• Calver
    GoT hypeot én is attól tartok soha nem fogom megérteni... mindenhonnan ömlik, mindenki isteni, pedig... "itt vagyunk ejjdereménytelen helyzetben, és jajj, minden részről minden mindig rosszabbra fordul! nézd, ahogy a karaktereink SZENVEDNEK! szívd be a nagybetűs KÍNT! érezd át a FÁJDALMUKAT! TRAGÉDIÁK! KATASZTRÓFÁK! gyerünk, nézd, marha, NÉZD!"

szóval olyan, mintha híradót néznél.

nekem baromira nem jött be (végigszenvedtem második évad közepéig, hátha jobb lesz, de nem), pedig az ultracinikus hősökkel megtűzdelt low fantasy egy nagyon kedvelt műfajom, de nem ilyen tálalásban - Nemes István (aka John Caldwell/Jeffrey Stone) könyvei kurvanagy favoritok, ahol minden főhős erkölcstelen rohadék, általában vagy a túlélésért küzd, vagy szimplán menekülni akar minél messzebbre, és az egész elképesztően véres és erőszakos... de ehhez a meglehetősen morbid hangulathoz hozzádob egy nagy rakás (nagyon sötét) humort is, ami nekem mocskosul hiányzik pl a GoT-ból...

plusz kb két karaktert leszámítva mindenki komplett idióta abban a sorozatban, lehet az is közrejátszik ellenérzéseimben. (a sok szál soha sem zavart)