A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • Sanyix
    én úgy nézek tv-t, hogy discovery, ngc, spektrum, tengeri dolgoknál (kivéve mélytengeri) meg ilyen szavannás őserdős izéknél kikapcsolom, mert rohadtul unalmasak már, annyi van az ilyenekből hogy már 5 éve is sok volt, meg a tuningos motorépítős izéknél is kikapcsolom. Maradnak a tudományos, haditechnikai, és történelmi műsorok (a legjobban a a 2. vh ról szólóakat szeretem).
    Meg persze comedy central, egy kis mrbean, l'art pour l'art, meg fekete vipera :) ha nagy ritkán más adón van jó film, megnézem, bár sokszor az első 10 perces reklámblokknál kikapcsolom, és rákeresek inkább a torrent üzletlánc oldalain, illegálkodás céljából :D

Neten mindenfélét olvasok, mindenféle tudományos, és politikai dolgot... persze a szüleim így is azt mondják hogy "nem olvasol" (merthogy az ősöknek csak a szépirodalom jelent olvasást, amiből sztem nem sok jó van, többnyire unalmasak).

Ezeken kívül játszom is a gépen, sokat (bár most már kevésbé) mert amikor nincs más akkor ezt csinálom, nem sok játékkal, főleg szimulátorokkal(il2, orbiter, lfs), stratégiával(world in conflict), vagy olyan jobb történetű, változatosabb fpsekkel, mint hl sorozat, stalker sorozat. Persze ha hív valami társaság, ugrok. Szóval számítógépnél csak az unalmas órákat töltöm. Mást mit csinálnék? Reszeljek követ, vagy zabot hegyezzek? :D

Én nem váltam a rabjává, bármikor otthagyom. Begyepesedés? Hát aki csak 1 dologra használja... én inkább azokat nevezném begyepesedettnek akik azt se tudják mi történik körülöttük a világon, mert tv ből informálódnak, vagy mert sehonnan.
    Ha jobb programom van akkor azzal töltöm az időt, de nem mindig van...