• repvez
    végig néztem a hatalom gyurui sorozat 2. évadát. Nem akarom nagyon hosszan ecsetelni a dolgot, de én aki nem vagyok jártas a témában , tehát nem tudom az eredeti könyvekben szerepelt összes történet helyszin szereplö kilétét és cselekményeit igy azt ekk mondjam, hogy akár jo is lehetett volna.
    Csak van pár dolog ami igy ugymond laikusként nekem nem tetszett, hogy a szereplöket nem tudtam mindig beazonositani, hogy ki kicsoda lesz vagy volt a gyűrűk ura filmekben és a hobbytban.
    A különbözö fajok lehettek volna jobban elkülöniteni. mert mig a törpök tényleg törpök voltak az emberek és a tündéket nem igen lehetett megbükölböztetni, hogy akkor most ki kivel van .
    Az utolso 2 epizodnál, már tul sok volt az a fajta "káprázat" hogy nem tudtuk , hogy most akkor ezt most sauron müve vagy ténylegesen a valoság.
    Tul sok szálon ment a cselekmény és nehéz volt összekötni a szálakat még igy 2 szezon után is.
    Az utolso résznél meg érződőtt, hogy mintha nem bitnának a rendezok egy 3. szezonban és gyorsan el akarták varrni a szálakat. Mert Gandalfnál se értettem, hogy attól, hogy meglett a botja, mitől gapta és kitöl a gandalf nevet vagy miért az lett?
    A tünde királyon is volt gyűrű ,de vele mégse történt semi miatta.

Sok ilyen aproság van amit nem értettem a sorozatban és azt sem értem mire ez a nagy költségvetés, mikor ezt amit itt mutattak simán megoldhato lett volna olcsobban is.

Bokafix2: egyetértek minden részével amit irtál . Most hogy már netflixen is kint van már gondolom a határon tuliak is tudják tolni a nézetségi számokat, eddig a TV2-t nem mindenki tudta fogni . Most majd VPN alol majd tolják a magyar nézettséget