• uberalles
  #52
  összegezve a Viszta fejlesztési ideje alatt a Microsoft vezetősége alatt nagyon elszaladt a ló, és a régebbi gépek tulajdonosai helyett, kizárólag a saját és a cionista érdekekre koncentráltak. a használhatóság és a minőség pedig másodlagos szempont lett a beépített megfigyelő trójaiprogram-rendszerhez és a legsunyibb másolásvédelmi és egyéb a júzer mindennapjait megkeserítő sunyiságokhoz képest, ezért gondolom, hogy egy összehányt, összegányolt trutyi lett nemcsak az XPhez képest, hanem úgy ámblokk objektív és mindenféle szempontból.

  Nincs egyetlen oka sem hogy bárki is ezt használja, és visszafele, minden paraméterében ráver az XP, a sebességet, a kompatibilitást, a gyakorlati használhatóságot , a külalakot tekintve is.

  Tényleg nem csoda hogy ilyen gyorsan el akarják készíteni a következő Windowst, de attól félek, hogy az is legalább ekkora bukás lessz, főleg ha a Viszta és nem azon a bizonyos -ténylegesen új alapokon nyugvó- MiniWin technológiára épül.

  Jó hogy ma már 64 bites meg C2D korszakban élünk, de azért mégiscsak máig minden proci x86 és ezen belül is 80386-ra épülő architektúra.
  És amíg ez így van, addig az XP lesz a király, hacsak nem jönnek elő, akár Linux, akár Windows, akár más vonalon, valami egészen új, mindennel kompatilbilis, minden eddigivel kompatibilis, és tényleg jó, szép és gyors megoldással, OS-sel.