Nektek van légpuskátok?
  • ZTM
    Mind1
    A sláviát amúgy is elfelejthetem mert eladták másnak:/

És ennek eredménye hogy a napokban vettem egy Crosman 2100-ast, valószínű Hétfőn megérkezik, pumpálós fegyó, tuningolni nem lehet mivel nem rúg a szar távcső is rámegy, és olvastam róla nem 1 tesztet és 2 helyen is írták hogy kb 40-45m-ről egy sörösdoboz nagyságú tárgyat simán eltalál akár 10/10 aránnyal, illetve kisebb távokon sokkal pontosabb mint a legtöbb hobbipuska, a szórása nagyobb távokon is tökéletes, bár nem egy D75 de biztos megálja majd a helyét az olvasottak alapján tökéletes, egyedül azt sérelmezték hogy műanyagból van a tusa és az előagy(a pumpálós résznél a markolat) de ez engem nem rettent vissza!
    Nem rúg már ez a tényező is alapból ami pontosabbá teszi egy Slavianál!
    Egyébként mielőtt megkérdezitek ez nem gyenge nemtom mennyi pumpálás kell a 7,5J-hoz azt tudom hogy maximum csak 10-et szabad pumpálni mert a tratálya annyit bír.

Most majd lehet hogy páran belekötök hogy "mi majd egy Crosman amit 30eFt-ért vett 40m? meg ugyan má pontatlanabb mint a IZH61stb".

Lehet hogy azt nem tudjuk meg hogy 40m-en tényleg olyan pontos-e mert ahoz nagyon ügyesen kell beállítani a távcsövet és nekem az udvaron a kényelmes helyem max 30m-t enged amiből én kapásból 5métert le is foglalok ha én valahova letelepszek az egész cókmókkal szóval olyan 25 m-ren süvít majd a lövedék. Persze szoktam messzebre is lőni meg lehet is főleg a madáretetőkre azok majd 40m-re vannak 1L-es üdítős flakonok mondjuk azokat a marlával is sikerült eltalálnom!:D
    De nagyrészt olyan max 25m-re lövök majd vele szóval azért azon a távon elég pontos lehet:)

Ha megérkezik majd megvizsgálom, sajna túl hideg van a lövöldözéshez de majd valamit összehozok, legalább egy 10m-es szórásképet!

Uhh ennyit írni, bezzeg az irodalom órán eggyes fogalmazásokat írok:/