Légpuska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia
Úgy kell felrakni hogy ha simán a neten találsz valami akkkor kijelölöd a webcímet, majd utána másolás.
ÉS itt meg az URL beszurást kell választanod beilleszted és kész.
HA meg saját fotót akarsz feltenni akkor tudom neked ajánlani azt hogy a www.gallery.site.hu oldalon regisztrálsz, és oda feltudod tenni a képet, majd ott is amikor megnyitottad a képet kijelölöd bemásolod ide (kép beszúrás menüpont alatt) és már kész is
Úgy kell felrakni hogy ha simán a neten találsz valami akkkor kijelölöd a webcímet, majd utána másolás.
ÉS itt meg az URL beszurást kell választanod beilleszted és kész.
HA meg saját fotót akarsz feltenni akkor tudom neked ajánlani azt hogy a www.gallery.site.hu oldalon regisztrálsz, és oda feltudod tenni a képet, majd ott is amikor megnyitottad a képet kijelölöd bemásolod ide (kép beszúrás menüpont alatt) és már kész is
hogyan kell képet felrakni<#conf>#conf><#conf>#conf>
4x32-es távcsovet használok.
Ez a tollas

Ez a tollas
Az enyémre azt írták Lide 44 és kaptam egy kis könyvecskét amin az a felirat van hogy Made for Kolter!
Szval nekem ilyen van csak az elsõ irányzék más de színben is és szerkezetileg is megegyezik.
Szval nekem ilyen van csak az elsõ irányzék más de színben is és szerkezetileg is megegyezik.
Törölt felhasználó
Ilyen vacekli van nekem is. De egyenlõre jó ez nekem is. célnak jó meg elsõ pityunka. Azt is jó tudni hogy ez a lider. Az enyém dobozán az van hogy B-B3
Mûanyag köpenyes csak ajánlani tudom, nagyon állat amikor elsütöd a müanyag köpeny az visszarepül, és az acélhegy az úgy belefúródik bárhova hogy csak így<#wow1>#wow1>és közben nincsen alakdeformáltsága a lövedéknek úgy mint az olomhegyûnek.
Milyen az a csomag tollas lõszer, arról még nem hallottam.<#conf>#conf>
Milyen távcsövet használsz?
Én jövõ héten veszek magamnak 4X32 walthert, 15-ért a boltban, már közölték elõre hogy nem fog sokáig tartani de sajnos nem tudok mit tenni.
Mindegy remélem azért fogom élvezni.
Milyen az a csomag tollas lõszer, arról még nem hallottam.<#conf>#conf>
Milyen távcsövet használsz?
Én jövõ héten veszek magamnak 4X32 walthert, 15-ért a boltban, már közölték elõre hogy nem fog sokáig tartani de sajnos nem tudok mit tenni.
Mindegy remélem azért fogom élvezni.
Ez egy lider. Persze több féle néven is szerepel ez a csúzli. Éppen milyen kedvük volt a ferde szemûeknek, úgy nevezték el<#nyes>#nyes>
Visca El Barça!
Na ma a Liderrel a darázsfészket lövöldöztem:S Olyan szar helyen van, kint az udvaron nem is valami fedett helyen na mondom 15m ekkor távolságból nem ölnek meg XD de sajna nem sokat ért a darázsfészek leesett de a darazsak maradtak😞
Norica matchot használok de most akarok mûanyag köpenyeset meg egy csomag tollasat
csak a kalappal 20 percet szenvedtem, de megérte <#nyes>#nyes>
egy "nemtudommilyenmárkájú" 5,5-ös, alsókaros puskával lövök, 4x20-as gamo távcsõvel

egy "nemtudommilyenmárkájú" 5,5-ös, alsókaros puskával lövök, 4x20-as gamo távcsõvel
www.forma-1.mlap.hu
Egyetértek Obersal de szerintem azt még kifelejtetted hogy a droidok elsõnek jól <#boxer>#boxer>
Hüha vastalicskát<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>nem semmi.
Én is örülnék ha eredetire visszacsinálhatnám, de nem lehet mert az szabályellenes, és én azért félek hogy amikor éppen szállítom valamelyik droid leigazol, és mivan ha bevisz, (jogában áll) és bevizsgáltatja a fegyvert, na akkor erre ráfaragnék.
Nem éri meg ez nekem.
8 évért már az ember bankor rabol, nem légpuskát tuningol.
