• repvez
  #12082
  Megnéztem a narcos sorozatot, majd utána a narcos mexicot. miután befejeztem láttam, hogy van az El chapo-rol is ez sorozat.
  Gondoltam tök jó akkor folytatom és megtudom , hogy hogyan kezdte vagy hogy folytatta a dolgokat milyen összefonodások voltak .
  DE az első kettőhoz képest nagyot kellet csalódnom,
  Nem tudom, hogy az El chapo az ugyan ehhez a sorozathoz tartozik e vagy egyáltalán .
  De ami a legbosszantóbb, hogy teljesen más szereplögárda van igy a már 6 évadon keresztül megismert szereplökre rá sem is merni, nem tudni ,hogy ki kivel van .
  Az első részben szerepelt a mexikoi kartel fönök elfogása is, de teljesen máshogy mint ahogy a mexiko sorozatban megtudtuk.

  Az első két résznek az egyetlen hibáját azt tudom, felróni, hogy hiába állitottam be angol nyelvre , csak a narrátor és az amcsi szereplök beszéltek ugy. ami egyrészt autentikus, másrészt meg igy nem lehetett kihagyni a feliratot, mert a részek felébe spanyolul beszéltek és nem értettem volna.
  És persze a felirat meg a szüveg meg nem passzolt amikor angolul beszéltek.

  Viszont az el chapo sorozatban be lehetett állitani az angol nyelvet és itt mindenki angolul beszél, de a szinkron nem valami jó, és az egész sorozat szinvonala is nagyon gyengére sikeredet , mind a szinészek mind a kivitelezés terén.
  Igy egy kicsit elment a kedvem töle.
  Pedig a 2 narcos nagyon tetszett és egy csomo olyan dologra rávilágitott ,hogy mi volt a háttérben amikor mi csak a hireket néztük itthon .
  És az eredeti hirvideo bevágások meg még pluszba fokozták a dolgot .

  Szivesen megnéztem volna az egész helyzetet ugyan azzal a szereplökkel és ugyan olyan stilusban, meg lehetett volna folytatni a miami résszel, vagy new yorkkal