12433
-
Na ledaráltam 2 nap alatt a Gotham utolsó évadot..
Rohadtul sajnálom ,hogy egy ilyen előzménysoroztat után (vagy úgy általánosan) senki nem lát potenciált egy Batman sorozatban.
Nem sok sorozat végén érzem az űrt ,de ez ilyen. Egyből nézném a folytatását ,de nincs :( -
Na, lement a Chernobyl
Az HBO agyonhype-olt minisorozata. Akárhová mész a neten, mindenhonnan ez folyik.
És nem véletlenül! Ez valami kicseszettül zseniális az első pillanattól az utolsóig. Aki ezt megnézi, akármelyik RBMK nukleáris reaktorba beadhatja a jelentkezést :)
Egyetlen hiánya volt, valahogy beleszőhették volna az "elefántlábat"
9/10
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.06.04. 19:18:34 -
Renegade #11623 ráadásul az operatőr szabad kezet kapott, szerintem a ruszkiknál be sem lesz tiltva, mert azt hiszik, hogy új Tarkovszkij -
When they see us
A 89-es, Central parkban történteket feldogozó 4 részes mini sorozat.
Jó, nézzétek! :)
8/10
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.06.01. 18:49:32 -
-
-
Krypton
Elsőre gagyinak gondoltam, aztán adtam neki egy esélyt... jobb lett mint vártam. Azon kaptam magam, hogy végignéztem a teljes első évadot. A sztori kb. 200 évvel a bolygó pusztulása előtt veszi fel a fonalat. Feltűnik Adam Strange is, és fontos szerepet kap az időutazás. -
Rajta vagyok én is, az első évad kábé felénél járok. Egész tűrhető, de az esőt leszámítva egy tucat "apokaliptikus" sorozatnak tűnik eddig. Szerencsére elég érdekes ahhoz, hogy folytassam. -
Letoltam a The Rain első évadát. Egész jó számomra már a dán(?) (gondolom az ) karattyolást is megszoktam.
Be is szereztem a második évadot -
-
Az is :) -

// ah, én még azt hittem hogy a pár sorral lejjebb lévő s2 előzetes hozta meg a kedved... :)) -
Dark
Eddig halasztottam az (eredeti) német nyelv miatt, de mivel nyakunkon a következő évad, így sort kerítettem rá.
Ez kiQrt jó volt! Aki bírja az ilyen több idősíkos-időutazós filmeket, nyakon öntve egy kis sötét hangulattal, annak kötelező
9/10
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.05.19. 18:26:55 -
Got és Csernobil :)
-
Kettő is volt, de most csak erre emlékszem: A csernobili csata
Magon vagy egyéb helyeken fent van szinkronnal is. -
-
na végre!
-
Volt erről nagyon erős dokufilm. A saját készítésű ólom és alufólia páncélról, a 40mp-es küldetésekről a tetőn, a kémény fölötti kamerakép torzításáról stb. Az is nagyon nyomasztó volt, jobban is, mint ez a sorozat. De az HBO megint nagyot alkotott, szabályosan a hányinger kerülget a vezetők reakcióit elnézve. Tipikus szovjet válasz a problémára. "Irigylem" azokat, akik túl fiatalok vagy nem sokat halottak Csernobilról és új nekik minden perce. -
Az epizódok után érdemes meghallgatni a hozzá tartozó podcast epizódokat is az író/producerrel. spotify
-
-
Állítólag kb 1az1be ezt történt a valóságban is.... Nos ha ez így van meg is érdemlik a nyomorultak főleg az a faszparaszt művezető..A valóságba a melósok helyébe ott és akkor agyonvertem volna az első dologgal ami a kezem ügyébe kerül...Ilyen büdös gyökér miatt halt meg többszázezer ember. -
Az első 2 részen én is túl vagyok. Eddig bitang jó. 
Ash vs Evil Dead
Nem tudom, ez eddig miért maradt ki nekem. Teljesen jól hozza a 80-as évek Gonosz halott meg Hullajó feelingjét eltúlzott vérfröcsögéssel, néhol Csupasz pisztoly szintű poénokkal.
8/10
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2019.05.15. 16:13:10 -
Csernobil
Még csak az első részt néztem meg, de úgy érzem ez megint egy nagyon jó kis mini sorozat lesz
-
Ha vicces rendőrös kell, akkor nézd meg a The Good Cop-ot. Jó, nagyon más stílus, de azért ajánlott :) -
Ezt már a 3. évad kezdetekor tudni lehetett.
A köcsög Wayans kinyírta a sorozatot. -
Hivatalos: A Fox elkaszálta a Halálos fegyver-sorozatot Faszomba
-
Itt az első kedvcsináló a Batwoman-sorozathoz
"A Deadline értesülései szerint a The CW csatorna a pilot epizód után most megrendelte a Batwoman-sorozat teljes első évadát." -
Postszuperhősös "The Leftovers" hangulat
-
Under the Dome v2? -
-
Renegade #11593 hétvégén ledaráltam a Love Death + Robots-ot, igen jó kis antológia, két rész volt belőle elmegy kategória, a többi jó (vagy nagyon jó) -
Black Summer
Kellemes kis meglepetés.
