Nektek van légpuskátok?
  • ZTM
    Üdv urak!
    Hamarosan érkezik hozzám a saját slavia 631-esem, ez ugye több mint valószínű 7,5 J felett lesz, én szeretnék rá távcsövet is de nem akarom hogy szétb*ssza a puska a drága jó távcsövet ezért megkérdezném hogy a 631-es típushoz kaphatóe valahol gyári biztos hogy 7,5J-nál nem többet tudó rugó!
    Feltételezem azzal is el lehet akár 40m-re is lőni csak gondolom nem rúg akkorát és max a sörösdobozt viszi át.

A 631-es egy jó aránylag túlságosan pontos egy hobbipuskához képest, azt tudom hogy 30m-ről verebet le lehet vele szedni tehát elég pontos.Én nem tudom hogy vajon hány J-s egy a vadászboltban kezedbe nyomott duplarugó sláviába néven, ami biztos azzal pontos!

Na most kérdezem én 7,5J-al 40m-ról sörösdobozt le bírja lőni ha sok J-al is?
    Ez az ami foglalkoztat voltaképp errefelé szomszédok és akárkik is lesz*rják hány j-s a puskád még a rendőrök legtöbbje is de azért ha valahol mégis összefutnék egy a legtöbbe bele nem tartozó rendőrrel akkor nem az legyen hogy ez lőfegyver...

Na röviden:7,5J-os rugót lehet e szerezni 631-esbe de olyat ami tényleg 7,5J-os és azzal is lehet-e olyan messzire olyan pontosan lőni mint a duplarugóval és a távcsövet nem bántja-e?