• cylonflatus
    Én a Walking Deaddel vagyok úgy, hogy elvesztettem az érdeklődésem iránta. A FearTWD-ből pl még mindig nem néztem meg az ucsó kettőt, a WD új évadából az elsőt megnéztem, és bár nem rossz, egyszerűen nincs már kedvem nézni. A Flashel egyetértek, az első részt nem bírtam végignézni. Az Arrow meg nem is érdekelt. Viszont bevallom, nekem a Sense8 kurvára tetszett. Igaz, hogy tényleg nagyon lassan halad a cselekmény, de itt nem zavar, mert érzelmileg nagyon mély élményt nyújt és roskadozik az egész a szimbólumoktól. Még a homoszexuális kapcsolatok se zavarnak benne, pedig heteró lévén azért általában zavarban vagyok ha ilyet kell néznem, de valamiért itt nem. Ez a sorozat nem csak egy történetet mesél el, hanem érzéseket, érzelmeket. Nekem a Sense8 baromi nagy élmény volt. Viszont azt is értem sokan miért nem szeretik. Amúgy érdekes, ennyire megosztó alkotást nem is tudom mikor láttam utoljára. Általában akinek tetszik az nagyon szereti, akinek nem, az meg utálja. Ilyen véleményeket, hogy egynek elment, meg korrekt, de semmi különös nem igazán olvastam. Nagyon karakteres, kivételes alkotásokról szoktak ennyire végletes véleménnyel lenni.