• Long_Gun
    #12194
    The book of Boba Fett

    Hát, nem mondanám hogy kimondott SW fan vagyok (orion űrhajón, Pirx kalandjain, az idő ablakain,stalkeren nőttem fel),de szeretem a jó sci-fi-t.
    SW nézés közben mindíg győzködtem magam hogy jó van nna, ez csak 1 mese (ugye a laser dolgok, meg az átruccanunk a Bespinre fény alatt itt van a szomszéd naprendszerben, stb,) Aztán a 3 előzmény részen elég jól szórakoztam és beütött a mennykő: gazdag desznyó megvette az sw jogokat. Anyád! Rossz érzésemben sajna nem csalódtam ritka szar lett mind3 új rész. Na most komolyan, abban a kurva nagy ámerikában kihaltak a szinészek? Ezt a lógó szájú nagy seggü csajt mégis honnan bányászták elő? A szinesbőrü stormtrooper-en egyenesen besírtam, (a Császár is itt rítt melettem, a rasszista kurafi). Aztán megkaptuk a mandalorian-t, nocsak! he! ebből még valami jó is kisülhet és tényleg, az apróbb bakikért (hogy 1 mando ne tudja mi az az erőhasznalat az nonszensz) kárpótolt a fasza technikai megvalósítás (3d játék enginnel megvalósított 180 fokos 4k felbontásu háttér).
    Na most jön a fekete leves? Kaptunk kb 1 percet boba megmeneküléséről, aztán 1 kicsit jöttek-mentek, 1 kis csihi puhi de semmi komoly, 1 kis ugri-bugri de azért parkour-nek nem mondanám, a mob-ok cgi megvalósítása fasza és ennyi. Hm.
    Hát szóval a pilot alapján

    5/10
    de remélem legalább 7-8/10-re felmegy az évad végére

    Ps.: Az a kínai csaj 58 éves! beszarás, ránézésre simán elmegy 30-nak.
    Ps2 Boba karakterét talán valaki másra bíztam volna, ez koma valahogy olyan "kevés"nek tűnik