A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • MrSpock
    Hmmm..én is ugyanilyen vagyok.Mindig kimondom,őszintén,nem játszom meg magam,meg jópofizom,meg vetítek. És bekell hogy lássam ennyi év után,hogy ez sajna nemjó. De nemfogok megváltozni,feladni a személyiségem,azért hogy hazudtolva önmagam előrébb jussak.Azthiszem kevés érzelmesebb,és józanulgondolkodó embert ismerek,ami a lelki dolgokat érinti.Bár azért néha hülye vagyok,tudom,mert nemszabadna,de a szívem legyőzi az eszem,vagyis tudom..csak..az érzelmeim túlcsordulnak.
    Türelmes vagyok,de sokszor többet szeretnék mint ami lehetséges,bár nekem elég egy kis apróság is,és rendezni tudom a dolgokat magamban. CSak ugye a lányok máshogyan gondolkodnak,játszanak,nemérzik az érzelmi súlyt,amit keltenek az emberben.
    Házasság előtt nincs szex?Ez azért érdekes,mert megkell ismerni a másikat..nem vagyok híve a gyors szexnek,főleg ha érzelmi síkon indul a dolog.Szeretem megismerni a másikat,amihez ez idővel hozzátársul ha minden okés.A rossz szexuális élet,az eleve végetvet egy kapcsolatnak.Szükséges,mint minden más,természetes dolog.