Runes of Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
reggelt, lol doom nekem is húzhatnál vagy 10-15 kiskarit lvl 40-ig, mert kellene már csinálnom, egy high durás vhatos mage setet egyre nagyobb szükségét látom. Pff tegnap voltunk ócánba, hát pff elsõ pár mobnál tovább nem jutottunk 😊, igaz egy papunk volt na majd ma bepróbáljuk megint, legalább nem laggol az az insta. Finom hely, van itt stun, fear minden mi egy mage álma <#buck>

hehe azt hittem itt nem jelennek meg az ilyenek hogy huzzzzzzzz please😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Hajaj...történet...épp a skeletont dailyt farmolok ki holnaputánra... szóval farmolom, egyszer csak egy 8 lvl gyerek mellém jön, és egy ütésbõl kinyiffant by wolwerine...aztán visszajön ide nagy nehezen, partyba vesz, és nah mit gondoltok mit akart?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pwrlvl
Bizony ! Ez sem vicc ! Arra kért, hogy húzzam fel a kariját ! Oké úgy is gyûjtöm a dailyt, miért is ne...felhúztam 16 lvlre...de közben kb 3x halt meg, mert sikerült a mobnak aoezni amibe belehalt, nah meg nem egyszerû visszatérni erre a pontra arról helyrõl, ahova akkor tesz ha meghalsz...szal durván 4x halt 😄 Jót nevettem...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
ez azt jelenti, hogy 6 rom kliens fog futni.

Gubberx
gz 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
Cubeeeeeeeeee megcsinálták az internetemet, nincs több szakadás jeaaaaaaaa

Gubberx
<#worship><#worship>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Doomista
Arra, hogy kitöröld vele a segged 😊

Gubberx
"E hónap nyereménye nem más, mint egy Collectors Edition Box verzió, amelyet Jörg "Kerensky" Koonen & Mike "Silberfuchs" Kiefer írt alá. Pluszba mellé egy Paysafecard-ot is kap a szerencsés gyõztes 20 gyémánttal feltöltve!"

Most 20 gyémánt mi a szarra elég? <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Gubberx
meg jön még a District 9 ami fasza film lesz 😊 szeptembert a mozikban töltöm 😄

Doomista
CubeÚR-nak irom, hogy ismerem.

Gubberx

Doomista
jah jah, laggol mint az atya úr isten.

penge25
na léptem válaszoljatok a tt-s kérdésemre gubb vagy doom!!!!!<#worship>

penge25
na megjött már gubb koma is pont mikor a melóidõm meg lejár 😞

penge25
#9693 erre válaszolj!!!

Gubberx
cuubbbeeeeeeeeee

penge25
ha család itthon van jó az napi 20-30 percnek is (Persze hétvégét és pénteket leszámítva) 😊

penge25
TT-t kérdezd már meg pls hogy nálatok is szarkaszik az insta?

Doomista
100%-ban nem tudom hogy lesz...lv55 meg új faj...huh mi legyen...aion vs rom chapter II...faszomé kellet mind a 2-t majdnem egy idõpontra, azaz közeli idõpontra hozni, kibasztak velem nem kicsit, nagyon >.< nemtom...te meg jó viccet irtál, mivel kb naponta vagy 2 órát romon 😄DD szégyeld magad ezért is 😄D

penge25
felhúznám legalább az én szintemre ehehehehe

penge25
nem adod nekem a maged 😊

penge25
Doom gép elõtt vagy már, kérdezd már meg guild társaidat akik mostanában voltak TT-ben, hogy nekik nincs iszonyú lagg. Bazz tegnap lementünk, de annyira képregényes ott a táj, hogy hagytuk a francba. Állítólag az új pöcs óta van ez így. Nálatok is ez a helyzet TT-vel?

Doomista
itt há...

penge25
te mi lesz a rommal, mindjárt itt van az Aion premieren itt hagysz minket?

penge25
e van megyek is a sarokba 😊

Doomista
szégyen...:s

penge25
de a hp nem izgat, inkább a m attack meg m damage növelése

penge25
elvileg igen 9.7k most, de várok a puri akcióra, hogy végre kész legyen a 115 durás black setes sapim elég durván lesz statolva, de nem teljesen clean statos lesz nincs rá energiám 😊

Doomista
na meglett már a 10 k hp unbuffed ? 😊

penge25
hali

Doomista
reggelt...meló szagot érzek 😞 véget ért a have fun - have second life...

