Légpuska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem:Haveromnak Baikal IZH 61-ese van, szeretné feltuningolni a puskát hogy tudja vinni vadászatra, de nem meri mert mivel gyárilag gyártják 6 J-osan fél hogy szétütné egy erõsebb rugó, vagy nagyban vesztene a pontosságon, mivel én nem találkoztam még Baikal-al nem mondhatom hogy persze, azt monta olyan 25m-ig lõne vele na mondjuk azt nem kérdeztem hogy 25m-rõl mit akar lelõni de õ tudja na a lényeg hogy aki esetleg tudna valamit mondani azt megköszönném.
ti miket szoktatok loni?
Sikerül feltölteni a képet.Ez lenne az eladó puska.
jobban karban tarthatnád azért...megérdemelné!
amúgy szép kis jószág,grt hozzá.<#wave>#wave>
amúgy szép kis jószág,grt hozzá.<#wave>#wave>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Hát az igazat megvallva a red dot, nem igazán légpuskára való eszköz (fõleg nem ez a gaygi) be tudod lõni mondjuk egy fix távolságra, de annál messzebre vagy közelebbre már nem lesz pontos. Ráadásul mindig el fog állítódni a belõtt távon belül is. Ja és úgysem látsz vele éjszaka, csak ha lámpát is teszel a fegyverre.
Gerypapa ugye nem gumicsizmában jártok orvvadászni?
Gerypapa ugye nem gumicsizmában jártok orvvadászni?
hát ha éjszakai is légpuskázol vagy este akkor tuti hogy jó 😄 amúgy már én is gondolkoztam ilyenen, mikor felülnek a fácánok-> szemébe reflektor-> célzás püf..vagyis néha mikor megyek apával jól jönne <#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
★ G E R Y ★
Törölt felhasználó
Nagyfaternak volt ilyen. Talán még most is megvan valahol, csak nagymuter eldugta.😄 Valamikor csak meg lessz.
Szerintetek egy Baikal IZH 61-esre milyen lenne egyilyen RED-DOT?
Itt található egy kép a puskámról, holnap töltök fel többet is ide a forumra.
http://keptarolo.com/view-826_DSCF8952.jpg
http://keptarolo.com/view-826_DSCF8952.jpg
Gondolkozok most egy légpisztoly vételén.
Milyet ajánlotok?
Gázos nem kell.
Valami olcsóbb csõletörõs kéne?
És ezek mennyire erõsek?
Milyet ajánlotok?
Gázos nem kell.
Valami olcsóbb csõletörõs kéne?
És ezek mennyire erõsek?
\"Erről van szó!\"
\"Erről van szó!\"
Elkészültek a képek a puskámról, de sajnos csak holnap tudom felrakni õket mert túl nagy a méret és nem engedi.
...ha egy kicsit is rutinos kiröhög!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Légpiszoly, nem gp!
Erõsen gondolkodok rajta.
Olyan gengszteres :-)
Ha ezt ráfogom a betörõre.....
Erõsen gondolkodok rajta.
Olyan gengszteres :-)
Ha ezt ráfogom a betörõre.....
igénytelenül néz ki 😄
de a pisztoly az önmagába szerintem rohadt jól néz ki nem kéne rá az "extra"
de a pisztoly az önmagába szerintem rohadt jól néz ki nem kéne rá az "extra"
\"Erről van szó!\"
Olyan ameriakiasan gusztustalan! 😄😄😄
Szereléksín + távcsõ egy pisztolyra? Meg kell tanulni lõni. Ha meg GP akkor pláne hülyeség.
Szereléksín + távcsõ egy pisztolyra? Meg kell tanulni lõni. Ha meg GP akkor pláne hülyeség.
Errõl mit gondoltok?
Megpróbálom mihamarabb intézni a képeket, mert nem otthonról netezem. Ha minden jól megy holnapra sikerül.
Képet tegyél róla fel. Ha nagyon tipp topp akkor megér annyit.
Fõleg hogy oldalkaros fixcsövû, nagyon pontos és jó puska. Eleve versenyfegyvernek lett tervezve.
Fõleg hogy oldalkaros fixcsövû, nagyon pontos és jó puska. Eleve versenyfegyvernek lett tervezve.
Igazából Én olyan 40-re mondanám irányárba, de nem tudom, hogy annyiért elmenne-e. Van hozzá egy 4*25-ös Tasco távcsõ és a gyári dioptere. Az állapota szerintem nem rossz. Annyi kopás van rajta ami egy ilyen idõs puskánál lenni szokott, de nem ütött-kopott.
