Sorozatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem is nagyon tudok mit csinálni, nézem, ahogy tudom a heti sorozatokat, de egy Netflix dara már nem nagyon fér bele (most a Jessica Jones s2-t csúsztatom...)
Amúgy rendszeresen olvass Sorozatjunkie-t, aztán lesz néznivaló 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
De ha jól értem, akkor olyan kell ami nem régi és nem sci-fi, itt van pár ilyen, teljesen random sorrendben:
Modern Family, Breaking Bad, Shameless, Homeland, Superstore, Fresh of the Boat, Burden of Truth, Suits, Designated Survivor, The Resident, Chicago Fire
Segítséget kérnék, nem találok sorozatot.
Az IMDb. kerestem de egy helybe pörgök.
Amit néztem : Sherlock és Watson; A nagy svindli; Castle;
De ezeket ti ajánlottátok vagy itt találtam.
Szeretem azokat a filmeket amibe nincs közönséges beszéd,
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak onnan jutott eszembe, hogy Killing-ben volt Joel Kinnaman 😊
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2018.02.05. 17:39:33
Kristin-t alakító színészt nem tudom hogy találták meg, de én örültem neki <#idiota>#idiota>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
itt mondjuk eltér a könyvtől a sztori, mert onnan tudja, hősünk, hogy nem a szülőbolygóján töltik le, hogy senki nem ejti jól a nevét.
Harlan világán, Új-Pesten született.
Na majd a harmadik évadban lesz munkájuk rendesen a Kossuth utcával, meg még egy zsák magyar kifejezéssel, szokással. 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.02.04. 22:22:52
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nekem a történet azért annyira nem tetszik, illetve a karakterek is csak szódával mennek el, de én eleve nem rajongok a cyberpunkért, ettől függetlenül ez is olyan sorozat ha beindul nézeti magát.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Az a baj ezzel és a parks and recreations el is, hogy ilyenkor egy darabka meghal bennem (a nap hátralévő részéig legalább). P&R szerintem idézhetőbb, könnyebb anyag, de ez is jó volt.
Imádom, viszont 3 részt bevallom átugrottam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Kár volt elkezdenem, most elmegy vele pár napom.
Bevallom első részt se sikerült végignéznem. Szánjak rá azért még 1 órát és jobb lesz? vagy ha addig nem jött be akkor a többi résszel ne is próbálkozzak?
Valahol ott hagytam abba, hogy
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.01.20. 14:13:16
Lassú, időutazós sorozat. Még a neveket bírtam követni, de az arcokat már egyre nehezebb volt.
Filmben a
Kb vágom, hogy mi van, de örültem volna ha 1 évados 😄 Azért majd nézni fogom a következőt is, mert azért kíváncsi vagyok, hogy hogyan tovább.