Kellemes kis meglepetés.
Zombik? Igen. Futnak? Igen. Jó kis "28 nappal/héttel később" feeling? Igen.
Nincs akkora költségvetése, mint a rétestészta The Walking Dead-nek, épp ezért nincsenek is benne jópofa zombi kosztümök de nem is mutatnak belőlük sokat. Itt inkább a feszültségen van a hangsúly, az egész sorozat kábé egy nagy menekülés, üresjárat szinte nincs is. Persze van egy pár tök hülye szereplő, akik egy csomó helyzetet megúszhattak volna, ha simán becsukják maguk mögött az ajtót :) Meg egy pár meg nem magyarázott dolog. Pl a kutyás ember. Hozzájuk verődik, együtt lógnak, senki nem szól hozzá, meg se kérdezik "kivagy, mivagy, mit akarsz". Aztán
Meg ott van a drogos disco. Egyik epizód végén éppen összeverődik a 2 kis csoport, aztán a következő rész úgy nyit, hogy "Mission Impossible" szervezettségű küldetést hajtanak végre....
És ott van az utsó rész. (Szokás szerint) összecsapták elkúrták. Spears az egész évadot kihúzza másfél tárnyi lőszerrel, meg úgy általában kábé fegyvertelen mindenki. Erre elérnek az utolsó helyszínre és minden civil M16-tal, meg shotgun-nal szaladgál. Mondom MINDEN civil :-) WTF?
Egyből lezavartam, és a hibák ellenére én jól szórakoztam. Sokkal jobb lehetett volna, ha még kitalálnak valamit a végére.