Hát ha jó állapotú, és jó áron kínálod akkor igen.
Egy slavianál sokkal tartósabb és precízebb fegyver.
Egy slavianál sokkal tartósabb és precízebb fegyver.
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek könnyen el lehet adni manapság egy Suhl Haenel 312-es légpuskát?
Lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek könnyen el lehet adni manapság egy Suhl Haenel 312-es légpuskát?
Keresd privátban Noricadragont! Erõsen fontolgat egy Baut.
Eladó egyFWB300-as légppuska igényeseknek kitûnõ müszaki állapotban,gyári diopterrel 65000-ft-os fix áron. 30 9 343-069
Ezen az oldalon : http://www.airguns.net/software_downloads.php van egy egyszerû kis progi amit le tudsz tölteni.
energy calculator V1.0 feliratra kattintva tölthetõ
energy calculator V1.0 feliratra kattintva tölthetõ
Törölt felhasználó
655-700 FPS és 0.6 grammos lõszerrel számolva 13.6 J
A 4.5 lõszer nem tudom amugy hány g, csak ha az 5.5 ös 1g abból vettem a 0.6 ot.
A 4.5 lõszer nem tudom amugy hány g, csak ha az 5.5 ös 1g abból vettem a 0.6 ot.
Törölt felhasználó
Az FPS számolós honalpon meg tudod ezt határozni. Amit belinkeltem lejjebb. Ha érdekel...
szia. a Jkb ba nem tudom neked megmondani, de olyan 200-210 M/S-ot bír így !
★ G E R Y ★
Elszeretnénk adni megkímélt, jó állapotban lévõ Slavia 630-asunkat !
A dugattyú tömítve van így erõsebb a megengedettnél! Nemrég kapott új tust is.Akit érdekel kérem privátban érdeklõdjön !
a puska :
A dugattyú tömítve van így erõsebb a megengedettnél! Nemrég kapott új tust is.Akit érdekel kérem privátban érdeklõdjön !
a puska :
★ G E R Y ★
Elszeretnénk adni megkímélt, jó állapotban lévõ Slavia 630-asunkat !
A dugattyú tömítve van így erõsebb a megengedettnél! Nemrég kapott új tust is.
a puska :

A dugattyú tömítve van így erõsebb a megengedettnél! Nemrég kapott új tust is.
a puska :

★ G E R Y ★
Arra azért kíváncsi lennék hogy azt a szórásképet 12m-rõl szabadkézbõl lõtte vagy feltámasztva. Valszeg szabadkézbõl, mozgó ifaplatóról 😄😄😄
jó beszámoló! ismerem, de sajnos már régi ! 2006-os <#szomoru1>#szomoru1>
★ G E R Y ★
\"Erről van szó!\"
Privátodban küldtem üzenetet.
na visszatérve az only webshop boltra, déluán végigolvasgattam párszáz oldalt
itt érdemees visszamenni két háromszáz hozzászólást és onnét kezdeni :
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9084863&la=91292427
elég szórakoztató, ígérgetések valami csoda gumis fegyverrõl (errõl egyébként a saját forumukon három hete ígérgetnek videót), beszólongatások a másik oldlaról, elég katyvasz az egész.
itt érdemees visszamenni két háromszáz hozzászólást és onnét kezdeni :
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9084863&la=91292427
elég szórakoztató, ígérgetések valami csoda gumis fegyverrõl (errõl egyébként a saját forumukon három hete ígérgetnek videót), beszólongatások a másik oldlaról, elég katyvasz az egész.
A 816. számú hozzászólást pont neked címeztem!
Törölt felhasználó
Hát beszarok!<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Valaki irja már meg nekeikhogy ez egy humbuk és linkelje már be a rendes magazin képét!😄😄D😄LOL
Valaki irja már meg nekeikhogy ez egy humbuk és linkelje már be a rendes magazin képét!😄😄D😄LOL
Mütyi, az általad linkelt oldal már vagy egy éve nem stimmel, de oda is van írva hogy régi ár.
Jelenleg itt is annyiért van : http://www.z-shops.eu/index.php?main_page=product_info&cPath=57_66&products_id=2718
Amikor írtam a hsz-t azelõtt néztem meg pár perccel, még nem volt 30%engedmény.
Jelenleg itt is annyiért van : http://www.z-shops.eu/index.php?main_page=product_info&cPath=57_66&products_id=2718
Amikor írtam a hsz-t azelõtt néztem meg pár perccel, még nem volt 30%engedmény.