8043
A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#797 Higgyétek már el, hogy a normális lányok csak azzal a pasival fognak együtt maradni, aki megad nekik mindent lelkileg, stb......
Ha velem bunkó lenne a partnerem úgy otthagynám, hogy csak nézne, ha addig azt hitte, hogy így majd nyerő lesz nálam.
Ha nem kapom meg a kellő odafigyelést és kedvességet, akkor természetesen másnál fogom keresni, mivel mindenki szereti érezni, hogy szeretik.
Ez logikus.
Vagy valaki itt mazohista? És akkor érzi jól magát, ha folyamatosan szenved a partnere bunkósága miatt? LOL -
#796 Férfi oldalról sikerült leírnod a tipikus macsó típust. Csak az a bökkenő, hogy lehet, hogy a macsónak csípőből jön a csábítás aztán meg kiderül, hogy egy üres kancsó. Pont ez a baj a lányok többségével, hogy elsősorban erre a típusra bukik, közben lehet, hogy valójában azzal (szerintem az esetek nagy többségében) járnának hosszútávon jobban akinek ugyan nem megy csípőből minden, esetleg hosszabb időre van szüksége a feloldódásra, de utána nem a főnyereményt "szerzi meg", hanem élete párját. -
#795 akkor próbáld férfiakkal, lehet több sikerélményed lesz;) -
#794 Szerintem igaz van, a nők mondjanak le. -
#793 Ez annyira hülye szöveg, már elnézést, de tényleg.
Miért? Otthon amikor a családdal vagy, amikor az iskolában vagy a melodban vagy miért kell viselkedned?
Vannak dolgok amiket bekell tartani. Persze lehet alpári módon is viselkedni, de ezzel max alpári embereket gyüjtesz magad köré.
Nem elérhetetlen, extrém dolgokat akarnak a nők és a férfiak sem.
Senki nem kivánja a másiktól azt hogy napi 24 órában nyalják a seggét és drágábbnál drágább ajándékokat kapjon, verseket írjanak neki stb.
Ennyire azért nem kell sarkosítani...
1-2 csalódás után azt mondani, hogy nem érdekelnek a nők mert hülye picsa mind, hát elég nevetséges -
Rundstedt17 #792 egyszer játszottam versenyest többet nem fogok egy csaj kedvéért sem. -
#791 Az olyannal nem is szabad foglalkozni. Ha viszont szeret akor nem vár el semmiféle küzdést. Aki mégis azzal valami úgy sem klappol. -
#790 -
Mirk #789 A lényeg az, hogy miért kéne nekem így meg így viselkednem? Miért kell nekem megfelelnem bármiféle elvárásnak? Miért én rohangáljak a nők után? Miért nem fordítva? Nem fogok idiótát csinláni magamból csak azért hogy zsírozzam valakinek az egóját -
#788 #709
"Ha egy nőt nőnek tekintesz, nőnek fogja érezni magát melletted és nő lesz és fordítva ugy így.
Nem hiszem hogy apróbb figyelmességek mimelések lennének. Ez olyan mint amikor kinyitod egy nőnek az ajtót és előre engeded. Tanult szokás. Megkell tanulni bánni a másik nemmel."
Ez szép hozzászólás és nagyon igaz is!
Fiúk ezt tartsátok szem elött! -
Rundstedt17 #787 le kell szarni őket,jönnek maguktól is.tök mindegy mennyit hajtasz. -
Rundstedt17 #786 pontosan.unalmas ha rendes vagy... -
#785 -
Mirk #784
PONTOSAN -
Rundstedt17 #783 meguntam,ahogy mondta is valaki nem nehéz.miért rohanjak én bármelyik után is?nem éedekel.nem fogom az időmet pocsékolni arra hogy megfeleljek az ilyen olyan elvárásainak,amelyeket ha teljesítek unalmassá válok elég hamar.ha lesz lesz ha nem akkor nem.ilyen egyszerű ez a egész. -
extramagascsaj #782 ugyanez csak pasival... -
#781 De jó lenne végre egy ilyen nővel összeakadni és, ha még szabad is lenne... -
#780 Ez meg lett mondva! :DD -
#779 az a poén hogy az ilyen nők majd ...na nem mondom hogy végzik majd:) -
#778 ebben egyetértünk:) -
#777 Nem a figyelmességről van szó. Nálam udvariasabb/lovagiasabb férfi nem sok szaladgál odakint, ellenberger a kisded játékok messze állnak tőlem.
