Nektek van légpuskátok?
  • hawken
    Dobott már éppen eleget. Sajnos ezzel is az a probléma, hogy azt mond bármelyikőtök amit akar. Elküldtem, nemkülted, megkaptad, nemkaptam, stb... Mivel valszeg egyikőtök sem fogja megnyitni nekem a mailboxát, ezért nem nagyon tudnám ellenőrizni hogy kinek van igaza.
    Nem is akarok bíró lenni, csak szívesen elkisértem volna az illetőt hogy neki is legyen szem és fültanúja, bármi hangozzék is el.
    De látom ez a találkozó nem fog létrejönni. Üzlet cím nincsen, ahol nyilvánosan lehetne a dolgot intézni.
    Innentől nekem nem kompetens az ügy. Majd ha azt mondod hogy az XY utca akárhány szám alá tessék befáradni, és ott személyesen panaszt tenni és ha nem sikerült orvosolni a problémát akkor itt a panaszkönyv, na onnantól elhiszem ezt a fegyverbolt dolgot. Addig számomra nem másnak tűnik ez a dolog mint egyszerűen más ismert boltok áruinak párezer forint haszonnal való továbbadása. Viszont nem árt ha ezt minél többen tudják. Téma jegelve.

Más:

ZTM, a gánybox2-ben van egy FWB150 versenypusek eladó 45ropi. Érdemes volna megnézni, az FWB300 kistesója.