• repvez
    #12082
    Megnéztem a narcos sorozatot, majd utána a narcos mexicot. miután befejeztem láttam, hogy van az El chapo-rol is ez sorozat.
    Gondoltam tök jó akkor folytatom és megtudom , hogy hogyan kezdte vagy hogy folytatta a dolgokat milyen összefonodások voltak .
    DE az első kettőhoz képest nagyot kellet csalódnom,
    Nem tudom, hogy az El chapo az ugyan ehhez a sorozathoz tartozik e vagy egyáltalán .
    De ami a legbosszantóbb, hogy teljesen más szereplögárda van igy a már 6 évadon keresztül megismert szereplökre rá sem is merni, nem tudni ,hogy ki kivel van .
    Az első részben szerepelt a mexikoi kartel fönök elfogása is, de teljesen máshogy mint ahogy a mexiko sorozatban megtudtuk.

    Az első két résznek az egyetlen hibáját azt tudom, felróni, hogy hiába állitottam be angol nyelvre , csak a narrátor és az amcsi szereplök beszéltek ugy. ami egyrészt autentikus, másrészt meg igy nem lehetett kihagyni a feliratot, mert a részek felébe spanyolul beszéltek és nem értettem volna.
    És persze a felirat meg a szüveg meg nem passzolt amikor angolul beszéltek.

    Viszont az el chapo sorozatban be lehetett állitani az angol nyelvet és itt mindenki angolul beszél, de a szinkron nem valami jó, és az egész sorozat szinvonala is nagyon gyengére sikeredet , mind a szinészek mind a kivitelezés terén.
    Igy egy kicsit elment a kedvem töle.
    Pedig a 2 narcos nagyon tetszett és egy csomo olyan dologra rávilágitott ,hogy mi volt a háttérben amikor mi csak a hireket néztük itthon .
    És az eredeti hirvideo bevágások meg még pluszba fokozták a dolgot .

    Szivesen megnéztem volna az egész helyzetet ugyan azzal a szereplökkel és ugyan olyan stilusban, meg lehetett volna folytatni a miami résszel, vagy new yorkkal