• Deus Ex
    Megjegyzem, az asztali kiépítésben kevés processzormagot támogató Win leginkább üzletpolitikai döntés, vegyél Windows Server Datacenter Editiont, és az támogat több tucat magot. De igen, ez fontos irány, s mégfontosabb lenne, ha a kedves alkalmazásfejlesztők is felkészítenék a programjaikat a többprocesszoros környezetre.
    Tavasszal voltam a Visual Studio 2008 bejelentő konferenciáján, állófogadás, zsírdudorokat rezgető lányok, valósidejű Guitar Hero(t) fejlesztés, meg felhasználói élmény fokozás, meg forgó eszköztár (O.T.: a management eszköztárat ilyen forgó felületen is el lehet érni.. márha sikerül valamit eltalálni rajta:XD) az volt, csak arra az alapvető koncepcióbeli váltásra nem sikerült fél szót sem szentelni, hogy emberek, ébresztő, a számítógépekben mostmár nem egy processzormag van, s ezt az MS fejlesztőeszköz szinten az alábbiakkal támogatja.. Persze nem állítom, hogy nem kínálnak frappáns eszközöket erre a feladatra, csak én fontosabbnak éreztem volna ennek a kidomborítását a vackok helyett. (LINQ fontos, a WPF néhány komponense is meglehetősen hatékonynak tűnt, mielőtt még valaki leszedi a fejemet.)