Ki mit néz a nyáron?
Nyári sorozatokból mit? Év közben felhalmozott darák? Régi sorozat darák?
Magam részéről énnekem lesz minden a fentiekből.
Nyáriakból most kicsit szét vagyok csúszva, nem követtem kellőképpen a híreket mi lesz idén, szóval elég random fognak beesni a dolgok. 24 valószinílűeg gyors dara lesz amint vége az évadnak. Azért lesz True Blood záróévad is, Longmire, Orange is the New Black, Falling Skies, Ray Donovan és The Killing. The Newsroom pletykált, de szerintem tuti csak ősz lesz az, meg HBO szerintem már nem titkolná, ha még nyáron menne (nem tudom mikor kezdték forgatni). Úgy tűnik talán maradok Gang Relatednél és Crossbonesnál, ami már megy. Tyrant is esélyes lesz, többi újoncnak utána kéne nézzek. Defiance és Under the Dome talán-talán.
Amit az évközbeni lemaradásból valószínűleg darálok majd: American Horror Story, 2 Broke Girls, Grimm, Hawaii Five-0. Talán-talán Revolution, The Following, meg Marvel's Agents of SHIELD.
Régi sorozat dara nincs különösebben betervezve, Fireflyra valószínűleg megint sort kerítek, mostmár hagyomány nálam a nyáron. :) Meg jelenleg is újranézem a Houset, napi egy résszel még kitart egy darabig.