12417
  • Jim Morrison
    na végre!
  • Kályha
    Volt erről nagyon erős dokufilm. A saját készítésű ólom és alufólia páncélról, a 40mp-es küldetésekről a tetőn, a kémény fölötti kamerakép torzításáról stb. Az is nagyon nyomasztó volt, jobban is, mint ez a sorozat. De az HBO megint nagyot alkotott, szabályosan a hányinger kerülget a vezetők reakcióit elnézve. Tipikus szovjet válasz a problémára. "Irigylem" azokat, akik túl fiatalok vagy nem sokat halottak Csernobilról és új nekik minden perce.
  • benőmenő
    Az epizódok után érdemes meghallgatni a hozzá tartozó podcast epizódokat is az író/producerrel. spotify
  • Jim Morrison
  • grebber
    Állítólag kb 1az1be ezt történt a valóságban is.... Nos ha ez így van meg is érdemlik a nyomorultak főleg az a faszparaszt művezető..A valóságba a melósok helyébe ott és akkor agyonvertem volna az első dologgal ami a kezem ügyébe kerül...Ilyen büdös gyökér miatt halt meg többszázezer ember.
  • BenedekFeco
    Az első 2 részen én is túl vagyok. Eddig bitang jó.

Ash vs Evil Dead

Nem tudom, ez eddig miért maradt ki nekem. Teljesen jól hozza a 80-as évek Gonosz halott meg Hullajó feelingjét eltúlzott vérfröcsögéssel, néhol Csupasz pisztoly szintű poénokkal.

8/10
    Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.05.15. 16:13:10
  • Jim Morrison
    Csernobil

Még csak az első részt néztem meg, de úgy érzem ez megint egy nagyon jó kis mini sorozat lesz
  • passatgt
    Ha vicces rendőrös kell, akkor nézd meg a The Good Cop-ot. Jó, nagyon más stílus, de azért ajánlott :)
  • RatBaG #11599
    Ezt már a 3. évad kezdetekor tudni lehetett.
    A köcsög Wayans kinyírta a sorozatot.
  • grebber
    Hivatalos: A Fox elkaszálta a Halálos fegyver-sorozatot Faszomba
  • grebber
    Itt az első kedvcsináló a Batwoman-sorozathoz

"A Deadline értesülései szerint a The CW csatorna a pilot epizód után most megrendelte a Batwoman-sorozat teljes első évadát."
  • Kmarha
    Postszuperhősös "The Leftovers" hangulat
  • passatgt
    Under the Dome v2?
  • BenedekFeco
  • Renegade
    hétvégén ledaráltam a Love Death + Robots-ot, igen jó kis antológia, két rész volt belőle elmegy kategória, a többi jó (vagy nagyon jó)
  • BenedekFeco
    Black Summer

Kellemes kis meglepetés.
    Zombik? Igen. Futnak? Igen. Jó kis "28 nappal/héttel később" feeling? Igen.
    Nincs akkora költségvetése, mint a rétestészta The Walking Dead-nek, épp ezért nincsenek is benne jópofa zombi kosztümök de nem is mutatnak belőlük sokat. Itt inkább a feszültségen van a hangsúly, az egész sorozat kábé egy nagy menekülés, üresjárat szinte nincs is. Persze van egy pár tök hülye szereplő, akik egy csomó helyzetet megúszhattak volna, ha simán becsukják maguk mögött az ajtót :) Meg egy pár meg nem magyarázott dolog. Pl a kutyás ember. Hozzájuk verődik, együtt lógnak, senki nem szól hozzá, meg se kérdezik "kivagy, mivagy, mit akarsz". Aztán Meg ott van a drogos disco. Egyik epizód végén éppen összeverődik a 2 kis csoport, aztán a következő rész úgy nyit, hogy "Mission Impossible" szervezettségű küldetést hajtanak végre....
    És ott van az utsó rész. (Szokás szerint) összecsapták elkúrták. Spears az egész évadot kihúzza másfél tárnyi lőszerrel, meg úgy általában kábé fegyvertelen mindenki. Erre elérnek az utolsó helyszínre és minden civil M16-tal, meg shotgun-nal szaladgál. Mondom MINDEN civil :-) WTF?
    Egyből lezavartam, és a hibák ellenére én jól szórakoztam. Sokkal jobb lehetett volna, ha még kitalálnak valamit a végére.

