Nektek van légpuskátok?
-
Azért ha vadászengedélyed van már egyenes az út hogy fegyvert vegyél és tarts, nem kell attól vadászni;)
Bár nemtom neked mi a drága.5 fegyver tárolására alkalmas 3 ponton záródó fegyverszekrényt már 50 ezerért lehet venni.Kisgolyós van 100ezertől(normálisak pontosak) nagygolyós az má drágább akár 300 ezer felett, sörétes sem olcsó de már azt is lehet 100ezerét venni.
Ezekre rakhatzs távcsövet, pontosabb lesz mint a halál...
Mehetsz lőtérre lövöldözni, és más fegyvereket is igényelhetsz nem vadászatra a fegyvertartásinak hála, agyaggalambra lőhetsz, lőlapra stb...
Azt nem tudom hogy egy sportfegyvernek számító félautomata lőtéri cuccot kell-e műszakisztatni, ezeket kell, de sokáig elvannak egy műszakival nem kell minden évben hurcolni ezért a cuccot.Ha a vadászengedélyt letetted sem kell állandóan újítani.
Szerintem ez a legegyszerűbb módja hogy éles fegyvert birtokolj és használj.És biztos hogy ha vásárlási kérvényt nyújtasz be a kopókhoz elfogadják.Nem úgy mint ha lőtéri betyár lennél és sportegyesületnél lennél, mert ott kifogásolhatják hogy már sok fegyvered van meg hosszú fegyver rövid fegyver... A vadászank golyós, sörétes, és 1 vagy 2 marokfegyvere lehet szerintem ez jó, és nem drágább mint a sportlövészet kivéve ha ott nem a saját fegyveredet használod, nameg ha belépsz vadászegyesületbe és vadászol.