Sorozatok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
jaja én is, csak az uccsó részt hagytam mára, már hunsub is van

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

passatgt
már rég végignéztem😄

utolsó részhez meg asszem ezen a héten lett csak angol felirat, kb fél évet késtek vele😄

Bulykin
Flashpoint 3.évad

még mindig kecinagy!! nem értem miért fuccsolt be Magyarországon, évadról évadra nõtt a nézettsége is és a színvonal is, nem is kicsit. Ez az évad hihetetlen volt, ajánlom a figyelmetekbe pöcsök <#bohoc>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

passatgt
fú, jó volt psych évadvég

LasDen
vasárnap kezdõdik a sons of tucson.....már nagyon várom 😄 Tyler Labine biztos kurva jó lesz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Calver
piroska vérfarkasokkal? awesome <#vigyor1>

Tin Man is az volt, Alice nem annyira, de azért az is épp vállalható.

"The trees move. Do you not see it?"

Majd a Karib-tenger kalózai-t lecopyzzák tv-re 😄

REAL MADRID

Bulykin
ott meg Csubakka lesz a fõszereplõ<#nevetes2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
a banya meg Darth Vader lesz a halálcsillaggal...😄 szar lesz ez érzem 😄
de szerintem a szindbádból sem hozható ki több 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
és az ûrben minden csokiból van xD sõõt maga az ûr is az...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majd a végén kiderül hogy az ûr valójában egy nagy szaar és nem is csoki, váá

LasDen
lehet hogy ilyen ûr sci-fi lesz....az ûrben tévednek el mikor az étteremet keresik a világ végén....😄

Jancsi és Juliska modern változat 😄DD

Bazz akárki megnézi tuti azt fogja kérdezni miért nem vittek magukkal GPS-t 😄

REAL MADRID

Bulykin
amúgy végeztem a Survivors 2. évadjával... Tom egy sunyi kis köcsög<#taps>
az évad második fele érdekesebb, ütõsebb volt, de azért elsõ 3-4 rész is hozta a szintet. A repülõtéri pasas asszem Stevens nagyon állat volt, rengeteg kérdés felötlött bennem, remélem a következõ évadban is hasonló wtf?-ok lesznek 😄 lesz kövi évad ugye?

Bulykin
ezért nem voltam most annyira biztos benne<#vigyor1><#idiota>

LasDen
aha...az...én nem láttam, csak azér kérdeztem...😄 meghát neked múltkor az alice is az óz volt 😄

Bulykin
The Tin Man volt az Óz feldogozás... vagy most megint hülyeséget beszélek?<#fejvakaras>

LasDen
Volt Óz feldolgozás is??? 😄
én azé egy kicsit félek ezektõl 😄 piroska-vérfarkasok még oké...szerencsére csak minisorozatban gondolkodnak, mer azé hosszú távon nem menne 😄
de aladdin meg jancsi és juliska....oh my....😄
képzelem az aladdin milyen jó kis sci-fi lenne....a dzsinn egy program lenne, aladdin meg egy geek...jázmin meg egy szimpla csaj 😄

Bulykin
"A Syfy feldolgozza/modernizálja a Piroskát – vérfarkasokkal. A 2011-re tervezett minisorozat fõszereplõje Felicia Day lesz, mellette Kavan Smith és Stephen McHattie lesz ott a Red-ben. A csatorna dolgozik az Aladdin, a Szinbád, a tengerész és a Jancsi és Juliska modern, minisorozat verzióin is."

Alice és Óz után én ezeket is várom xD

hát úgy nem mondanám, hogy hûûû de fasza volt, de ha ilyen magyar sorozatok lennének, tuti, hogy többet néznék TV-t, mert ez nagyon is nézhetõre sikerült...
Bulykin
az biztos, néha már azt se tudtam hogy most mivanxD de végülis jó lett, ütött 😊

LasDen
nem volt rossz 😄 de ez a tenky réka bazzeg végig nyögte, sírta az egész részt 😄
jól megcsavarták azért ezt az egész géniusz dolgot 😄

Bulykin
mingyá' uccsó rész 😄

LasDen
A Futurama júniusban fog visszatérni a Comedy Central-re....

