• zenoka
    oke mivel alacsony levelen vagyok nem sokat tudok meg irni rola
    viszont csak instanceok vannak minden insta 4 nehezsegi fokkal bir:
    solo,normal,hard,elite ettol fugg hogy milyen a loot es milyen kemenyek az ellenek. solo ugye megy egyedul normal nyogve nyelosen hardhoz meg elithez party kell. mar elso szinten lehet kovetod de az nem fejlodik es x idonkent lehet summonolni de egesz turheto AI je van viszont.
    ahhoz hogy 4rol 5 re lepj (aztan meg 4 szer van ez 20 dik szintig) kell egy level sigil nevu cucc amit vagy item mailbol (errol mindjart irok) vagy egy komolyabb ellenbol lehet kifarmolni.
    item mail ugy megy hogy vagy fizeted a regi elofizeteses osszeget vagy veszel turbine pontot (lasd rom dia) vagy minden egyes insta utan kapsz favor pontot ami turbine pontta alakitasz (pl lvl 4 rol 5 re 50 turbine pontos cumo kell) ezzek meg arra jok hogy vannak instak amikbe csak akkor mehetsz ha megvetted az itemshopba vagy elofizeto vagy (tehat free kent is lehet tolni csak nehezebb) (pl hogy ne csak 2 karaktered legyen turbine pontba kerul vagy hogy akezdo karaktered 28 helyett 32 pontot tudjon elosztani)
    annyiba nekem bejon a cucc hogy a d&d 3.5 szabaly rendszere alapjan megy a jatek (en meg azt szeretem) ami azt jelenti hogy hosszu ideje kivan balancolva a cucc es minden karakternek megvan az ertelme tenylegesen.
    valami calanith szerveren vanak most magyarok allitolag szep szammal de mivel meg csak a kezdo helyen vagyok ott inkabb kulfoldiekkel partizgatok.
    ui: ami jopofa hogy instakban egy narrator mindig mondja hogy mi tortenik:P:)
    ui2: egyebb kerdes?:D