Pl. ha egy nő elvárja, hogy küzdjek meg érte (mondjuk egy másik férfival), részemről máris bukta. Mégis milyen alapon vár el ilyet. Ha küzdenem kell érte és ő a győztest választja, akkor nem én kellek neki KONKRÉTAN, hanem a győztes. Nevetséges. Senkinek nem pitizek és senki kedvéért nem alázkodok meg, hogy elnyerjem egy hülye hp kegyét! Never! (főleg low iq bájtündéreknek nem)
Nem vagyunk már állatok. -
#776 a változás alatt nem teljesen ezt értettem, mindennek megvan a határa:D -
#775 XD lol jah... Divatoljunk be azt minden más lesz... XD -
#774 Nem baj, úgyis sok emos lány van, legalább lehet majd válogatni a sorstársak közül :D -
#773 Nah ezaz fölösleges tökéletes dolgokat keresni mert azok nincsenek, inkább örülni kell annak az 1 hónapnak amikor jólérezte magát az ember... :D -
#772 Tudjátok mit?? Lassan eljutunk a emos megvilágosodásig... azaz minden szar úgy ahogy van... XD Tök mind1 mivan, lehet, hogy a 16 éves lányokkal nemlehet mit kezdeni, és bizonyos időn belül úgyis elkúródik az egész, de minden lehetőséget kikell használni, ha csak 2 napig érzed jól magad akkor is megéri... Minden különleges perc amikor az átlagosnál jobban érezheti magát az ember megéri... -
#771 Sajnos nagyon sokmindenre csak bólintani tudok a leírtak közül. Viszot egy ellentétes tapasztalatom az van. 21 évesen voltam mondjuk, hogy szeretője egy nálam kb. 8 évvel idősebb nőnek (és nem csajnak...). Kocsi, lakás, középvezetői állása volt akkor én meg csóró egyetemista és mégis ÉN kellettem neki még, ha csak 1 hónapra, de akkor is. :) -
"A tökéletes úgyis unalmas." -
#769 A legjobb párosítás,ha a rendes fiú,megtalálja a rendes lányt.Aki azt látja benne amit valóban látni is kell,nem pedig csk beszélni róla.
Mint a nők 80%teszi,mert bort isznak,és vizet prédikálnak. -
#768 az győz akinek nagyobb a testőre:D -
#767 az elején nem nőkről beszéltél, hanem lányokról ezt szögezzük le;)
egyértelmű hogy egy 16éves lánnyal nem lehet mit kezdeni, nemhogy kiismerni, ez igaz a 16éves fiura is akiben dulnak a hormonok -
#766 Az elvan hagyva..ma fehér BMW,és kardviadalhelyett..pókerparti,vagy testőrök:-D
A többi ugyanaz:-D -
Fbn Lx #765 max megölnek.
ezerszer jobb, mint rákban, szívrohamban vagy autóbalesetben meghalni -.- -
Mirk #764 Igazad van. Meg annak is aki a színházról beszélt. Mert ez az egész egy rohadt nagy színház. Mindenki próbál "megfelelni" a másik igényeinek, szánalmas. Mért ne lehetne úgy ahogy a vaspofa mondta: neked kell egy férfi nekem meg egy nő, túl van tárgyalva.