Milyen lövedéket használsz?
Én norica Thor, Norica match, és van mûanyag köpenyes acélmagos is (nagyon brutál).
Ha az utobbit kiprobálod a talicskánál tuti hogy így fogsz figyelni<#guluszem1>#guluszem1>
ÜDv
Én is örülnék ha eredetire visszacsinálhatnám, de nem lehet mert az szabályellenes, és én azért félek hogy amikor éppen szállítom valamelyik droid leigazol, és mivan ha bevisz, (jogában áll) és bevizsgáltatja a fegyvert, na akkor erre ráfaragnék.
Nem éri meg ez nekem.
8 évért már az ember bankor rabol, nem légpuskát tuningol.
Milyen lövedéket használsz?
Én norica Thor, Norica match, és van mûanyag köpenyes acélmagos is (nagyon brutál).
Ha az utobbit kiprobálod a talicskánál tuti hogy így fogsz figyelni<#guluszem1>#guluszem1>
ÜDv
Gyárilag volt annyi, ha boltban vetted akkor le kellett gyengíteniük. Ha mégsem, akkor rábaszott a bolt is meg te is. Ha te csináltad vissza akkor csak te fogsz rácseszni.
Törölt felhasználó
Ez a célpont geccc nagyon komoly!!!!<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Bár a tököm se szarakodna ennyi idõt egy célpontért, nemhogy még videótkészítsek róla<#nevetes1>#nevetes1>
Bár a tököm se szarakodna ennyi idõt egy célpontért, nemhogy még videótkészítsek róla<#nevetes1>#nevetes1>
7.5 Julissal meddig lehet ellõni pontosan? Megmondom. Tuti 50 m, 4 cm-es lukba! A fácánozós tuningolós fegyverekrõl meg annyit, hogy elöbb utóbb rácseszik valaki erre! Ha nem is kapja meg a 2-8-at, de lerabosítják és priuszos lesz. Kap egy jófajta pénzbüntit és felfüggesztettet!
nekem noricám van 305m/s eros es átviszi még a vastalicskát is
Nagyon komoly a video<#vigyor5>#vigyor5><#taps>#taps><#wow1>#wow1>
Én is csinálok ilyen célpontot magamnak és még olcsó is<#wave>#wave>
Egyébként milyen légpuskával löttél ha szabad érdeklõdnöm? <#nevetes1>#nevetes1>
Én is csinálok ilyen célpontot magamnak és még olcsó is<#wave>#wave>
Egyébként milyen légpuskával löttél ha szabad érdeklõdnöm? <#nevetes1>#nevetes1>
Szerintem értelmes vadász ember, ha a fiacskája is érdeklõdik a dolog iránt, akkor elõször leviszi a gyereket vadászlõtérre, vagy bármilyen lõtérre ahol is megtanítják az alapvetõ biztonsági szabályokat, a fegyver kezelését, stb. Nem azzal kezd hogy egy légpuskát megberhel.
sörösdobozra, üdítõs kupakra én is szoktam, de fogadjunk, hogy ti még nem lõttetek Dióemberre! <#beka2>#beka2>
video róla
video róla
www.forma-1.mlap.hu
Walther lgm2 vagy210-hez keresek balkezes tusát.Lehet felújitásra szoruló is.
Törölt felhasználó
1.Nemkedvelt vagy rendõr vagy vadõr😄
2.Ha vaddász a fater, akkor télleg tudni kellene ilyenekrõl, és nem mellesleg értenie kéne annyira a fegyókhoz is, hogy ilyeneket ne neten keljen a fiának megkérdezni. tudom mert keresztapám is vadász és õ maga tuningolja a fegyókat. Illetve vele mindig csak céltáblára lövünk és mindig le is pontoz.
3. Megnézném, hogyha én kimennék a határba vajon elkapnának-e a vadõrök. Annó egy ladás csávó szaladgált kint és mindig azzal baztatott minket hogy ne lopjuk a kukoricát. De a ház végében sose járt ahol a mezõ kezdõdik ellenben a fácánokkal. Szal kiváncsi lennék hogy hobbiból hány fácánt tudnék lelõni mielõtt "elkapnának". Tudom most kezd el írni hogy vigyázzak a szappannal, meg enniy év, stb... Én is szeretlek<#banplz>#banplz>
2.Ha vaddász a fater, akkor télleg tudni kellene ilyenekrõl, és nem mellesleg értenie kéne annyira a fegyókhoz is, hogy ilyeneket ne neten keljen a fiának megkérdezni. tudom mert keresztapám is vadász és õ maga tuningolja a fegyókat. Illetve vele mindig csak céltáblára lövünk és mindig le is pontoz.
