Par sorozat amit mostanaban neztem/nezek.Nem ajanlonak szanom,csak hatha valakinek kapaszkodot jelentenek ha mostanaban keresne valami neznivalot.
Community: kozepszeru,1-2 jo poennal,igaz azok tenyleg utnek.Osszessegeben ez azert keves egy alapvetoen humorra alapozo sorozattol.Erdekes hogy a foszereplok szinte mindegyike unalmas,a mellekszereplok viszont zsenialisak.(dean,Chang,prof Duncan)
5/10
Homeland: ez nagyon rossz,az elso evad 2/3-aig birtam,aztan abba is hagytam.Hiteltelen alakitasok,bealvos reszek.Claire Danes borzaszto,a tobbiekkel vegulis nem volt gond amig neztem.
2/10
Spartacus 3.evad: Szinte tokeletes ha leszamitjuk hogy Liam McIntyre mennyivel gyengebb mint Andy volt,raadasul rohejes ahogy az x labaval nehany jelenetben alldogal es kemenykedik.Ceasar es Crassus viszont siman kompenzalja.
8/10
The walking dead:Ezen meglepodtem,gyulolom a zombie-s dolgokat,mindig is igy volt.Ez viszont a monitorhoz szogezett amig le nem porgettem az eddigi reszeket.Nagyon profi sorozat,minden varakozasomat felulmulta.
8/10