Én se hajtok már senki után mert meguntam. Semmi értelme. Egy nőt nem lehet megérteni se kiismerni mert ők sem értik magukat. Egyszer ilyeneket mondanak, hogy szeretik, hogy ha hajtanak rájuk, mert akkor fontosnak érzik magukat. Sőt vannak akik ilyenkor direkt bunkók, hogy "leteszteljék" a srácot(ez meg a beképzeltség akkora capslockos 35ös betűméretű példája, hogy az összes ilyen csajt megölném lábbal). Másnap meg az a módi, hogy neki nem kell olyan aki ennyire hajt rá mert egy bunkó paraszt aki csak meg akarja dugni.
Meg persze mindenki adja az álszentet, hogy nem a külső számít csak az, hogy rendes legyen. Ezt a nők 90%a mondja és körülbelül a 9% gondolja is így, vagy cselekszik eszerint. Mert a többség ezután rögtön elhúz az első kigyúrt paraszttal, aki kihasználja és otthagyja, mert úgy gondolja a nők szeretik ha kihasználják és otthagyják őket; van is rá oka hogy ezt gondolja mert rengeteg nő játsza el ezt a játékot egymás után többször is, de ugye a rendes fiúk még mindig nem jönnek be nekik.
És higgyétek el hogy így van, sokan kipróbálták már, többek közt én is. Amíg kedves udvarias csendes voltam, mindenki leszart nagy ívben. Aztán nonstop nyitott szájú röfögő paraszttá változtam aki ott sért meg eg nőt ahol éri és egyből körém gyűltek érdekes módon. Ez valami mazochista hajlam a nők részéről vagy nemtom. Csak önámítás talán.
De akkor beszéljünk a9%-ról. Mert valóban vannak rednes lányok akik rendes fiúkat keresnek. És idevág az életkor dolog is. Ezt a 9%-ot 25 év felett tessék keresni. Mert 25 év alatt minden nő gyerek, bármit is mondanak arról hogy a nők korábban érnek. 15-20 év között kilátástalan a helyzet. Abszolút nulla gondolkodás, negatív. 20-25 év között vannak már normális csajok szép számmal, afölött pedig igazi nőket találsz. Olyan helyen dolgozom ahol sokkal több lány van mint fiú, fiatalok mind úgyhogy volt lehetőségem a felmérésre.
És ha valaki azt várja tőlem, hogy az apja/lelkitársa/szeretője/barátja legyek egy személyben akkor ne lepődjön meg ha én is elvárok egykét dolgot cserébe. Bizony bizony. Minden nő sír hogy nem tetszik a disznó férfiaknak, mert túl kövér, túl kicsi a melle vagy túl buta. Ezzel egyébként ki is merítettem azon okokat amik miatt egy nő nem tetszhet egy férfinak. Nehéz lehet a három elvárás valamelyikének megfelelni... -
#763 amíg vissza nem vágnak:) -
Fbn Lx #762 a kardviadalokat nem hagynám el :)
a kard a harc leggyönyörűbb eszköze :o imádom őket :D
/off -
#761 A lényeg hogy te is őnző állat vagy:)
mint mindenki, semmit sem tesz az ember önzetlenül. Addig barátod a barátod amíg szeretsz vele lenni, amíg hasznot húzol a társaságából, az önzetlennek tűnő tettek sem azok, mindig van mögöttes szándék, hogy érezd hogy milyen jót tettél ,hogy érezd hogy másnak szüksége van rád stb. De ettől működik a világ, ez mozgatja az önzés és a lustaság. -
#760 Igényt tartanék a bővebb változatra -
#759 jaja
a fehér lovat, meg a kardviadalokat elhagynám de a többi maradhat:) -
#758 mindenképpen magáért változik az ember. Minden tette az embernek csakis magáért van, nincs önzetlen tett. Ha változom a barátnőmért vagy akármiért, azért teszem hogy nekem jobb legyen. A barátok, barátnők is csupán önzőségből vannak. Remélem értehető amit leírtam, kifejthetem bővebben is:D