3. Megnézném, hogyha én kimennék a határba vajon elkapnának-e a vadõrök. Annó egy ladás csávó szaladgált kint és mindig azzal baztatott minket hogy ne lopjuk a kukoricát. De a ház végében sose járt ahol a mezõ kezdõdik ellenben a fácánokkal. Szal kiváncsi lennék hogy hobbiból hány fácánt tudnék lelõni mielõtt "elkapnának". Tudom most kezd el írni hogy vigyázzak a szappannal, meg enniy év, stb... Én is szeretlek<#banplz>#banplz>
Törölt felhasználó
Lehet hogy hülyének nézel, de én 10-15 méterrõl üditõs kupakra és szaloncukira lövöldözök. Persze a nagyi ugyanezt tolja az õ kertükben<#idiota>#idiota> Sörösdobozt csak esõben lövöm a teraszról(20-25m) azt is csak azért, mert hallom ha talál. Meg azóta szétszortam ilyen veréb nagyságú dolgokat a kerben, hogy ne keljen célpontot keresni<#idiota>#idiota>
Ja és igen azzal a szar kinai vacakkal. Mióta szétszedtem, összeraktam és belõttem a távcsövet, ilyen távon belül olyan mint a multkori képem. (olyan Sniper-es)<#banplz>#banplz>
Ja és igen azzal a szar kinai vacakkal. Mióta szétszedtem, összeraktam és belõttem a távcsövet, ilyen távon belül olyan mint a multkori képem. (olyan Sniper-es)<#banplz>#banplz>
most megpróbálom az apja szemszögébõl nézni. inkább egy "tuningolt" légpuskát adok a kezdõ fiam kezébe, mint egy éles sörétest,vagy akármilyent amivel már komolyabb sérülést,halált okozhatna...valahol el kell kezdeni.tegyük fel vadász lesz a fia is. mint sok minden másnál pl a lövészetet sem árt hamarabb elkezdeni. ebbõl a szempontból én meg tudnám érteni még a "bûncselekmény" elkövetését is! (nagyobb bûn ez mint ellopni az ország pénzét, így taszítva embereket éhezésbe,munkanélküliségbe??) ezzel nem ártanak senkinek...mindaz amit írtam akkor érvényes ugye,ha tényleg igaz az h vadász apa+fia etc...na jó éjt mindenkinek!<#wave>#wave>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Inkább azt kéne megérteni hogy ismerjük már a "nem nekem haveromnak" dumákat. Elmondom mégegyszer, hogy ha a haver faterja tényleg vadász vóna, akkor nem vinné a fiacskáját légpuskával vadászni, mert tudja hogy azt nem szabad. Ha meg mégis, akkor egy büdös gumicsimmás tirpák.
Megsértõdni pedig felesleges, rájött hogy hülye ötlet ezenkívül törvény által büntetendõ, ezért hagyja a francba és ez örvendetes.
Megsértõdni pedig felesleges, rájött hogy hülye ötlet ezenkívül törvény által büntetendõ, ezért hagyja a francba és ez örvendetes.
de bazz nem is neki kell...hanem a haverjának. ezt kéne megérteni.ettõl függetlenül itt nem fog segíteni neki senki ilyen ügyben.
Annál is inkább mert a sztori ott sántít, hogy állítólag a haver faterja vadász, akkor pontosan tudnia kéne hogy légfegyverrel tilos vadászni a magyar törvények szerint. De örülök neki hogy meggyõzhetõ vagy és inkább hagyod a bajkál tuningot a francba.
Kettõ közöttiek:
Tell 220 37.000Ft
Tell 300 46.000Ft
Ezek sem rosszak, és 10x jobbak mint a Baikal Ij61
http://veddmagad.legalisonvedelem.eu/legfegyverek.html
Tell 220 37.000Ft
Tell 300 46.000Ft
Ezek sem rosszak, és 10x jobbak mint a Baikal Ij61
http://veddmagad.legalisonvedelem.eu/legfegyverek.html
Jól van hadjuk nem akarok ilyen helyzetbe kerülni, zsarukkal még nem volt összetûzésem és nem is akarok.
