• DasIsFuck
    A második részére értettem, mert ahhoz még nincs magyar felirat.
    Most pl 3 nap múlva jön a 3.rész és talán addigra lesz magyar felirat a másodikhoz.
    Ha rákattansz egy sorozatra akkor ilyen helyzetbe kellemetlen várni a feliratra:)

Más:

Dobtam hosszú őrlődés után pár sorozatot, benne a Fargó második évadát is, két rész maradt már csak belőle, de ültem rajta hónapokig és nem tudtam rávenni magam, hogy befejezzem.

Damien: 5 részig néztem, de rettentően gyenge.
    Tele borzasztóan gyenge és amatőr fillerekkel. A történet sem volt képes komolyabban érdekelni a karakterek meg nulla reakciót váltottak ki belőlem.
    Szerintem egy eleve béna és rossz alapanyag az egész.Mindezt a modern környezetbe, hogy még inkább tucat fosnak nézzen ki.

Second Chance: Nem is értem, hogy hogy bírtam 5 részig és minek.Már az elején látszott, hogy ez egy tucatsorozat lesz egy minimális egyediséggel.

Legends:Nem azt kaptam amit vártam, ettől függetlenül bíztam benne, de 7 rész után ott rohadt a listámba már csak.

Arrow,Flash-en is gondolkodok, de nem tudom még biztosan.
    Az Arrow esetében viszont tényleg nem tudom minek kellene történnie, hogy kedvem legyen a 15X42 perc tömény amatőrséget bepótolni.
    A flashnél is rezeg a léc.
    A legends of tomorrowot el sem kezdtem már...

Wayward Pines 2.évad, mennyire agybaj sorozat?
    Bevallom eléggé félek nekikezdeni, mert ha minden igaz itt már nincs könyv mögötte és nekem az első évad sem volt az a felhőtlen királyság.
    Szerintem az alapjai is gyengék és rosszak ennek a történetnek.