6/10
  • Kmarha
    Igazán odébb van még, de a múlt héten bejelentett Disney streaming bejelentésben szerepelt egy két érdekesség
    (a felsorolást a https://www.sorozatjunkie.hu-ról másoltam):

Marvel-sorozatok (feltehetően kevés epizód számos minisorozatok)
    The Falcon and The Winter Soldier (premier: 2020) — az MCU-filmekből ismert karakterek az eddigi színészeikkel élőszereplős sorozatban tűnnek fel.
    Loki (premier: 2021) — az MCU filmekből ismert karakter az eddigi színészével élőszereplős sorozatban tűnik fel.
    WandaVision (premier: 2021) – az MCU filmekből ismert karakterek, Scarlet Witch és Vision az eddigi színészeikkel élőszereplős sorozatban tűnnek fel.
    egy cím nélküli sorozat Hawkeye és Kate Bishop – az MCU-filmekből ismert…, tudjátok.
    What If…? (premier: 2020) — animációs formában mutatják be, hogy “Mi lett volna, ha…” a Marvel univerzumban pár dolog máshogy történik.
    Star Wars-sorozatok
    The Mandalorian (premier: 11.12) — az Jon Favreau által készített első élőszereplős sorozatról már sokat írtunk a címkéjén. A szereposztás is ismert, talán már le is forgatták
    cím nélküli Cassian Andor-sorozat (premier: 2021) — a Rogue One-ból ismert karakter előzménysztorija.

Attól függően, hogy rókabőr, van itt azért egy két mozifilmben bizonyított színész/rendező, akik munkája kifejezetten érdekes lehet, még ha csak minisorozatban is (költözik tovább a mozi a streamingre)
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.04.18. 14:42:54
  • Jim Morrison
    pjü. meglessük
  • BenedekFeco
  • Panzeradler #11588
    Nálam is vegyes érzelmeket kelt, vannak és lesznek még furcsaságok benne. Mondjuk ha feladtad már ott, akkor lehet későbbiekben se fog tetszeni.

A 2.évad viszont jobban tetszik egyelőre mint az első.

passatgt

Van Helsing, megvan. Being Human-t felraktam a listára, köszi
    Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2019.04.03. 16:59:23
  • BenedekFeco
    A Hemlock nálam jól kezdett, de aztán az első évad kb felénél(?) amikor a srác
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kómába esik, és mindenféle képzelgések meg álmok vannak
    , ott én feladtam egy kis időre. Nyugtass meg, hogy jobb lesz! :)
  • passatgt
    Being Human
    Van Helsing

meg van valami francia is, de annak nem jut eszembe a neve
  • Panzeradler #11585
    Valaki tud még "eldugott" vámpíros sorozatról Netflixen, ami jó is? Hemlock Grove-ra most találtam rá, nem soká végzek, kellene más.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Upir-ról nem hallottam még

Ami megvan: Shadow Hunters, Originals, Hemlock.

Valahol a Vámpírnaplóknál húznám meg a vonalat, hogy az már nagyon Tini-Nyálas sorozat volt nekem.

Köszi előre is.
  • grebber
    Shadow-ról tud valaki valamit lesz-e 2. évad?
  • BenedekFeco
  • RatBaG #11582
  • hunbalee
    Absentia season 2.... mivan? Azt hittem ez le van zárva....ezek szerint nem.
  • Jim Morrison
    love death robots, dark? sajnos office nincs :((
    stranger thiiings :o
  • SzirmosSzisza
    Ha szereted az animációs sorozatokat akkor Bojack Horseman, Disenchantment és a Big Mouth egész jók.
  • stargatelost
    Black Mirrorból a Bandersnatchet told végig, te választod ki, hogyan alakuljon a sztori. Elég fasza volt, én erre lőttem el az ingyen hónapot év végén :D
  • DasIsFuck
    Ezek közül egyik sem annyira a fogott meg, az Ozarkból láttam pár részt, de valamiért nem tartott meg, BM meg nem igazán a zsánerem.
  • passatgt
    Ha már ott vagy, ezeket nézd meg(random sorrend):

Bloodline
    Secret City
    Pine Gap
    Ozark
    Bodyguard
    Black Mirror
  • DasIsFuck
    Aktiváltam az ingyen netflix hónapot, mert érdekelt a Tin Star, mondom pont jókor jött ez, de az pont nem volt ott fent. Ettől függetlenül legalább egy sorozatot találtam ami tetszik(Sinner), de azon kívül hányinger az egész...
  • BenedekFeco
  • cylonflatus
    Csak emlékeztetőül, ha valaki akit érdekel elfeledkezett volna róla: elstartolt az American Gods második évada is.

• karajjj

• BenedekFeco
    Nem gáz :) Szerintem jól írsz.
  • LasDen #11570
    Undorító dolog, mikor folyton magát reklámozza az ember.....
    http://www.sorozatjunkie.hu/2019/03/11/item-irta-lasden/
  • Jim Morrison
    nekem se, előzőt se bírtam addig amíg le nem ment pár rész. Igaz az újat már több filmben láttam, de ... rossz nem lehet, meg amúgy is gondolom csak az évad felében látjuk kb :)
  • BenedekFeco
    az új főszereplőt nem annyira bírom, de azért várjuk...