Nekem nincs tuningolt puskám szeretnék már venne valami normálisat de sajnos azt meg kell fizetni Spanyol cuccot nem nagyon akarok mert kifúrt dugattyú áááá függõen hogy mennyi pénzem lesz vagy IZH-61 vagy HW 30S.
Nem értem hogy hogy kerülhetnék én börtönbe emiatt
Kicsit elvont, de így talán megérted:
Ha valaki ott vérzik az utcán mert mondjuk elütötték, és te tovább mész mert nem érdekel akkor az is b.cs.
Nem csoda hogy nemkedvelt vagy
-Ja-ja..
Kicsit elvont, de így talán megérted:
Ha valaki ott vérzik az utcán mert mondjuk elütötték, és te tovább mész mert nem érdekel akkor az is b.cs.
Nem csoda hogy nemkedvelt vagy
-Ja-ja..
És milyen messzire tudsz ellõni azzal a 7,5J-al?Mondjuk ez olyan köcsögség hogy megveszed nagy drágán a puskát és elbasszák egy fúrással:S Sokkal emberségesebb lenne ha rugót cserélnének és ezt ajánlom neked is, szerezz be egy 7,5J-os rugót a dugattyút meg csináld meg és szerintem sokkal pontosabb és jobb lesz a fegyver.
Akkor nyugodtan tuningold fel, de lehet hogy a puskád nem fogja birni sokáig. <#wave>#wave>
Elõbb utóbb az alkatrészek elfognak kopni vagy esetleg szét is törhetnek ezt azért tartsd szem elõtt.
Elõbb utóbb az alkatrészek elfognak kopni vagy esetleg szét is törhetnek ezt azért tartsd szem elõtt.
Hát én itt ahol én lakom senkinek nincs 7,5J-os puskája de engedélye se de szerencsére erre a rendõröket ez nem érdekli😄 Nagy szerencse de így van!
Nem csoda hogy nemkedvelt vagy<#hehe>#hehe>
Nem értem hogy hogy kerülhetnék én börtönbe emiatt bár a zsidókból mindent kinézek de ez azért túlzás...
Nem értem hogy hogy kerülhetnék én börtönbe emiatt bár a zsidókból mindent kinézek de ez azért túlzás...
Szia
Nem igazán vagyok légpuska szakértõ hozzáteszem, nekem egy noricám van.
SZerintem nem valószinü hogy azt lehet tuningolni, talán a régebbi változatot ami fémbõl volt.
Én is gondoltam hogy a Noricámat eredeti állapotára megcsináltatom, ha hivatalosan csinálom akkor kétféleképpen lehetséges, vagy vadászengedélyt megcsinálom és akkor a 7,5j visszakerül az eredeti 23j-ra, vagypedig a másik variácio hogy hivatásos sportlövö leszek. De sajna ez nem két forint. Felesleges 50-80 ezrem nincs plusz még a fegyverszekrény meg ilyenek<#alien>#alien>
Tudom kicsit eltértem már a kérdésedtõl, véleményem szerint egy kicsit komolyabb puskával kellene lövöldöznöd.
Ezt a honlapot ajánlom neked http://ponggi.hu/index.php?mod=main
Itt nagyon sok minden van és használtan is vannak jó puskák.
Remélem tudtam neked azért valamilyen szinten választ adni.
ÜDv ha meg tuningolod akkor azt csendben tedd, nehogy valamelyik jó indulatu szomszédod bejelentést tegyen.
Mert akkor bizony tényleg mész nyaralni.
Nem igazán vagyok légpuska szakértõ hozzáteszem, nekem egy noricám van.
SZerintem nem valószinü hogy azt lehet tuningolni, talán a régebbi változatot ami fémbõl volt.
Én is gondoltam hogy a Noricámat eredeti állapotára megcsináltatom, ha hivatalosan csinálom akkor kétféleképpen lehetséges, vagy vadászengedélyt megcsinálom és akkor a 7,5j visszakerül az eredeti 23j-ra, vagypedig a másik variácio hogy hivatásos sportlövö leszek. De sajna ez nem két forint. Felesleges 50-80 ezrem nincs plusz még a fegyverszekrény meg ilyenek<#alien>#alien>
Tudom kicsit eltértem már a kérdésedtõl, véleményem szerint egy kicsit komolyabb puskával kellene lövöldöznöd.