oooooh yeeeaaaah....😄

LasDen

LasDen
nah bazz az mekkora fos volt....azzal a ribanccal együtt...😄

Bulykin
álom.net<#idiota>

LasDen
rosszul írtam 😄 a mainstream fillmekre gondoltam....erre a sok szar vígjátékra mint a szinglik éjszakája meg ilyenek 😄

abból kb 10 részt láttam, de még csak akkor kezdett kibontakozni, azt majd pótolnom kell
Bulykin
a 60 éves képen ugyanaz a csaj volt mint amit Alföldi nézett az elõzõ részben a vetítõn?
egyébként az feltûnõen hasonlít a kisokos csajra, tuti vmi ük-ük mamája vagy vmi

na azért a Nyomozót még mindig jobbnak találom történetileg
LasDen
rokona....

ugye ezt is nagy részben a tûzvonalban stábja készítette....nemtom, de nekem az nem jött be amúgy 😄

akikrõl beszéltek a rész elején, hogy már az egyiptomiaknál is tudni lehetett róluk, amúgy a promóba jött a kocsi alól Locke bácsi 😄DDDDDD
LasDen
komoly inkább ilyeneket erõltettnének a szar romantikus komédiák helyett....már ez a 2 rész jobb volt mint az utóbbi évek magyar filmjei....

feltûnõ, hogy fapofával nézte végig, ahogy a csaj rájön szép lassan mindenre, aztán még szépen ki is oktatja, hogy mi mit jelent meg mi mikor volt, ha nem õ lenne, már rég pofáncsapta volna és hazazavarta volna elégtelennel mert hogy képzeli azt, hogy kioktatja a professzort 😄

viszont amit nem vágom, hogy azon a 60 éves fényképen mért volt a szõke csaj?
Bulykin
tekert egy jointotxD azon beszartam😄😄😄 vicces rész volt am, jó sorozat<#taps>

Bulykin
kúrva jó volt, kicsit kitisztult a dolog 😊
és amit a spoilerbe írtál...én azon meglepõdtem<#wow2>
arra leszek még kíváncsi, hogy az elõzõ részben amikor megállt az idõ a lepkés jelenetnél... akkor mondta Alföldi hogy még ne avatkozzatok közbe(vagy mi), azt kire/mire értette

LasDen
de hosszú távon meg nem lenne életképes a dolog....a Tom Hankses szöveg is jó volt 😄

na ez egyre jobb 😄
a stohl buci spangliján azért nagyot röhögtem 😄DDDDD
de amúgy komolyan sajnálom, hogy már csak 1 rész lesz
LasDen
nah...jó volt ez...😄 nagyon is vállalható....
spoilerbe írom azér mer hátha 😄
alföldi meg mosmá egyértelmû, hogy a géniusz 😄

a zenék néhol nagyon szarok voltak...😄 László Zsolt még valami kegyetlen jó 😄

passatgt
azaz😊

jó kis cucc, ajánlom

Calver
Wallander?
(btw ez a jellemzés kb minden harmadik angol sorozatra illik <#hehe>)

passatgt
valaki tudja mi annak az angol sorozatnak a neve, ami egy nyomozóról szól?
az is ilyen 2-3 rész/évados egybefüggõ történetes

LasDen
én se láttam bithn......

Bulykin
"Géniusz, az alkimista elsõ részét fel tudja valaki tölteni?
Felvettem,de a 3 részt egyben akarom kitenni az oldalra."

ezt épp most olvastam az bitgéten^^
igaz meghívóm az nincs<#vigyor5>

Calver
hmmm... ha valakinek van rapidshare/megaupload/akármilyen 720p linkje, na azt azért megoszthatja velem <#kacsint> a remek "na majd ha jókat írnak megnézem 720p-ben" tervet kicsit elrontotta annak elfelejtése, hogy semmilyen nem létezõ magyar trackerre nem vagyok regisztrálva <#vigyor3>

LasDen
nem valószínû 😄 talán a syfy....azér azon szoktak lenni magas minõséget képviselõ minik 😄

Bulykin
nem feledni, ma is Géniusz😊

jövõre vajon berendeli a FOX? vagy az ABC? a Lostnak úgyis vége<#vigyor1><#idiota>

LasDen
fasza 😄 fõleg a végén Kal Penn 😄

Alföldivel semmi baj nincs, szerintem jó színész és most elég hiteles is a szerepében...
Bulykin
pedig az, már töltöm is😄