, én bent hagytam a karit, és kidobott, valahogy meg bebuggosodott nekem...ők sem tudják...szóval írtam nekik, kijavították valahogy nálam, és 40 lvlről kezdhetem...varanasban megkaptam a questet...kurva jó...örülök neki...húzhatom fel újra + 2 questre vehetem az itemet vagy ilyesmi...rohadtul csak én járok így...mindig én...
    csak kb semmi kedvem felhúzni...és nincs az a mennyiségű alkohol számomra, amivel felhúznám 51 lvlre megint...ádiósz.
  • Doomista
    Eléggé ráér, mert partys...és nem esik rengeteg stat...hát nekem majdnem meglett a 55 lv lila staff...csak mivel low durás volt, így felejtős...90 dura legyen min. Közben meg vettem a sok fáradtságot, és csináltam az új 3 mapról csomó képet...eléggé lusta voltam hamarabb csinálni, így most összegyűlt és szenvedtem a sok mountozással :D Mivel a Runes of Magic album betelt 500 db RoM képpel, igy már a Runes of Magic 2 albumba megy a további. REKLÁM XD
  • penge25
    ehehe én még be se léptem az új mapra ejj ráérek arra még, staffom elvette minden időmet, de megérte brutális sebzése van
  • Doomista
    Penge, én eddig jutottam el az új mapon.

• Doomista
    Ismét lehajolt a sereg a tápok tápja előtt
  • Doomista
    Hát mert én a skeletonosat csinálom...ugye nem hitted azt, hogy a piratest csinálom 440 k expért ? Úgy sose leszek max lvl szintű !
  • Gubberx
    o_O
  • penge25
    te okoska miért nem a fear nevü raid dailit csinálod, 35-40 perc alatt kész van a 10 daily és 1m+ xp-t ad?

Megjegyzem:

Elkészült végre a t8-as staffom, a Nagákat jól oda ba..om!
    Sír körülöttem minden mob, mert rájuk hatalmas pusztítást hozok.
    Vértől piroslik a lemenő nap sugara,
    Porba hullott Daemon lord agyara!
  • Doomista
    Ami jó daily, és 20 perc alatt megvan, az a pirates ravenfellben...de 440k exp mégis csak kevés a napi 1 mill exphez képest...és én is 55/55 akarok lenni...daily reseter item meg elmehet a pics*ba...
  • Gubberx
    XD
  • Doomista
    Jaja, épp mentem csinálni a skeleton dailyt...de előtte ittam egy kis abszintot, hogy bírjam...1 óra 24 perc volt a 100 db skeleton, és 30 másodpercenkénti anyázás hangzott el a számból.
  • Gubberx
    azé a rom ott fut a háttérben :P
  • Doomista
    Valamennyire igeen, de sajnos már most hűvős van itt és hideg :s Jönnek az esős szeles napok, véget ért a nyár :((
  • XeeN
    Szóval készülsz a téli hőveszteség pótlására.
  • Doomista
    Mi az alkohol ?
  • XeeN
    no offence: elég szánalmas életed lehet.
  • Doomista
    E hétvégén...e következő héten...ő lesz a legjobb barátom.
    Jóban
    és
    rosszban.

• Doomista
    Végülis lehet...de akkor tényleg rengeteg pénzbe kerülhetett...az ilyen ember nem érdemli meg, hogy éljen :D Csak azért is lehet, mert Vaily turkált a játékban, és tier11ig sikerült felvinnie az egyik lila fegyót, de csak úgy, hogy linkelve...tier12 meg annál magasabbat nem tudta előhozni, így feltételezhető, hogy tier11 a max a játékban...
  • XeeN
    Mennyi időbe telt egyáltalán összeraknia? Néhány százezer klikk :)
  • Doomista
    Ezt nem hiszem el. Nincs ilyen.
  • penge25
    bazz már nekem se jön be
  • Gubberx
    nem jön be a kép :) az meg rohaggyon meg akinek clean T11-es a fegyója :P
  • penge25
    doom csak neked remélem lepipálod ezt a maget 9k m atack unbuff
  • zozoalma
    Nem , probáltuk 1szer de inkább nem mert nem éri meg elmeni odáig :D

Az a kép az teljesen reális mert Skeld a mi szerverünkről ott ált melette :D