Szeretettel várom azok hozzászólásait akik oknélkül kaptak bűntetőpontot, vagy egyéb igazságtalanság érte őket mélyentisztelt moderátorainktól!
-
Gőzöm sincs, mivel nem olvasom mások privát üzeneteit (se). De én pl. mindjárt itt és most figyelmeztettelek, hogy nem lesz jó vége, ha újabb hülye flémtopicokat nyitsz (van éppen elég). Pláne ha politikai tartalmúakról van szó, mert az erreflé még tilos is elvileg.
ÁMDE, ha feltételezném, hogy ártatlan vagy (senki sem az), akkor is, ha már gáz van, akkor illenék meghúzni magadat. Ne gondold, hogy anno engem nem St maga fenyegetett meg, hogy kivág a fórumról! Aztán sok víz lefolyt a Dunán és én tudtam alkalmazkodni és beláttam mi helyes és mi nem (errefelé). Nem buzgárkodni kell, hanem beilleszkedni és kultúráltan fórumozni. Ez itt nem az önmegvalósítás helye (nagyon nem), ahhoz túl sok és sokféle ember jár ide.
Ha pedig nem úgy történnek a dolgok, ahogy várnád az sem nagy baj. Egy kisgyereknek is ezt kell először megtanulnia, ha nem akar pofáresni az életben, hogy a dolgok nem úgy vannak, ahogy ő szeretné. Tiszta sor.
A tolerancia kétirányú dolog.