A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
Mirk #764 Igazad van. Meg annak is aki a színházról beszélt. Mert ez az egész egy rohadt nagy színház. Mindenki próbál "megfelelni" a másik igényeinek, szánalmas. Mért ne lehetne úgy ahogy a vaspofa mondta: neked kell egy férfi nekem meg egy nő, túl van tárgyalva.
Én se hajtok már senki után mert meguntam. Semmi értelme. Egy nőt nem lehet megérteni se kiismerni mert ők sem értik magukat. Egyszer ilyeneket mondanak, hogy szeretik, hogy ha hajtanak rájuk, mert akkor fontosnak érzik magukat. Sőt vannak akik ilyenkor direkt bunkók, hogy "leteszteljék" a srácot(ez meg a beképzeltség akkora capslockos 35ös betűméretű példája, hogy az összes ilyen csajt megölném lábbal). Másnap meg az a módi, hogy neki nem kell olyan aki ennyire hajt rá mert egy bunkó paraszt aki csak meg akarja dugni.
Meg persze mindenki adja az álszentet, hogy nem a külső számít csak az, hogy rendes legyen. Ezt a nők 90%a mondja és körülbelül a 9% gondolja is így, vagy cselekszik eszerint. Mert a többség ezután rögtön elhúz az első kigyúrt paraszttal, aki kihasználja és otthagyja, mert úgy gondolja a nők szeretik ha kihasználják és otthagyják őket; van is rá oka hogy ezt gondolja mert rengeteg nő játsza el ezt a játékot egymás után többször is, de ugye a rendes fiúk még mindig nem jönnek be nekik.
És higgyétek el hogy így van, sokan kipróbálták már, többek közt én is. Amíg kedves udvarias csendes voltam, mindenki leszart nagy ívben. Aztán nonstop nyitott szájú röfögő paraszttá változtam aki ott sért meg eg nőt ahol éri és egyből körém gyűltek érdekes módon. Ez valami mazochista hajlam a nők részéről vagy nemtom. Csak önámítás talán.
De akkor beszéljünk a9%-ról. Mert valóban vannak rednes lányok akik rendes fiúkat keresnek. És idevág az életkor dolog is. Ezt a 9%-ot 25 év felett tessék keresni. Mert 25 év alatt minden nő gyerek, bármit is mondanak arról hogy a nők korábban érnek. 15-20 év között kilátástalan a helyzet. Abszolút nulla gondolkodás, negatív. 20-25 év között vannak már normális csajok szép számmal, afölött pedig igazi nőket találsz. Olyan helyen dolgozom ahol sokkal több lány van mint fiú, fiatalok mind úgyhogy volt lehetőségem a felmérésre.
És ha valaki azt várja tőlem, hogy az apja/lelkitársa/szeretője/barátja legyek egy személyben akkor ne lepődjön meg ha én is elvárok egykét dolgot cserébe. Bizony bizony. Minden nő sír hogy nem tetszik a disznó férfiaknak, mert túl kövér, túl kicsi a melle vagy túl buta. Ezzel egyébként ki is merítettem azon okokat amik miatt egy nő nem tetszhet egy férfinak. Nehéz lehet a három elvárás valamelyikének megfelelni...