Nektek van légpuskátok?
-
Ja és még annyi, hogyha fegyvert akarsz vásárolni, akkor nehogy a Véddmagad fegyverbolttól vegyél, nemrég beszéltem ismerősömmel, hetek óta hitegetik, áru nincs, most már az emailokra sem válaszonak neki. Állítólag valami hatóság is beindult rájuk, én nem kockáztatnék későbbiekben egy pár bírósági tárgyalást, fegyver elkobzást, stb...
Amúgy a használt fegyver vásárlásához még : egy D75-ben ált nem a huzagolás szokott gally lenni, hanem max a tömítések. Azért aki egy értékes versenypuskát megvesz, általában nem eszetlen paraszt módjára használja. Jellemzően inkább olyanok akik tisztában vannak azzal mit tud egy ilyen fegyver, és aszerint is bánnak vele.
Ha egyszer lesz olyanod, neked sem fog eszedbe jutni hogy tropára üsd vágd ezt garantálom. Bevált eladót Diana ügyben tudok javasolni nem is egyet. (majd ha aktuális)
Írod hogy a GAMO-k is tetszenek. Nos szerintem azok pont nem valók se hobbira, se versenyre. Kisállat vadászatra valók ott, ahol ez művelhető légpuskával.
Higgyél nekem! Egyszer ki kell próbálnod a Waltherem, vagy a Dianáimat, és utána egy fostaliga gamót is. Garantálom nem fogsz a gamon gondolkodni többet.