• fourgee
    #19
    Hm, én azt a dolgot nem értem, hogy ahol jól fut az XP, ott miért kellene Vista-ra váltani? Mert sokan jönnek azzal a szöveggel, hogy ők bizony nem váltanak. Az XP-s asztali gépemen én sem fogok váltani, viszont az új Dell notebookom Vista-val érkezett, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
    Axon: érdekes hogy pont Dell-nél vannak driver problémáid, hiszen ettől a cégtől lehet XP-vel is rendelni a gépeket. Tényleg, ha nem kell nekik Vista, miért nem XP-vel kérték a gépet? :)

    7 évvel ezelőtt divat volt az XP-t fikázni, mindenki azt mondta hogy szar, lassú, a 98 mindenre jó, most ugyanez játszódik le. Az asztali gépem egy E6300-as Intel, 2GB 800MHz rammal, 1900GT Ati kártyával, a notebook meg egy T8100-as Intel, 2GB 667MHz rammal, GF8600GT kártyával, és a Vista ezen ugyanúgy megy mint az XP az asztalin, a játékok is szépen futnak, pedig mindenki leszólta, hogy játékok terén notebooktól Vista-val ne várjak sokat... Egyik kedves ismerősöm mondta, hogy amint meglesz a gépem, majd le fogom törölni a Vista-t, csak hogy feltehessem rá az XP-t. Aztán amikor meglett a gépem, 1 hónap gondtalan használat után rákérdeztem, hogy miért volt biztos benne hogy azt fogom tenni, meg rákérdeztem arra is hogy mi a baja a Vista-val. Egy hosszabb gondolkodás után :) csak abba tudott belekötni hogy lassú. Visszakérdeztem hogy milyen gépen lassú, kiderült, hogy valami régebbi szaron... Hát bakker, most szedjem elő a K6-2 400MHz-es gépemet, amin szépen fut az XP de amint valami komolyabb alkalmazást elindítok, beáll az egész és szidjam, hogy nem megy rajta rendesen?
    Ja, egy másik ismerősöm leadta a gépét egy "szakértőhöz", mert az azt mondta neki hogy gyorsabb lesz XP-vel. 1. ugyanolyan sebességű volt, 2. nem voltak hozzá megfelelő driverek, sok dolog nem működött.
    Igen, tényleg megéri visszaváltani XP-re...
    További jó XP telepítést, Vista szidást és driver vadászatot. Én csak használni akarom a gépemet, és végre megtehetem, ezen végre nem találkoztam lassulással, kékhalállal,stb, stb.