Ezt a honlapot ajánlom neked http://ponggi.hu/index.php?mod=main
Itt nagyon sok minden van és használtan is vannak jó puskák.
Remélem tudtam neked azért valamilyen szinten választ adni.
ÜDv ha meg tuningolod akkor azt csendben tedd, nehogy valamelyik jó indulatu szomszédod bejelentést tegyen.
Mert akkor bizony tényleg mész nyaralni.
Én kérek elnézést!
Szappant ne ejtsd el!
Szappant ne ejtsd el!
Láttam egy bûncselekményt, segítettem benne.
De, nem érdekel.
A zsarukat fogja :-)
De, nem érdekel.
A zsarukat fogja :-)
Az összes válaszodra azt tudom mondani hogy engem nem érdekel, õ kérdezte õk mennek õ bajuk kész nem igaz hogy ilyen szar felfogásúak itt az emberek:S
Én megtanultam írni ti tudtok olvasni de az értelmezéssel nagy gondok vannak
De a kérdésre még nem kaptam választ!
Nem azt kérdeztem hogy hány év SHIT😄 hanem lehet-e tuningolni.
- Nem
<#vigyor2>#vigyor2>
- Nem
<#vigyor2>#vigyor2>
Nem nekem kell!
Én megtanultam írni ti tudtok olvasni de az értelmezéssel nagy gondok vannak<#wow3>#wow3>
Én megtanultam írni ti tudtok olvasni de az értelmezéssel nagy gondok vannak<#wow3>#wow3>
Ki mondta hogy én IS?Nem azt kérdeztem hogy hány év SHIT😄 hanem lehet-e tuningolni.
Am szerintem az apjával menne fácánt vadászni, aki persze vadász szval orvvadászatról szó sincs!
Nem 20e FT-os gyerekpuska hanem egy felnõtt puska ami 30eFT, felfogod ember!Nem kell lenézni, jó?!
Uram!
Ki mondta hogy én IS?
- Bûnrészesség
- Nem
Am szerintem az apjával menne fácánt vadászni, aki persze vadász szval orvvadászatról szó sincs!
- Ha elkapják ugrik az összes fegyvere, örökre.
Nem 20e FT-os gyerekpuska hanem egy felnõtt puska ami 30eFT, felfogod ember!
- Hívd fel ezt az üzletet, Dajka Gábor: 0670-308-6466
Lefikázza simán a Baikalt ha felnõtt akarja megvenni.
Nem kell lenézni, jó?!
- Nem nézlek le senkit...
Nem 20e FT-os gyerekpuska hanem egy felnõtt puska ami 30eFT, felfogod ember!Nem kell lenézni, jó?!
Uram!
Ki mondta hogy én IS?
- Bûnrészesség
- Nem
- Ha elkapják ugrik az összes fegyvere, örökre.
Nem 20e FT-os gyerekpuska hanem egy felnõtt puska ami 30eFT, felfogod ember!
- Hívd fel ezt az üzletet, Dajka Gábor: 0670-308-6466
Lefikázza simán a Baikalt ha felnõtt akarja megvenni.
Nem kell lenézni, jó?!
- Nem nézlek le senkit...
komoly felnõtt puska 30e <#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
azért egy komoly légpuska 100tól kezdõdik...na jó régebbiek 50-60tól használtan már vannak...
hobby puskát sem kapsz 20alatt ami jó is valamire...
azért egy komoly légpuska 100tól kezdõdik...na jó régebbiek 50-60tól használtan már vannak...
hobby puskát sem kapsz 20alatt ami jó is valamire...
Ki mondta hogy én IS?Nem azt kérdeztem hogy hány év SHIT😄 hanem lehet-e tuningolni.
Lõni nagyon sok mindenre lehet.
Komoly légfegyverrel pl.: céltábla
Hobby-val pl.: Bukócél vagy Sörösdoboz
15.000Ft
Komoly légfegyverrel pl.: céltábla
Hobby-val pl.: Bukócél vagy Sörösdoboz
15.000Ft
Haha.
Nem mondod hogy egy 20.000Ft-os gyerek légpuskával akartok vadászni.
2. 2-8 év börtön+ Orv vadászat.
Sitt lesz ebbõl fiúk!
Nem mondod hogy egy 20.000Ft-os gyerek légpuskával akartok vadászni.
2. 2-8 év börtön+ Orv vadászat.
Sitt lesz ebbõl fiúk!