Inquisitor#10443The Man in the High Castle
Húúú, szerintem az egyetlen P.K.D. könyv amit nem olvastam, fogalmam sincs miért. Ha jól tudom ezzel futott be igazán mint író.
Nekem nagyon bejött a végére, az eleje kicsit lassú és döcögős volt, de ez nem a film hibája, be kell mutatnia a világot amiben játszódik.
A vége nagyon ütött, pedig semmi extra, csak jól megcsinálták.
Az csak szerintem van, hogy a fehér színészek mind sokkal rosszabbak az összes többinél?
Konkrétan szinte az összes japán arc sokkal jobb volt, mint a főszereplők, de még Canon City néger büfése is lenyomta őket minőségben.
Más. A világot szerintem nagyon jól megcsinálták, a plakátok, táblák, feliratok, persze a CGI az alacsony költségvetésű, de legtöbb helyen elmegy. Viszont a Pacific részt túl lőtték, ha csak ennyi ideje nyertek a japánok, miért van ott ilyen sok belőlük? Másfél évtized alatt csak nem lesznek háromszor annyian?
A pilot vége meg még jobban üt, ha figyelembe veszem a jelenetet a volt amerikai ellenálló, immáron horogkeresztes sheriffel, aki az utolsó szendvicsét is odaadja a srácnak és még a kerekét is kicseréli ... ha tudná amit a néző, szvsz helyben tarkón lövi inkább.