• Inquisitor
    The Man in the High Castle
    Húúú, szerintem az egyetlen P.K.D. könyv amit nem olvastam, fogalmam sincs miért. Ha jól tudom ezzel futott be igazán mint író.
    Nekem nagyon bejött a végére, az eleje kicsit lassú és döcögős volt, de ez nem a film hibája, be kell mutatnia a világot amiben játszódik.
    A vége nagyon ütött, pedig semmi extra, csak jól megcsinálták.

Az csak szerintem van, hogy a fehér színészek mind sokkal rosszabbak az összes többinél?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Konkrétan szinte az összes japán arc sokkal jobb volt, mint a főszereplők, de még Canon City néger büfése is lenyomta őket minőségben.

Más. A világot szerintem nagyon jól megcsinálták, a plakátok, táblák, feliratok, persze a CGI az alacsony költségvetésű, de legtöbb helyen elmegy. Viszont a Pacific részt túl lőtték, ha csak ennyi ideje nyertek a japánok, miért van ott ilyen sok belőlük? Másfél évtized alatt csak nem lesznek háromszor annyian?

A pilot vége meg még jobban üt, ha figyelembe veszem a jelenetet a volt amerikai ellenálló, immáron horogkeresztes sheriffel, aki az utolsó szendvicsét is odaadja a srácnak és még a kerekét is kicseréli ... ha tudná amit a néző, szvsz helyben tarkón lövi inkább.

Remélem berendelik a sorozatot.