Zombik? Igen. Futnak? Igen. Jó kis "28 nappal/héttel később" feeling? Igen.
Nincs akkora költségvetése, mint a rétestészta The Walking Dead-nek, épp ezért nincsenek is benne jópofa zombi kosztümök de nem is mutatnak belőlük sokat. Itt inkább a feszültségen van a hangsúly, az egész sorozat kábé egy nagy menekülés, üresjárat szinte nincs is. Persze van egy pár tök hülye szereplő, akik egy csomó helyzetet megúszhattak volna, ha simán becsukják maguk mögött az ajtót :) Meg egy pár meg nem magyarázott dolog. Pl a kutyás ember. Hozzájuk verődik, együtt lógnak, senki nem szól hozzá, meg se kérdezik "kivagy, mivagy, mit akarsz". AztánSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg ott van a drogos disco. Egyik epizód végén éppen összeverődik a 2 kis csoport, aztán a következő rész úgy nyit, hogy "Mission Impossible" szervezettségű küldetést hajtanak végre....lelép :)
És ott van az utsó rész. (Szokás szerint) összecsapták elkúrták. Spears az egész évadot kihúzza másfél tárnyi lőszerrel, meg úgy általában kábé fegyvertelen mindenki. Erre elérnek az utolsó helyszínre és minden civil M16-tal, meg shotgun-nal szaladgál. Mondom MINDEN civil :-) WTF?
Egyből lezavartam, és a hibák ellenére én jól szórakoztam. Sokkal jobb lehetett volna, ha még kitalálnak valamit a végére.
6/10 -
Igazán odébb van még, de a múlt héten bejelentett Disney streaming bejelentésben szerepelt egy két érdekesség
(a felsorolást a https://www.sorozatjunkie.hu-ról másoltam):
Marvel-sorozatok (feltehetően kevés epizód számos minisorozatok)
The Falcon and The Winter Soldier (premier: 2020) — az MCU-filmekből ismert karakterek az eddigi színészeikkel élőszereplős sorozatban tűnnek fel.
Loki (premier: 2021) — az MCU filmekből ismert karakter az eddigi színészével élőszereplős sorozatban tűnik fel.
WandaVision (premier: 2021) – az MCU filmekből ismert karakterek, Scarlet Witch és Vision az eddigi színészeikkel élőszereplős sorozatban tűnnek fel.
egy cím nélküli sorozat Hawkeye és Kate Bishop – az MCU-filmekből ismert…, tudjátok.
What If…? (premier: 2020) — animációs formában mutatják be, hogy “Mi lett volna, ha…” a Marvel univerzumban pár dolog máshogy történik.
Star Wars-sorozatok
The Mandalorian (premier: 11.12) — az Jon Favreau által készített első élőszereplős sorozatról már sokat írtunk a címkéjén. A szereposztás is ismert, talán már le is forgatták
cím nélküli Cassian Andor-sorozat (premier: 2021) — a Rogue One-ból ismert karakter előzménysztorija.
Attól függően, hogy rókabőr, van itt azért egy két mozifilmben bizonyított színész/rendező, akik munkája kifejezetten érdekes lehet, még ha csak minisorozatban is (költözik tovább a mozi a streamingre)
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2019.04.18. 14:42:54 -
pjü. meglessük -
-
Nálam is vegyes érzelmeket kelt, vannak és lesznek még furcsaságok benne. Mondjuk ha feladtad már ott, akkor lehet későbbiekben se fog tetszeni.
A 2.évad viszont jobban tetszik egyelőre mint az első.
passatgt
Van Helsing, megvan. Being Human-t felraktam a listára, köszi
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2019.04.03. 16:59:23 -
A Hemlock nálam jól kezdett, de aztán az első évad kb felénél(?) amikor a srác SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, ott én feladtam egy kis időre. Nyugtass meg, hogy jobb lesz! :)kómába esik, és mindenféle képzelgések meg álmok vannak -
Being Human
Van Helsing
meg van valami francia is, de annak nem jut eszembe a neve -
Valaki tud még "eldugott" vámpíros sorozatról Netflixen, ami jó is? Hemlock Grove-ra most találtam rá, nem soká végzek, kellene más.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Upir-ról nem hallottam még
Ami megvan: Shadow Hunters, Originals, Hemlock.
Valahol a Vámpírnaplóknál húznám meg a vonalat, hogy az már nagyon Tini-Nyálas sorozat volt nekem.
Köszi előre is. -
Shadow-ról tud valaki valamit lesz-e 2. évad?