Szalagszakadás - húzódás
  • DJKonya
    nekem volt egy nagyon csúnya bokatörésem, a balbokám szó szerint kettétört avagy külső belső bokatörésem volt, kétszer műtötték az első műtét az egy 4 órás műtét volt anniy idő alatt pakolták össze mert az eggyik csontom 4 milimétert elmozdult, egész nyaramat az ágybn töltöttem, 9 hónap telet el a két műtét között, a második műtét egy 15 percees műtét volt még kiveték a csavart a bokámból, amúgy ezt a törést úgy szereztem hogy Füzesgyarmaton voltunk sporttáborba, utolsó este van kimentünk haverokkal a medencékhez hüéskedni meg minden, a medence ugye ey töltésen volt és a járókövezett rész szélén bokrok voltak, volt egy lóca, haver nekifutott rá a lócára és átugorta a bokrot, csak ő messzebről meg gyorsabban futott neki mint én, megyek után lassaban futottam neki és még pont oda érkeztem ahol lejt és sáros volt, a jobb lábam előrecsúszott a bal pedig a lábfejem hátratört meg még rá is estem úgyhogy elég nagyont puffantam, még mindig a fülembe van reccsen,nagyon rossz volt, amúgy akkor nem fájt mer gondolom lezsibbadt, haverok felsegítenek akkor meg majdnem elájultam vissza le kellet feküdni, utána megpróbálok ráálni a lábamra kicsit sikerül is de inkább nem erőltettem, haver ezt mondja- ááá ez biztos nincs eltörve ha rátudsz állni, hát mondom nézd már meg bmeg egy szabályos S betü van a bokámba:D kihívták a mentőket ki is jöttek bevittek békéscsabára ott még kivizsgáltak meg minden reggel meg műtöttek, ott feküdtem 4 napot aztán még egész nyáron. Több mint egy év kellet hozzá hogy felépüljek meg minden. 1 hónappal ezelőtt tesin focizunk, száll felém a labda lendületből akartam csinálni egy hátraarcot, elvesztem az eggyenslyom és kifordult a bokám, akkor is azt hittem eltört és uyan az a bokám volt. Délután bemegyünk a sebészetre ott röntgen minden és mondja a csévó hogy erre nem rakok gipszet csak egy fáslit, ínszallag húzódás.....úgyhogy a bokám sose lessz olyan mint régen