11819

• Nuke1988
    2 kérdés. 1. Mi az a ddo? 2. Bloody Galerybe hogy lehet a rákos hibara-nak az igazi alakját elöcsalni mert itt verjük a denevéreket 1 ideje de nem jön elő.
  • zenoka
    meg mindig nem vagod a szabalyrendszert csipem:D
  • Gubberx
    GW bejönne neked ha ddo így tetszik :)
  • zenoka
    van nyilt terulet csak az is insancenak szamit:)
    nem tudom nekem ez jobban bejott eddig meglatjuk mi lesz magasabb szinten egyenlore romot hanyagolom nagyon felbaszott az uj terulet..
  • penge25
    na elolvastam róla egy leírás, így már értem ezt az insatncolt dumát, hát akkor ez biza olyan mint a Guild wars, magyarán emberekkel max csak városba találkozol nekem meg ez a full instancolt cucc nagyon nem jött be ott sem :( A küldiket mindenki dicséri mennyire ötletes.
  • penge25
    öö nem értem, akkor itt csak insták vannak, nincs nyílt terület? Cuccok királyul néznek ki, pl fegyó világít?
  • zenoka
    jah ha xp
    minel tobbszor csinalod meg ugyanazt az instat annal kevesebb xp-t kapsz erte viszont csak ha vegig tolod akkor kapol ha mobokat olsz akkor nem
    a lootnal mindenki lootol nem az van hogy aki elobb oda er.
    es vannak jopofa rejtejek egy egy instaba (pl ahoz hasonlo mint a regi csovezetekes jatek (elkezd folyni a cucc es ugy kell pakolgatni az elemeket hogy megfelelo reszre folyon)
  • zenoka
    oke mivel alacsony levelen vagyok nem sokat tudok meg irni rola
    viszont csak instanceok vannak minden insta 4 nehezsegi fokkal bir:
    solo,normal,hard,elite ettol fugg hogy milyen a loot es milyen kemenyek az ellenek. solo ugye megy egyedul normal nyogve nyelosen hardhoz meg elithez party kell. mar elso szinten lehet kovetod de az nem fejlodik es x idonkent lehet summonolni de egesz turheto AI je van viszont.
    ahhoz hogy 4rol 5 re lepj (aztan meg 4 szer van ez 20 dik szintig) kell egy level sigil nevu cucc amit vagy item mailbol (errol mindjart irok) vagy egy komolyabb ellenbol lehet kifarmolni.
    item mail ugy megy hogy vagy fizeted a regi elofizeteses osszeget vagy veszel turbine pontot (lasd rom dia) vagy minden egyes insta utan kapsz favor pontot ami turbine pontta alakitasz (pl lvl 4 rol 5 re 50 turbine pontos cumo kell) ezzek meg arra jok hogy vannak instak amikbe csak akkor mehetsz ha megvetted az itemshopba vagy elofizeto vagy (tehat free kent is lehet tolni csak nehezebb) (pl hogy ne csak 2 karaktered legyen turbine pontba kerul vagy hogy akezdo karaktered 28 helyett 32 pontot tudjon elosztani)
    annyiba nekem bejon a cucc hogy a d&d 3.5 szabaly rendszere alapjan megy a jatek (en meg azt szeretem) ami azt jelenti hogy hosszu ideje kivan balancolva a cucc es minden karakternek megvan az ertelme tenylegesen.
    valami calanith szerveren vanak most magyarok allitolag szep szammal de mivel meg csak a kezdo helyen vagyok ott inkabb kulfoldiekkel partizgatok.
    ui: ami jopofa hogy instakban egy narrator mindig mondja hogy mi tortenik:P:)
    ui2: egyebb kerdes?:D
  • penge25
    milyen amugy a ddo? Én néztem videókat és az alapján nem tetszet, de hátha rá tudsz venni hogy kipróbáljam, na írj csak egy kis szösszenetet róla pls
  • Doomista
    szóval akkor nincs staffja ? :D nyilván akkor nem mage priest hanem rogue lehet ?:D
  • zenoka
    nah szemelyeskedes off..
  • Doomista
    és milyen staffja van ? :D
  • zenoka
    szoktam:D
  • Doomista
    te meg jatszal az asszonnyal este:)
  • zenoka
    jatszal ddo-t:)
  • Doomista
    unatkozom
  • Doomista
    alap :D az lesz :D
  • penge25
    bazz nem is rossz huzzad felfelé 55/55-re aztán duóba beverünk minden instát :)
  • penge25
    ehehe
  • Doomista
    10 k hp unbuffed megvan akkor tényleg ne staminázz tovább..én sem ajánlom...intre gyúrj, aztán meg wisdom. de persze semmi újat nem mondtam neked, nem is fogok heheheheeh
  • Doomista
    :) de azért, hogy felnézzek vele rád :\
  • penge25
    annyi még, hogy mageknek állítólag elég a 10k hp unbuffed eheh boldog vagyok emiatt, szóval tényleg nem kell több staminát magara tennem, mehet orr vérzésig az int meg a magic attack, hmmm ha végre tudnék szerezni egy ant queen staffot az kicsit biztosabbá tenné a magemet az új instákban
  • penge25
    teeee meg eloroztad előlem Jethronhun kariját
  • Doomista
    Ez szerencsére engem nem érint ^^
  • penge25
    na skacok ha valaki még nemolvasta volna egy kis help instába:
    HOtO (óceán) insta gyönyörűen leírt boss taktikája képekkel, egyenlőre ucsó boss (Medusa) van benne, de ma már benne lesz Geba is és szépen feltöltik ide az összes bosstaktikát is jupiiiiiii!
  • JethroHUN
    Már ne kérjétek, gazdát cserélt :D
  • JethroHUN
    Kell vkinek a Siochain szerón lv 41/35 m/p már fél éve nem játszok vele, csak me néztem meg, és meg van még az acc sé a kari is. Én már biztos nem játszok rom al szal aki szeretné, az pm be írjon.
  • Gubberx
    jó napot a cubeoknak
  • Doomista
    Másnapos vatyok :|
  • Doomista
    Hijj hujj csi csá
  • Doomista
    Te is fiam, brutus ?
  • Gubberx
    hát most én is pihentetem :D residen evil 5, batman, van mit végigtolni most :D
  • Doomista
  • zenoka
    rauntam erre gyerekek:S egyenlore nagyon
    ddo jobban bejon normalisabbak a questek nem csak hent tenyleg van puzzle normalis gondolkodos resz is.. es nem annyira gaz freekent jatszani:D
  • Gubberx
    gz cube :D:D:D:D
  • Doomista
    Eltoltam a Wardent 14 lvl-ig...oké funból vettem egy 14 lv fegyót + 25 db +olós weapon jewelt...na hát tovább nem is mondom, a kép önmagáért beszél
  • slime001
    Újra elkezdtem játszani a PvE Macantacht szerveren, de akkora pangás van. Egy magyarral se találkoztam, régen hemzsegtek a városok a magyaroktól. Van itt egyébként valami guild ahova bevesznek kezdőket is? (magyar guild)
  • zenoka
    megnezed veletlenul az osszes elit skillet is betoltak ala...
  • Doomista
    Kettős látásban szenvednék ? :D
  • Vamp17
    csak nekem tunik ugy h itt kicsit tobb skill van mint a jatekban?:)

http://romdata.getbuffed.com/skill/list/3

meg mintha a tobbi kasztnal is...