• stargatelost
    Év végi toplistázás?

Nálam így nézett ki az év:

1. The 100
    2. Rick and Morty
    3. Shameless US
    4. Adventure Time
    5. Utopia
    6. The Leftovers
    7. Hannibal
    8. Banshee
    9. The Killing
    10. Community

Szokásosan írok egy-egy mondatot mindegyikhez, akit érdekel, nyissa le a spoilert :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    The 100: Bizony, megtettem elsőnek, mert az első évaddal teljesen felülmúlták a várakozásomat, és egy izgalmas, fordulatos sorozatot raktak le elénk, amit a második évaddal még fokozni tudtak. Üdvözöllek, Lost (light) utód!
    Rick and Morty: A jelenleg futó legjobb sci-fi sorozat, ami elképesztően zseniális történetekkel operált. Harmon újra megcsinálta.
    Shameless Us: ez volt talán az eddigi leglehúzósabb évad, de ennél fogva durva gyomrosokat tudtak kiosztani Gallagherék dráma fronton.
    Adventure Time: A másik zseniális sci-fi sorozat, most is olyat műveltek az ötödik évad végén, és a hatodik elején, hogy az államat kerestem. Még mindig nem nézitek? :O
    Utopia: A britek egyik legjobb sorozata is visszatért a nyáron az ütős zenéjével, elképesztő kamerabeállításaival és képi világával, valamint a briliáns sztorijával.
    The Leftovers: Az HBO drámája nekem nehezen indult be, de az évad második felére durván elkapott, a zenéje a fülembe mászott, és az évadzáró után nem egyhamar álltam fel a székemből.
    Hannibal: beteg, morbid, ütős, zseniális továbbra is. És az évadzáró, atyaég!!!
    Banshee: A ponyva tovább pörög, magasabb fordulatszámba kapcsoltak, és kurva jól állt neki.
    The Killing: Jó kis záróévadot kaptunk, remekül továbbvitték a harmadik évadot, és a katonai suli is jó helyszín volt.
    Community: Harmon visszatért, és vele a zseniális epizódok is. Bár volt legalább ennyi gyenge rész is, de előbbik miatt a listán a helye.

Azért még két sorozatot megemlítek, amit szerettem volna berakni a top 10-be, de kiszorultak: Silicon Valley, jó kis komédia az HBO-tól; Person of Interest, országos adóhoz képest abszolút korrekt sorozat.