Gubberx
Kellemes délutánt a cube uraknak 😊

penge25
hát én az utóbbi idõben inkább paposkodtam, mint mageztem az új terület elõtt. Mondjuk örülök mert a papomnak minden buffot adó heallel, buffal és mana regennel kapcsolatos skillje maxos volt lvl 50-en, most kicsit nehéz lesz ezeket mind 52-re tolnom 😊

Doomista
Én direkt csak magere questeztem...fõ kaszt a lényeg hogy max lvl legyen...second meg ráér, nem ? 😄

penge25
korrigálom tehát nem a magem, hanem a papom esett el így 4.8 milla xp-tõl szóval ennek köszönhetõen nem lesz csütörtökön lvl 52, mindegy így gyakorlatilag a magem minden fontos és kevésbé fontos skillje is lvl 52 lett 😊

penge25
ne is mond tiszta ideg vagyok, már csütörtökre lvl 52/52 lettem volna. Nos a sztori az volt, hogy a magem feltoltam lvl 52-re weepingbe, ekkor jártam az északi résznél még ott nem is küldiztem tudod a híd ahol te most a dailieidet adod le. Na mondom akkor már úgy is küldiztem sokat a papomra is vagy 3.5 milla xp volt az 50-es papomon is, mondom itt már nem lesz sok küldi, meg ugye mivel a papom nem volt lvl 51 így itt nem kapot küldit és nem volt kedvem szaladgálni vele. Nos kitoltam tehát a magemmel az itteni küldiket és a végén 480k tpje lett így pluszba azaz bazz 4.8 milla xp-tõl esett el a magem. Rossz döntést hoztam, mert inkább papra kellett volna 2-3 napot dailiznem meglett volna az lvl 51 neki és vele meg megcsináltam volna egy nap alatt az ottani küldiket és csütörtökre az is lvl 52 lett volna ejjjjjjjjjjjj

penge25
world bossoknál, koronás eliteknél még mindig úgy van az a csapat viszi aki a legtöbb damagét tolja bele, nem az elsõ hit számít tudtommal, legalábbis mikor hajnal ötkor keltem lockyfarm miatt, akkor párszor sokkot kaptam a lengyelektõl, elkezdtük ketten ütni, azok befutottak 6-an és elvették így a lootot elõlünk 😞

Doomista
seconddal is csinod a normal questeket ? zsir 😄

penge25
lvl 52/51 nekem is meglett tegnap, elvileg hétfõre lesz meg végre így az lvl 52/52 pff utána meg jön az lvl 55 áááá

Doomista
a kis papagáj😄 kitudja mondani ezeket a szavakat?
táp, táptalan, táptalanság
cube, cubeÚR, cubeÚRISÁG
n00b, lamer, wtf, omg, roflmao, stfu

Doomista
Huh, ne is mond...elég nehéz kifarmolni a 100 itemet ott, mert annyian vannak mindig...szal kb 1 óra nekem naponta a 100 db...de te ugyebár hajnalban csinálod, szrtm akkor megéri, és olyan 20-30 perc alatt neked meglesz, mert akkor gondolom nincsenek sokan, vagy senki...de megéri, mert igy lehet leggyorsabban felhúzni a secondomat, ami már 51 lvl lett, nah meg a legtöbb TP,goldot adja...szal én ráérek, türelmesen kifarmolom...itt úgy döl el hogy aki hamarabb üti a mobot azé lesz az loot, hiába üt a gyerek utána csomót belé. asszem régebben nem igy volt, hanem aki több dmg-t adott a mobba, az lootolhatta, de lehet ez mobtól függ, nem tudom már.

penge25
babának nem nevezném már, mert 20 hónapos múlt, most kezdet el egy hete mondatokban beszélni, gyakorlatilag minden szót tud, kis papagáj 😊 Imádom 😊

penge25
látom az 1milla plusz xp-t adó dailit tolod mennyi idõ alatt farmolod ki a szükséges 100 itemet? Én a malcosat csinálom 20-30 perc alatt van meg a 100 elég lassúcska van amikor 40 percre is felmegy ha más is szedi 😞

Doomista
óóó...szegény baba 😄D képet a családról 😄

penge25
ööö most már jól két nap az szörnyû volt, mert panelfelújjítás volt nálunk és ugye az nem kis zajjal jár, így babóca gyakorlatilag egész nap nem aludt csak este 9 tõl mikor a munkások befejezték a melót, még min 2 hétig tart a többi lakás felújítása, ezért asszonyék ma utaztak haza anyóspajtáshoz, mert ez így nem állapot 😞 Úgyhogy egyik szemem sír a másik meg üveg<#zavart2>

Doomista
hogy van az asszony ? és a gyerek ? 😄

Doomista
üdv a cube world-ben.
üdv a second life-ben.

penge25
gyáááááááááá, bazz mennyi pénzt verhetett ez el rá öcsém ez full puri stonéból csinálta meg nem is kezdek el számolgatni Jézus 100 ezer forint feletet van az összeg idióta erre nem tok mit mondani, na meg írigy is vagyok de ennyi valós pénzt elszarni egy játékra és ott is csak egy fegyóra looooooooooooooolllllllll